- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Ben 7 24 çalışıyorum 16 saat çalıştım bugün ve akşam yengeme gideyim dedim hayır evine git yat diye tepki verdi bilmiyorum birazda Tersim sanırım kıskanclıkta var kafam çok karışık duygularıma yenik düşüyorum agresif leştimde biraz evde sergilemediği hareketleri görünce garibimede gitmiş olabiliriş için yolladım ne demek? iş için de eglenmek icin de gidebilir kendisi bir birey cunku. cocukmus gibi konusuyorsunuz. ben yolladım iş için gönderdim yolladım vs. bir de amcasının yanında azarlamıssınız. eglenmek yasak mı yani 7 24 calıssın mı napsın.
birbinize pek saygınız yok gibi duruyor. üzüldümBen 7 24 çalışıyorum 16 saat çalıştım bugün ve akşam yengeme gideyim dedim hayır evine git yat diye tepki verdi bilmiyorum birazda Tersim sanırım kıskanclıkta var kafam çok karışık duygularıma yenik düşüyorum agresif leştimde biraz evde sergilemediği hareketleri görünce garibimede gitmiş olabilir
3senelik eşim yorgunken sadece yatar asla içmez sadece keyifi yerinde olucak öylee içer izin gününe denk getirirdi öyle bir huyu olsaydı evinde yapardı sanki
demek ki evinde keyfi yerinde degil3senelik eşim yorgunken sadece yatar asla içmez sadece keyifi yerinde olucak öylee içer izin gününe denk getirirdi öyle bir huyu olsaydı evinde yapardı sanki
Noktalama işareti kullanılmadığı zaman cümlede anlam düşmesi oluyor, yani konuda olduğu gibi kim kime ne demiş onu çözmek için çabalıyorsun , soruna indirgemek yerine bulmaca çözüyor hissine kapılıyor insan...bunun için öğretmen olmaya gerek yok,ya da ög bög yazmaya.ayy bunların virgü nokta takıntılarıda varya öggg geldi beee isine gelmedimi okuma kardesim ya yada madem anlamadın yazma yani ne müdahil tipler kız dertini anlatsın burda atanamamıs ögretmen tribinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?