Merhabalar,
Eşimle 2 yıllık evliyiz,3.5 aylık bir bebeğimiz var.Hamileliğim boyunca eşim ufak şeylerden kavgalar çıkartıp hazmetmesi çok zor laflar saydı bana.Dünya Lafı saydı ağlattı ama gönlümü almaya çalışmadı.Böyle böyle aramız iyice açıldı.Şu anki durumda aramızda ne sevgi ne saygı kaldığını düşünmüyorum.cinsellik zaten son bir yılda 2 defa oldu o da benim Boşanıyorız dememle oldu.Kendisi evliliğe 5 yıllık bir Ömür biçiyor,bu da bende gelecek kaygısı oluşturuyor haliyle.Lohusalığımı da zehir etti.Anlayacağınız hayatimın en özel anlarını mahvetti.çok soğudum.Beni evden de kaç kere kovdu.En sonuncu da lohusaydım bebek de bana yapışık toplanmaya başladım bebekle olmadı sinir oldum aldım başımı şehir dışında kardeşime aileme fln gittim.ayağını denk almış görünüyor boşanmayı kafaya koyduğumu da anlayınca iyice tutuştu.Şimdi beni burda tutmaya Çalışıyor ama "birbirimizi secelim ya da sevmeyelim çocuk için katlanmak zorundayız " diyor.Gidersem çocuğu da götürürüm biliyo o Yüzden korkusu,yoksa ben değil.İnsan karısıyla foto çekinmek istemez mi?son bir Yıldır foto da çekinmek istemiyor benimle.aile olduk fotomuz olsun ,yok.Bu da çok Gücüme gidiyor.Bunun dışında güya evde benle arayı iyi tutmak için çabalıyor ama Samşmi bulmuyorum laflarını unutamıyorum foto çekinmemesinin Altın'da bişey arıyorum.Affedemediğim biriyle ne kafar evli kalınır ki çok mutsuzum.
Karışık yazmışsam özür dilerim kafam da bir hayli karışık..