Eşimi affedemiyorum

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.676
16.084
298
Merhabalar,
Eşimle 2 yıllık evliyiz,3.5 aylık bir bebeğimiz var.Hamileliğim boyunca eşim ufak şeylerden kavgalar çıkartıp hazmetmesi çok zor laflar saydı bana.Dünya Lafı saydı ağlattı ama gönlümü almaya çalışmadı.Böyle böyle aramız iyice açıldı.Şu anki durumda aramızda ne sevgi ne saygı kaldığını düşünmüyorum.cinsellik zaten son bir yılda 2 defa oldu o da benim Boşanıyorız dememle oldu.Kendisi evliliğe 5 yıllık bir Ömür biçiyor,bu da bende gelecek kaygısı oluşturuyor haliyle.Lohusalığımı da zehir etti.Anlayacağınız hayatimın en özel anlarını mahvetti.çok soğudum.Beni evden de kaç kere kovdu.En sonuncu da lohusaydım bebek de bana yapışık toplanmaya başladım bebekle olmadı sinir oldum aldım başımı şehir dışında kardeşime aileme fln gittim.ayağını denk almış görünüyor boşanmayı kafaya koyduğumu da anlayınca iyice tutuştu.Şimdi beni burda tutmaya Çalışıyor ama "birbirimizi secelim ya da sevmeyelim çocuk için katlanmak zorundayız " diyor.Gidersem çocuğu da götürürüm biliyo o Yüzden korkusu,yoksa ben değil.İnsan karısıyla foto çekinmek istemez mi?son bir Yıldır foto da çekinmek istemiyor benimle.aile olduk fotomuz olsun ,yok.Bu da çok Gücüme gidiyor.Bunun dışında güya evde benle arayı iyi tutmak için çabalıyor ama Samşmi bulmuyorum laflarını unutamıyorum foto çekinmemesinin Altın'da bişey arıyorum.Affedemediğim biriyle ne kafar evli kalınır ki çok mutsuzum.

Karışık yazmışsam özür dilerim kafam da bir hayli karışık..

Çift terapisine gitseniz belki bir faydası olur.

Ona sordunuz mu neden sizinle fotoğraf çekilmediğini ? Ya da rahatsız olduğunuz diğer konuları ?
Dilerim aranız düzelir ama düzelmezse sevgi ve saygının olmadığı bir evde çocuk büyütmek yerine , anne -babanın ayrı yaşaması gerektiğini savunuyorum . Sonuçta milyonlarca çocuk var insan var anne ve babası ayrılmış olan . Olmuyorlarsa olmuyor ‘çocuk için’ yapıldığı iddia edilen davranış aslında çocuk için daha kötü oluyor çoğu zaman ...
Kavganın , sevgisizliğin eksik olmadığı bir evde , çocuğunuz evliliğin böyle birşey olduğunu düşünecek , aslında hiçte normal olmayan şeyler normal gelecek ..tabii ki çocuk sizin karar sizin, sizin bileceğiniz iş ama zor bir durum ...
Kolay gelsin

Boşanmayı düşünmüyormusunuz

Boşanmayı düşünmüyormusunuz
Düşünüyorum,kaç kere de söyledim ama Oral'ı olmuyor ve düzeltmeye çslışıyo güya kendince bişeyleri ama ben bunu sırf Çocuktan uzak kalmamak için Yaptığını düşünüyorum.Benden değil de Çocuktan ayrılası gelmiyordur

Peki evliliğin ilk yılında da mı cinsel hayatınız bu şekildeydi yoksa çocuktan sonra mı böyle oldu? Bu cevaba göre yorum yapabilirim.. Çünkü hem bu şekilde davranması hem de boşanmaktan vazgeçirmeye çalışması sadece çocuk için olacak bir şey değil.

Cocuk icin katlanalim birbirimizi sevmeyelim vs demesi sizce de cok sacma degil mi?
Bakın anlattığınız şeyler,pek cok insanın başına geliyor
Ben de esimle kedi köpek gibi birbirimizi cok yerdik
Bana git bu evden demisligi de oldu kavga esnasında,ben de ona bura benim evim gidicek biri varsa o da sensin diyip yolladım arabada yatmisligi bile var haketti ama ..
Kavgalar oluyor,kavga esnasında kotu sozler söylenebiliyor ama ortada sevgi olunca bazı seyler duzeledebiliyor
Biz de 1 senedir evliyiz yeni yeni kendimize geldik.
Simdi yatak odasinda biraz takılayım,kendisi diger odada olsun yanima gelir napiyorsun sen ben seni tuvalette sandim gelsene vs
Ev icinde laf atar gelir sarılır,öper
Yaraniza tuz basmış gibi olmak istemem,durumunuza üzüldüm .Hani anlatıyorum çünkü benzer seyler yaşamışız kavga,hakaret vs
Bende cok zor gunler gecirdim,ama arada sevgi olunca gercekten durum farkli oluyor. Sizinle neden foto cekilmiyor? Bu normal birsey degil
En azindan bir profil fotosu yapar başka yuklemez mesela
Cinsellik 1 senede 2 kez olması da hic normal.degil
Neden?
Evlilige 5 senelik ömür biçmesi de normal degil
Siz eşinizin birseyler karistirmadigina emin misiniz?
Bir de 2 senelik evlilikte aslında yeni evlilik sayiliyor. Öncesinde sorunlariniz varmiydi sevgiliyken,nisanliyken falan?

