Eşime

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Kızlar önceki konumdada paylaştım eşimin yurtdışına yolladım iş için 1 aylığına ben çok üzüldüm ilk günüm çok yadırgadım evimi bile oda öyleydi eşimin çok seviyorum ve ilgi gösteriyorum üstüne titrerim bugün gündüz işim yüzünden konuşamadım rahat rahat eve gidince konuşuruz dedi(görüntülü) aradı konuşuyoruz ama orda içki çok ucuzmuş onu anlatıyor 3 tane içmiş bir bardak elinde yemek ye dedi uyu dedi sanki başından atar gibi anime ulaşmam lazım söyle bana ulaşsın faceden dedi sesimi çıkarmadım amcası yanında diye peki peki dedim artık yatmam konusunda ısrarcı işe gitceksin felan demeye başladı tavrımı koydum ve kapattım mesaj atmaya başladı bende patladım seni oraya zoraki çalış diye gönderdim eğlen iç diye değil felan diye açtım ağzımı beni başından atmaya çalışıcaksan hiç akşam konuşalım demicektin keyif yapmak için böyle yapıyorsun dedim içmiş içmiş ben eşimin konuşmasından anlatım kendisi konuşuyor ama şaşkın şaşkın yorgunum yatcam dedi hiç bişey yazmadım amcası niye böyle yapıyorsun felan diyince akşama kadar onu merak edip ben heyecanla bu saati bekledim benimle konuşmayıp böyle davranıcaksa hiç hevesle dır mi çekti dedim amcasıı sen benimde evladım sayılırsın gurbette üzmeyin birbirimizi kavga etmeyin dedi bende kavga etmiyoruz ben eşimin rahatsız olduğum yönünü söylüyorum eşime dedim ben onu mecbur olduğum için iş için yolladım içsin gezsin diye değil dedim haklısın dedi sizce çokmu fevri ve aksiyim ??

İyi de iş için gidince eğlenmesi yasak mı oluyor? Amcası ile birlikte imiş zaten , alkol olayına tepkili değilsen günlük hayatta orda almasına tepki göstermen fazla olmuş.

Bir de daha ilk gününüz ayrı, 1 haftadan sonra insan iyice özlüyor ve zıvanadan çıkıyor duygular, şimdiden böyle yaparsanız ayın sonunda kanlı bıçaklı olursunuz gibi geliyor.

Ben eşim 15 gün göreve gittiğinde fena sapıtmıştım son 5 gün

Ne yapsin yani otelde oturup sizinle muhabbet mi etsin...adam farkli bi ulkeye gitmis keşfediyo iste...eger daha cok ustune giderseniz yapmak istediklerini gizli yapacak...belli bi sureden sonra da sizin dır dır ettiginizi söyleyip sizden soguyacak...

ayy bunların virgü nokta takıntılarıda varya öggg geldi beee isine gelmedimi okuma kardesim ya yada madem anlamadın yazma yani ne müdahil tipler kız dertini anlatsın burda atanamamıs ögretmen tribinde

Sizce gerçekten beni düşündüğündenmi bana yat yat dedi direk tepki verdim elinde içkiyle hiç inandırıcı gelmedi sanki hemen kapatta keyfime bakayım der gibiydi tavırları

Zaten ilk gün gezdiler içtiler evet olabilir normalde de alkol alıyoruz ama 3.günü uç gündür aynı her konuştuğumuzda ya bira elinde ya rakı fazla değilmi sizcede amcasının yanında söylemedim peki peki diyip kapattım anladığı kızdığımı yazışmaya başladık amcası okumuş napabilir amcası dediğim binden 20 yaş büyük birinden bassetmiyorum aynı ortamda oturup arkadaş gibi konuştuğum bir insan

Ben alkol olayından zaten hoşlanmıyorum, ben daha birayı ilk elinde gördüğümde arıza çıkarırdım ama sizin için günlük hayatta alkol almasında sıkıntı yoksa orda alması da çok önemli olmamalı diye düşündüm. Normalde siz yanında yokken içmesine kızar mısınız mesela?
Yada hergün alkol almasına kızar mısınız?

Tabiykide bensiz içemez alkol orda ilk gün diye bişey demedim ama zıvanadan cıktı bence zaten günlük içniyoruz 2.3 ayda bir ya içeriz ya içmeyiz hergün olamaz zaten ..

Senle kocan kavga ediyorsunuz çok büyük bir problem değil bu niye başkalarına hemen anlatıyorsunuz amcası sizi dinlemek toplamak zorunda mi hayır neyse

Tavrını koy icmiceksin de trip at laftan anlamiyosa o zaman amcası ni karistir ..

Kızım sana diyorum gelinim sen anlaya geldi olay amcası her akşam içer eşim birazda ona ayak uydurucak gibi iyi oldu amcasınında bunu sorun ettiğimi bilmesi

İnsanlar hem çalışıp hem eğlenebilir de. Çalışmış yorgun argın gelmiş içiversin bikaç kadeh ne olacak ki?

İnsanlar hem çalışıp hem eğlenebilir de. Çalışmış yorgun argın gelmiş içiversin bikaç kadeh ne olacak ki?
3senelik eşim yorgunken sadece yatar asla içmez sadece keyifi yerinde olucak öylee içer izin gününe denk getirirdi öyle bir huyu olsaydı evinde yapardı sanki

ben olsam daha cok tepki verirdim bikere.daha ilk gunden baslamis hergun iciyormus peki sagligini hic dusunmuyor mu bu adam.komik olan da ucuzmusta ondan.ben sonunu iyi gormedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…