Merhabalar,
Eşimle 2 yıllık evliyiz,3.5 aylık bir bebeğimiz var.Hamileliğim boyunca eşim ufak şeylerden kavgalar çıkartıp hazmetmesi çok zor laflar saydı bana.Dünya Lafı saydı ağlattı ama gönlümü almaya çalışmadı.Böyle böyle aramız iyice açıldı.Şu anki durumda aramızda ne sevgi ne saygı kaldığını düşünmüyorum.cinsellik zaten son bir yılda 2 defa oldu o da benim Boşanıyorız dememle oldu.Kendisi evliliğe 5 yıllık bir Ömür biçiyor,bu da bende gelecek kaygısı oluşturuyor haliyle.Lohusalığımı da zehir etti.Anlayacağınız hayatimın en özel anlarını mahvetti.çok soğudum.Beni evden de kaç kere kovdu.En sonuncu da lohusaydım bebek de bana yapışık toplanmaya başladım bebekle olmadı sinir oldum aldım başımı şehir dışında kardeşime aileme fln gittim.ayağını denk almış görünüyor boşanmayı kafaya koyduğumu da anlayınca iyice tutuştu.Şimdi beni burda tutmaya Çalışıyor ama "birbirimizi secelim ya da sevmeyelim çocuk için katlanmak zorundayız " diyor.Gidersem çocuğu da götürürüm biliyo o Yüzden korkusu,yoksa ben değil.İnsan karısıyla foto çekinmek istemez mi?son bir Yıldır foto da çekinmek istemiyor benimle.aile olduk fotomuz olsun ,yok.Bu da çok Gücüme gidiyor.Bunun dışında güya evde benle arayı iyi tutmak için çabalıyor ama Samşmi bulmuyorum laflarını unutamıyorum foto çekinmemesinin Altın'da bişey arıyorum.Affedemediğim biriyle ne kafar evli kalınır ki çok mutsuzum.
Karışık yazmışsam özür dilerim kafam da bir hayli karışık..
Boşanmayı düşünmüyormusunuzMerhabalar,
Eşimle 2 yıllık evliyiz,3.5 aylık bir bebeğimiz var.Hamileliğim boyunca eşim ufak şeylerden kavgalar çıkartıp hazmetmesi çok zor laflar saydı bana.Dünya Lafı saydı ağlattı ama gönlümü almaya çalışmadı.Böyle böyle aramız iyice açıldı.Şu anki durumda aramızda ne sevgi ne saygı kaldığını düşünmüyorum.cinsellik zaten son bir yılda 2 defa oldu o da benim Boşanıyorız dememle oldu.Kendisi evliliğe 5 yıllık bir Ömür biçiyor,bu da bende gelecek kaygısı oluşturuyor haliyle.Lohusalığımı da zehir etti.Anlayacağınız hayatimın en özel anlarını mahvetti.çok soğudum.Beni evden de kaç kere kovdu.En sonuncu da lohusaydım bebek de bana yapışık toplanmaya başladım bebekle olmadı sinir oldum aldım başımı şehir dışında kardeşime aileme fln gittim.ayağını denk almış görünüyor boşanmayı kafaya koyduğumu da anlayınca iyice tutuştu.Şimdi beni burda tutmaya Çalışıyor ama "birbirimizi secelim ya da sevmeyelim çocuk için katlanmak zorundayız " diyor.Gidersem çocuğu da götürürüm biliyo o Yüzden korkusu,yoksa ben değil.İnsan karısıyla foto çekinmek istemez mi?son bir Yıldır foto da çekinmek istemiyor benimle.aile olduk fotomuz olsun ,yok.Bu da çok Gücüme gidiyor.Bunun dışında güya evde benle arayı iyi tutmak için çabalıyor ama Samşmi bulmuyorum laflarını unutamıyorum foto çekinmemesinin Altın'da bişey arıyorum.Affedemediğim biriyle ne kafar evli kalınır ki çok mutsuzum.
Karışık yazmışsam özür dilerim kafam da bir hayli karışık..
Düşünüyorum,kaç kere de söyledim ama Oral'ı olmuyor ve düzeltmeye çslışıyo güya kendince bişeyleri ama ben bunu sırf Çocuktan uzak kalmamak için Yaptığını düşünüyorum.Benden değil de Çocuktan ayrılası gelmiyordurBoşanmayı düşünmüyormusunuz
Evet bencede, evden kovmuş hakaret var cinsellik Yok ve evet foto çekilmemesinin altında muhakkak bişi vardır ,dediği gibi birbirinize katlanmak zorunda hiç değilsiniz zaten 5 yıl ömür biçmiş evliliğe kalmış 3 yılınız bazen inceldiği yerden kopması daha iyidirDüşünüyorum,kaç kere de söyledim ama Oral'ı olmuyor ve düzeltmeye çslışıyo güya kendince bişeyleri ama ben bunu sırf Çocuktan uzak kalmamak için Yaptığını düşünüyorum.Benden değil de Çocuktan ayrılası gelmiyordur
Sordum,fotoğraf çekinmeyi sevmiyormuş,yalan ! Insan sevmiyo olsa bile kırmamak için yapmacıktan poz verir.beni geçici görüyorsun ondan gerek görmüyorsun fotoya dedim aman of istediğini düşün diyoOna sordunuz mu neden sizinle fotoğraf çekilmediğini ? Ya da rahatsız olduğunuz diğer konuları ?
Dilerim aranız düzelir ama düzelmezse sevgi ve saygının olmadığı bir evde çocuk büyütmek yerine , anne -babanın ayrı yaşaması gerektiğini savunuyorum . Sonuçta milyonlarca çocuk var insan var anne ve babası ayrılmış olan . Olmuyorlarsa olmuyor ‘çocuk için’ yapıldığı iddia edilen davranış aslında çocuk için daha kötü oluyor çoğu zaman ...
Kavganın , sevgisizliğin eksik olmadığı bir evde , çocuğunuz evliliğin böyle birşey olduğunu düşünecek , aslında hiçte normal olmayan şeyler normal gelecek ..tabii ki çocuk sizin karar sizin, sizin bileceğiniz iş ama zor bir durum ...
Kolay gelsin
Hamilelikten itibaren.hamilrliğim riskli başladı karnım Büyüyünce de itici buldu beni sonra lohusalık girdi araya.Devamında üç hafta ses yoktu, böyle bişey olmaz dışarda mi hallediyorsun yoksa dedim böyle dedim diye iki defa lütfettiPeki evliliğin ilk yılında da mı cinsel hayatınız bu şekildeydi yoksa çocuktan sonra mı böyle oldu? Bu cevaba göre yorum yapabilirim.. Çünkü hem bu şekilde davranması hem de boşanmaktan vazgeçirmeye çalışması sadece çocuk için olacak bir şey değil.
Yani siz de bu öküzle fotoğraf çektirmek de ısrarcısınız pes!!Sordum,fotoğraf çekinmeyi sevmiyormuş,yalan ! Insan sevmiyo olsa bile kırmamak için yapmacıktan poz verir.beni geçici görüyorsun ondan gerek görmüyorsun fotoya dedim aman of istediğini düşün diyo
Cüzdanında prezervatif bulmuştum,bi kadını da tele erkek adıyla kaydettiğini tespit etmiştim söyleyince o an sildi.telini giLice karıştırıyorum bişey yok onu araya yok hep ev y da iştedir emin olamıyorum o Yüzden böyle bişeyden deSizi üzmek istemem fakat birlikte resim koymuyor size kotu davranıp yatakta uzak duruyorsa kesinlikle birisi var tecrubeyle sabittir bu tahminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?