- 10 Haziran 2025
- 106
- 38
- 13
- 24
Bence aralarında zaten bi şey vardırResmen flörtleşmeye yem atmış yazılıyor kadın. Eşinizin de ara düzelsin diye gitmek istemesi ayri saçmalık. O da kılıf uyduruyor gibi geldi
kötü niyet onda var bence evli adama karın olmasın sen gel sinemaya gidelim ne demek yani bunu şurda 15 yaşında çocuğu çevir sor anlar. İyi niyetli davranmayın bu kadar. Bir söz duymuştum bir arkadaşımdan kocanıza annelik yaparsanız bir gün size gelin getirir diye aklınızın bir yerinde tutun bunu. Size gelip bunu söylemesi bile yüzsüzlük kocanızın yaptığı daİşte ilkinde istemediğim için kadın seni yanlış anladı kötü bir niyeti varmış gibi anlaşıldı üzüldü bozuldu diyor
Ya işte aslında kötü bir niyeti yok, arkadaşı da yok tarzı manipülasyon aslında.
Tabii ki de gitmesin. Öyle saçmalık mı olur canım. Gitsin bekar bir bey bulsun onunla nereye isterse gidebilir. Ne alaka. Ben olsam o kadın arkadaşı eve davet ederim, mısırda patlatırım bir güzel. Açarım bir film. Al sana sinema keyfi derim. Hayırdır noluyor.Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Ay bunun mağaradan çıkıp çıkmama ile alakası yok. Düpedüz saçmalık. Olur mu öyle şey.KK'de ''geniş'' hanımların bile sinirlendiği nadir konulardan biri... Ve ortak paydada buluşabildiğimiz bir konu
Konuya gelecek olursam burnuma hiç hoş kokular gelmiyor arada flört durumları var belki de daha ilerisi. Mağaradan çıkamamış biri olarak konuyu okurken ankastre krizim tuttu
Ara hayatım ara, genişlik konusunda Konya ovasıyla kapışan ben bile ararım.Sanki ben geri kafalıymışım gibi hissettim.insan iş arkadaşıyla sinemaya gidebilir hemen altında bişey aramıyım dedim.
Tabikide benim gitmemi istemez.Eşinizde gitmek istiyor bunu da size iletiyor öyle mi? Yani ben kendimi rahat bilirdim ama benden rahatları varmış. Hanımefendi ne münasebet eşim mesai arkadaşı her ne arkadaşı olursa olsun gidemez ya. İyi o zaman bizde gidelim bakalım ne diyecek muhterem eşlerimiz?
Saçmalık tabi. Birde ne münasebet trip atıyor? İkisini de yolarım rezil ederim başlarım öyle iş arkadaşlığına. Aralarında bir şey olduğuna eminim ama kanıtlayamam.Ay bunun mağaradan çıkıp çıkmama ile alakası yok. Düpedüz saçmalık. Olur mu öyle şey.
Eeee o zaman? Ne yapacaklarki seninde herhangi bir erkekle aynı şeyi yapacağından korkuyo??Tabikide benim gitmemi istemez.
Hadi kadın aklını kaybedip böyle bir teklif sundu, eşin nasıl olur da bunu değerlendirmeye alabilir?? Üstelik bir de gitmeyi düşünüyor. Konuyu sana açmadan reddetmesi ya da ailecek gitmeyi teklif etmesi gerekiyordu. Adama da mantıklı gelmiş ki gelip bir de surat yapıyor diye sana anlatıyor. Tam kafa göz yarmalık konu.
Siccin 8Kulübün gavatlik çizgisi sinemaymış arkadaşlarNihayet ortak bir paydada buluşabildik bu konuda.
Neyse ablacım hangi filme gitceklermiş bari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?