Eşime yapılan sinema teklifi.

Modern olacam ya güya işte.
Kadın gözlerinin içine bakarak başının üst taraflarını kaşıyor yalnız. Aa ne demek kocamın sevgili iş arkadaşı tabi ki al kocamı flört et hatta yanlışlıkla omzuna yatar öpüşürseniz çok da iyi olur. Bak sana bazı tüyolar vereyim şu şu noktalarından haz alır gibi ön bilgileri de iletirsen tam olacak arkadaşım.

En nefret ettiğim insan tipi eğer arkadaş istiyorsa sizi de çağırsın sizinle arkadaş olsun. Sinemaya kocam bensiz bi kadınla gitse hatta bu teklifi bana getirse sana demedi bana dedi diye kocamın da hakkından gelirim. Surat niye yapıyor kocanız yüz vermiş olamaz mı ? ne hakla surat yapıyor bunu bi sorgulayın s
İşte ilkinde istemediğim için kadın seni yanlış anladı kötü bir niyeti varmış gibi anlaşıldı üzüldü bozuldu diyor

Modern olacam ya güya işte.
Eşiniz gören olursa diye yol yapmış. Flört ediyorlar gözünüzü açın.
Biz karı koca genişliğin el kitabıyızdır. Erkek kankam da vardır hatta evime gelir gider.
arkadaşlarımızla ayrı gider takılırız da geceleri.
Ama iki karşı cins başbaşa sinemaya gitmeyiz o kadar da değil.
Yakında gece kalmaya korkmuş der yatıya da gider

Yok artık daha neler? Kadın, evli bir adama baş başa sinemaya gitmeyi teklif edecek genişlikte üstelik adamin karısı izin vermeyip gitmeyince trip atan, değişik bir tip.kocanız da bunu kabul edebilecek sonra kadının gönlünü yapmaya çalışacak ayrı ayarsız bir tip.siz de sonunda kaba olmayayım diye kocanızı başbaşa sinemaya gönderecek rahatlıktasiniz.
Bu arada gidecekleri film neymiş 🤣 inşaallah bilim kurgu, animasyon filandır.

Biz karı koca genişliğin el kitabıyızdır. Erkek kankam da vardır hatta evime gelir gider.
Valla bana da böyle geldi de direk söylemek istemedim.

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Yok artik daha neler....
Bakalım daha ne kadar anormallesecegiz.
Yakinda alman komsum gibi, eski eş, yeni eṣ hep beraberde bir ev de otururuz....

Kadın aranıyor ama eşin de karşılık veriyor.

Sana gelip sinema teklifini söylüyor, seni çağırmadı diyor, gitmeyince küstü bana kötü davranıyor diyor, gönlünü almak için gidicem diyor.

Konu sahibi, bazı saçların ele dolanma vakti gelmiş gibi ama sen istersen medeni olmaya devam et.

İnsan iş arkadaşıyla ancak kendi cinsi ya da toplu bir etkinlik varsa sinemaya gidebilir, öbür türlüsü oha falan oldum yani.

Kwsinlikle ilk baştaki tepkim çok yerindeydi. çıkıp bi yemek yiyeceğiz işten güçten konuşacağız dese tamam ama sinema yani bu rahatlıkları bile kendimi sorgulattı.

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Yuh !!! Teklif eden niyeti bozmuş da kocanız da alık mı desem yoksa dünden gönlü var mı desem bilemedim.Sinemaya tek gidince ne oluyormuş acaba,bir sorun bakalım neden illa kocanızla gitmek istiyor??? Arka taraftan yer alıp birbirlerini daha iyi tanımak istiyorlar galiba??? Hata mı yaptım diyen sizde normal değilsiniz....

Höst yani
İstediği kadar kötü davransın surat yapsın daha neler

Eşinizde gitmek istiyor bunu da size iletiyor öyle mi? Yani ben kendimi rahat bilirdim ama benden rahatları varmış. Hanımefendi ne münasebet eşim mesai arkadaşı her ne arkadaşı olursa olsun gidemez ya. İyi o zaman bizde gidelim bakalım ne diyecek muhterem eşlerimiz?

Sanki ben geri kafalıymışım gibi hissettim.insan iş arkadaşıyla sinemaya gidebilir hemen altında bişey aramıyım dedim.
Kuzum senin aklın yerinde mi??? Normalse sende git hadi söyle eşine falancayla sinemaya gideceğim seni istemiyor baş başa gideceğiz de bskslım ne oluyor??? Arkadaş ne kadınlar var adamlar iyi yere tezgah açmış,eşim bu teklifle gelse onu olduğu yere gömerim,evde cıngar çıkartırım.....

Evlilerin böyle sularda gezmesi çix çix
Ne gerek var yani baş başa bide

Back
X