Eşime yapılan sinema teklifi.

İşle ilgili sıkıntıları varmış da onunla ilgili de dertleşeceklermiş.

İş çıkışı bir gün 1 saat kahve içsinler. Max olacak budur. Kadın iş arkadaşıyla. Ama sizin kadın biraz şüpheli. Eşiniz de ya çok saf ya da taklit yapıyor.
Bekar olsam asla evli bir erkeği tek başına sinemaya çağırmam.
Bir de boşanmış bir kadın olarak zaten insanlar etiketlemeye meyilli insan biraz kendini geri çeker yanlış anlaşılmalardan.

kadının niyeti açık belli değil mi ?
Kocanızın da size söylemeden reddetmesi gerekirdi.
Ben mağaramda mutluyum ya

Aa pes.. Trip atarsa atsın, ne hali varsa görsün. Eşinize ne? Sıradan bir iş arkadaşının trip atmasını neden önemsiyor ki eşiniz? Ne işleri var canım baş başa sinemada. Hadi sizi de davet etse, tanışmak istese iyi niyetli diyeceğim de sizi baya dışarıda bırakmışlar. Hatta bunu yapan önce eşiniz. Arkadaşına diyecekti ki "Eşim ile gelebilirim ancak, ne ben onun erkek arkadaşı ile baş başa sinemaya gitmesine razı olurum ne de o benim için kız arkadaşımla baş başa sinemaya gitmesine razı olur. Dilersen eşimle birlikte gideriz hem tanışmış olursun". Eşiniz de az değil, durum hoşuna gidiyor muhtemelen. Benim burnuma çok kötü kokular geliyor. Dikkatli olun. Ben olsam sanırım çok güvendiğim birinden rica ederim onlari takip ettirirdim ya da kendim takip ederdim. Bir durum varsa da sinemayı başlarına yıkar iş yeri dahil herkese rezil eder boşanma davasını açardım. Eve de sokmazdım.
Bu arada eşiniz siz bekar bir erkek arkadaşınız ile baş başa sinemaya gitseniz kabul eder mi? Aynı teklifi bi ona sunun bakalım cevabı ne oluyor.

O zaman görürler siccini.orda yaşatıveririm.
Sizi kırmak istemem ama doğruyu söylemek zorundayım,Hiç bir şey yapamazsınız.Naif ve kolay manipüle edilen birisiniz aksi olsaydı eşinize bu taklif edilemez eşinizde gelip size bunu söylemezdi ,ya da iş arkadaşı kırıldı diye sizin gönlünüzü kırıp illa o sinemaya gidilecek demez di adam zaten çoktandır bir haltlar yiyor ,bunu ispat edince direk boşanacaksanız devam edin ama suç bende kocam aslında iyi niyetli diyip üstünü kapatacaksanız susun oturun.Adam zaten aldatıyor ama siz şu an farkında bile değilsiniz.....

Ne münasebet işyerinden arkadaşıda olsa eşim bir kadınla başbaşa sinemaya gidemez tutunki bana sende gel dedi ben gitmem eğer gideceksem eşimle başbaşa giderim. Kadının ne işi var yanımızda Bu istek hiç masum ve ahlaki değil bence.

Başbaşa olmaz.

Evet bende orda bi yükseldim ama dediğiniz gibi hiç bir şey yapamam en azından o anda.zaten iyi niyetli gelmediği için konu açtım.burdan bir kişi bile olabilir arkadaşlar ise gidebilirler bile demedi.demekki doğru yoldayım.

Yakın bir erkek akrabam memleketten geldi misafir olarak evli ve çocuğu da yanında idi.
Bana bizim oralarda fazla sinama yok hadi sinemaya gidelim dedi bende karınla git dedim.
Çalıştığım dönemde hiç bir erkek iş arkadaşımla tek olarak sinemaya gitme gereği duymadım.

Bu forumda hiç kıskanç olmayanlar top 10'a girecek biri olarak hele şırfıntıya bak, acayip rahatsız oldum.
Bu ne hadsizlik, evli barklı adama baş başa sinema teklifi, öyle olmaz bungalova gitsinler

Bu forumda hiç kıskanç olmayanlar top 10'a girecek biri olarak hele şırfıntıya bak, acayip rahatsız oldum.
Bu ne hadsizlik, evli barklı adama baş başa sinema teklifi, öyle olmaz bungalova gitsinler
Teklif edeni bilmem ama
yüz falan vermedim, nalakası var klasik.ben btün işyeri gidicez derim ama başbaşa giderdim haberin olmazdı
Diyen kocanın şırfıntılıgı daha ağır basar

Evli bir erkeğe sadece ikimiz sinemaya gidelim diye teklif edilmez. Ya onlar sevgili ya kadın ve eşin birbirine yazıyor henüz açılamadılar. Sonuçta aldatılıyorsun haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…