Bunları söyleyeceğim için üzgünüm ama ortada bir evlilik var gibi görülmüyor. Cinsellik yok sevgi yok saygı yok....

Çocuk için boşanmamak iyi bir şey değil, bir fedakarlık değil, bunu anlamak lazım önce. Ortada huzurlu, mutlu bir aile ortamı yoksa, o evlilik çocuğa yarardan çok zarar veriyor.

Eşinizin evliliğe ömür biçmesi de ne saçma. Uzun soluklu ilişkilere inanmıyorsa, neden evlenmiş, bir de çocuk yapmış? İlişkinize umut vermiyor, sevişmiyor, ruhunuza hitap etmiyor, üstelik hakaretler, evden kovmalar var ve hatasını anlamış da değil aslında... Yani şunlara bakınca, affetseniz enteresan olmaz mıydı? Kim affeder, bir de sevip saygı duyabilir böyle adama. Daha mutlu olacağınız bir hayat inşa edebilirsiniz. Çalışıyor musunuz? Daha önce ailenizin yanına gitmişsiniz, yine gidebilir, hayatınıza dair planlar yapabilirsiniz. Yerinizde olsam özellikle çocuğum için kurtulurdum bu kıymet bilmeyen, enerji sömüren kütükten.

Evet bencede, evden kovmuş hakaret var cinsellik Yok ve evet foto çekilmemesinin altında muhakkak bişi vardır ,dediği gibi birbirinize katlanmak zorunda hiç değilsiniz zaten 5 yıl ömür biçmiş evliliğe kalmış 3 yılınız bazen inceldiği yerden kopması daha iyidir

Çocuğunuz var bu adamdan.
Bir evliliğe 5 yıl ömür biçen bir şahsiyetle berabersiniz.
Üstüne üstlük sizi evden kovmuşluğu da var lohusa halinizle bir de.
Ve siz herşeyi sineye çekerek bu adama geri döndünüz?
Davranışları sizi yanında tutmaya yönelik ama size davranışlarda bir farklılık yok, bu nasıl oluyor?

Bir insan neden evlenir?
Neden bir çocuk sahibi olur?
Evinin huzurunu nasıl sağlar ve nasıl eş olunur?

Bunları etraflıca bir düşünün derim.
Ondan sonra karar verin.
Zira ben, beni sevmeyen, bana sevgisini ve ilgisini göstermeyen bir adamla 1 saniye aynı ortamda durmam.
Sizin yaşadığınız evlilik değil, aynı evi paylaşmak ya da adı her ne olursa, ancak evlilik değil.

Toparlanın, kafanızı toplayın.
Yavrucağınız var madem, ona gelecekte karşılaşacağınız sorunları yaşatmayın.
Evladınızın Sağlıklı bir birey olabilmesi için gerekli koşulları sağlayın.
Artık siz diye birşey yok hayatta, siz ve evladınız var, önce onun geleceği.

Sordum,fotoğraf çekinmeyi sevmiyormuş,yalan ! Insan sevmiyo olsa bile kırmamak için yapmacıktan poz verir.beni geçici görüyorsun ondan gerek görmüyorsun fotoya dedim aman of istediğini düşün diyo

Hamilelikten itibaren.hamilrliğim riskli başladı karnım Büyüyünce de itici buldu beni sonra lohusalık girdi araya.Devamında üç hafta ses yoktu, böyle bişey olmaz dışarda mi hallediyorsun yoksa dedim böyle dedim diye iki defa lütfetti

Sordum,fotoğraf çekinmeyi sevmiyormuş,yalan ! Insan sevmiyo olsa bile kırmamak için yapmacıktan poz verir.beni geçici görüyorsun ondan gerek görmüyorsun fotoya dedim aman of istediğini düşün diyo
Yani siz de bu öküzle fotoğraf çektirmek de ısrarcısınız pes!!
Bir an önce kendini topla zira bu ortamda Bebek de sağlıklı büyümez boşanın neyi bekliyorsunuz ki ortada bi evlilik zaten yok

Evlilik demek bu yaşadıklarınız demek değil.
Keşke çocuk için acele etmeseydiniz. Nasıl sinir oldum eşinize.
Boşanırsanız aileniz size destek olur mu? Bebeğiniz daha çok ufak bu yüzden sordum bunu.

Sizi üzmek istemem fakat birlikte resim koymuyor size kotu davranıp yatakta uzak duruyorsa kesinlikle birisi var tecrubeyle sabittir bu tahminim
Cüzdanında prezervatif bulmuştum,bi kadını da tele erkek adıyla kaydettiğini tespit etmiştim söyleyince o an sildi.telini giLice karıştırıyorum bişey yok onu araya yok hep ev y da iştedir emin olamıyorum o Yüzden böyle bişeyden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…