Eşime yetemiyorum.. Yada ben bu işi bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 yaşındaki çocuk hala bezmi kullanıyor krese gitmiyor mu, eşinizde peygamber sabrı varmış ayol 1 saat adama ayirsan ne olacak bulmuşta buluyorsun sen bence biraz esinimi dusunsen herkese yetecek zamanın var ama esine 1 saat ayıracak zamanın yok eee yemek derdinde yokmuş valla bacim sana rahatlık batmış

Önceki konunuzu okudum ama yorum yapmamıştım, eşiniz orada da haklıydı burada da haklı.
Öncelikle sizin cenaze evinde 4-5 kez ne işiniz var? Üstüne bir de mevlit.
Oradan annenize geçiyorsunuz, annenizin eşi af edersiniz zaten devrilmiş yatıyor damat geç geldi diye triplere giriliyor. E madem sizde kocası uyuyordu diye triplere girin mantıklı mı?
Adam resmen eve döndükten sonra arayıp sorup tekrar gitmiş, anneniz gerçekten tuhaf yapılan açıklamalara rağmen genç kız gibi alınmalar falan.
Cinsel hayata zaten külfet gibi bakıyorsunuz, sevişmek zor geliyor, duş almak zor geliyor. Bilemiyorum gerçekten

Siz belli bir yaş sonrası yalnız kalmamak için evlenmişsiniz bence zaten. Normal evlilikler sizinkisi gibi olmuyor. Sürekli öpüşmek mevzu değil ama adam kadının sevgisini hissetmiyor muhtemelen.

Mevlüt konusunda eşin haklı zaten kaç kere gitmişsiniz niye Mevlüt’e gidiyorsun bir de

Aynısını düşünmüşüz, akşama kadar cenaze Mevlüt bir sürü insanla iç içe olan insan eve dönüp zaten duş almıyor demek ki?
Duştan üşendiği için sevişmeyen insanları ben burada gördüm mesela

Siz belli bir yaş sonrası yalnız kalmamak için evlenmişsiniz bence zaten. Normal evlilikler sizinkisi gibi olmuyor. Sürekli öpüşmek mevzu değil ama adam kadının sevgisini hissetmiyor muhtemelen.
kendisi açıkça da söylüyor bunu 35 üstü evlenmek isteyen insanların konusunda. Benim de kriterlerim yüksekti bir hastalık atlattım kriterlerimi düşürdüm evlendi diyor açıkça.
Sevgisiz bir evliliği olduğu belli

Sabah erken kalkip dus alip, sac kurutmak zor olmuyor mu? Ben hep aksamlari dus alirim. Cok zorsa sacinizi kisa kestirin madem.
Kurutmuyoruz ki.

Hava sıcaksa hiç kurutmuyorum, hava soğuksa sabah yıkamıyorum. Her gün de yıkamıyorum zaten. Yazsa sadece suyla yıkıyorum çoğu zaman.

Sinirlerim oynuyor böyle libidosuz konuları görünce. Gerçekten evli bir kadın mısın ondan da emin değilim. Belki de bizimle dalga geçmek, bizi sinir etmek için böyle bir konu açtın bilemiyorum. Amacın buysa kendi adıma konuşayım, evet bunu başardın tebrikler. E elisa3434

Anneniz damattan ne gibi bir sohbetli oturma beklentisine girmiş anlayamadım. Bir kadın damadından niye ister ki bunu,ne kadar severse sevsin,ne kadar kendi çocuğu gibi görürse görsün saçma. Ki ben o kendi çocuğu gibi görülmesi kısmına asla inanmam,herkes kendi doğurduğuna annedir. Siz adamı kapının önüne koysanız yine oğlum gibi damat demez yani.

İnsanlar çalışıyor,çalışmasa çocuk bakıyor,herkesin bir hayatı ve meşgalesi var. Herkes kendi annesinden sorumlu,elinizde çocuk peşinizde koca ,mevlüt cenaze gezmenize ayrı şaşırdım,annenizin beklentisine ayrı şaşırdım. Tuhaf bir aile yapınız var.

Türkan şoray kuralları var bence öpüşmem sevişmem bence bahane ediyor arkadaş istese duşta ,sabah aksam iki kaş göz arası bile yapılır
Miletin eline geçmiyor

evet aynen doğru. evim arabam birkimim her şeyim vardı ama yalnız gezmekten sıkıldım. şimdi eşimle geziyorum. pişman değilim. iyi ki evlenmişim. çok iyi bir yol arkadaşım var. rabbim isteyen herkese nasip etsin. böyle hayırlı eşler kolay bulunmuyor. ben bulmak için 40 sene bekledim ama beklediğime değdi açıkçası. umduğumdan daha iyi oldu her şey. en kötü ev arkadaşı gibi yaşarız birbirimize bakarız çay çorba yaparız diyordum. çünkü çok sık hasta oluyorum ama eşimle çok iyi anlaştık. üniversite yıllarımda yaşamadığım hayatı yaşıyorum. insan gençken çok çile çekince bu yaşlarda mutluluk huzur arıyor. benim hayatım öylesine zordu ki. şu an bildiğin liseli gibi hür ve kafası boş yaşıyorum. çektiğim çileler geride kaldı. romantizm e rotizm vs umrumda değil. ben huzur aradım. çünkü hayatımda o yoktu. artık var

Maşallah nazar değmesin. Allah mutlu anınızı çoğaltsın. Ama farklı insanlar farklı beklentiler demek. Siz böyle tercih etmişsiniz. Ama konu sahibinin eşinin istekleri anormal değil. Sizin bu istedikleriniz karşılanmasaydı sizde rahatsız olurdunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…