- 20 Ekim 2018
- 2.666
- 4.071
- 133
Siz belli bir yaş sonrası yalnız kalmamak için evlenmişsiniz bence zaten.Bazen böyle koca ideal koca diyorum. Bazense böyle koca çekilmez diyorum. İnsan sürekli öpüşemez. Ben öpüşemem ya. Iyyyyy sevmem öyle vakitli vakitsiz. 42 yaşında olmamın etkisi mi bilmiyorum da, gece gündüz yeni evli gibi cilveleşemem. Bunalırım. Seni bu noktada anlıyorum galiba.
Yeni evli genç bir çift aylarca bu hali sürdürebilir. Orta yaş ve üzeri için yorucu olabilir.
Evliyim. Eşim böyle olsa bunalırdım yalan yok. Mıç mıç sevmem ben. Dozunda güzel her şey. Öpüşmek ne ya sürekli
Aynısını düşünmüşüz, akşama kadar cenaze Mevlüt bir sürü insanla iç içe olan insan eve dönüp zaten duş almıyor demek ki?Bir de duş almak nasıl bir bahane olabilir aklım almıyor benim ya. Sadece sevişince haftada bir mi duş alıyor bu insanlar?
Ben sabah işe giderken ayrı akşam eve dönünce ayrı duş alıyorum. Tamam benimki de fazla ama insan en azından bahar gelince her gün bi suya girmez mi ya? Pis misiniz arkadaşlar?
kendisi açıkça da söylüyor bunu 35 üstü evlenmek isteyen insanların konusunda. Benim de kriterlerim yüksekti bir hastalık atlattım kriterlerimi düşürdüm evlendi diyor açıkça.Siz belli bir yaş sonrası yalnız kalmamak için evlenmişsiniz bence zaten.Normal evlilikler sizinkisi gibi olmuyor. Sürekli öpüşmek mevzu değil ama adam kadının sevgisini hissetmiyor muhtemelen.
Sanki annenin gün arkadaşıAnnemi aramış bugün,
Anne akşam otururuz geldiğinizde sohbet ederiz diyince annemde beklentiye girmiş..
Kurutmuyoruz ki.Sabah erken kalkip dus alip, sac kurutmak zor olmuyor mu? Ben hep aksamlari dus alirim. Cok zorsa sacinizi kisa kestirin madem.
Evet evet hatırlıyorum.kendisi açıkça da söylüyor bunu 35 üstü evlenmek isteyen insanların konusunda. Benim de kriterlerim yüksekti bir hastalık atlattım kriterlerimi düşürdüm evlendi diyor açıkça.
Sevgisiz bir evliliği olduğu belli
Yanlış yere alıntı:)
Türkan şoray kuralları var bence öpüşmem sevişmemÖyle bir yazmışsınız ki libidosu pek yüksek biri değilim ona rağmen hayret ediyorum. Eşinizi gerçekten sevdiğinizi düşünmüyorum. Teması sevecek tabi yani neden sevmesin ki, sizi seviyor ki evlenmiş. Teması siz de sevin arada sarılın öpün yani illa cinsellik esnasında mı temasta bulunulacak. Libido çok mu düşük yoksa sevmiyor musunuz neden bu durumdasınız
Mesela gece yatarken telefona bakma sarılalım gibi bir şey söylemiş yani sevişelim bitsin diyen biri de değil aksine siz öyle diyormuşsunuz. Sevmiyor musunuz neden bu durumdasınız iyice düşünün böyle davranmanız eşinizi doğal olarak üzer. Yani teması tabi sevecek. Öyle bir yazıyorsunuz ki böyle bir eşim olsa beni sevmiyor mu, çekici bulmuyor mu neden böyle davranıyor diye düşünür dururum. Böyle davrandığınız için eşiniz kendini yetersiz de buluyordur
evet aynen doğru. evim arabam birkimim her şeyim vardı ama yalnız gezmekten sıkıldım. şimdi eşimle geziyorum. pişman değilim. iyi ki evlenmişim. çok iyi bir yol arkadaşım var. rabbim isteyen herkese nasip etsin. böyle hayırlı eşler kolay bulunmuyor. ben bulmak için 40 sene bekledim ama beklediğime değdi açıkçası. umduğumdan daha iyi oldu her şey. en kötü ev arkadaşı gibi yaşarız birbirimize bakarız çay çorba yaparız diyordum. çünkü çok sık hasta oluyorumSiz belli bir yaş sonrası yalnız kalmamak için evlenmişsiniz bence zaten.Normal evlilikler sizinkisi gibi olmuyor. Sürekli öpüşmek mevzu değil ama adam kadının sevgisini hissetmiyor muhtemelen.
Maşallah nazar değmesin. Allah mutlu anınızı çoğaltsın. Ama farklı insanlar farklı beklentiler demek. Siz böyle tercih etmişsiniz. Ama konu sahibinin eşinin istekleri anormal değil. Sizin bu istedikleriniz karşılanmasaydı sizde rahatsız olurdunuz.evet aynen doğru. evim arabam birkimim her şeyim vardı ama yalnız gezmekten sıkıldım. şimdi eşimle geziyorum. pişman değilim. iyi ki evlenmişim. çok iyi bir yol arkadaşım var. rabbim isteyen herkese nasip etsin. böyle hayırlı eşler kolay bulunmuyor. ben bulmak için 40 sene bekledim ama beklediğime değdi açıkçası. umduğumdan daha iyi oldu her şey. en kötü ev arkadaşı gibi yaşarız birbirimize bakarız çay çorba yaparız diyordum. çünkü çok sık hasta oluyorumama eşimle çok iyi anlaştık. üniversite yıllarımda yaşamadığım hayatı yaşıyorum. insan gençken çok çile çekince bu yaşlarda mutluluk huzur arıyor. benim hayatım öylesine zordu ki. şu an bildiğin liseli gibi hür ve kafası boş yaşıyorum. çektiğim çileler geride kaldı. romantizm e rotizm vs umrumda değil. ben huzur aradım. çünkü hayatımda o yoktu. artık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?