Eşimi affedemiyorum

Aynen öyle ne boşanması Saçmalıyorsun diyor ama bana yaklaşımı zoraki,hatta benden iğrenir gibi baktığını gördüm bi kere..
Ailemin yanına terk Amaçlı gitmemiştim sütüm kesiliyor dşye uzaklaştım sadece ve Kafamı toplamak içindi

Evet tabiki çok çpk saçma.Bu düşünceyi kabul etmiyorum ben zaten.Sevgiyi tükettik Hamilrlik basından bu yana,ikimizin de birbirini göresi yok aslında.Sevgi her şeyin üstesinden gelirdi değiniz gibi.ilk yıl da tartışmalar oluyordu ama hemen barışabiliyorduk ve unutuyorduk gidiyordu.fotoyu da darılacağımı bilmesine rağmen çekilmiyor..hiç anlamıyorum.Cinsellik hamileliğin riskli Başlaması sebebiyle yasaktı.sobra da karnım şiş dşye itici buldu beni.kohusalık girdi araya bir de..tabi bu süreçte kedi köpek gibi kavgalar edince soğuduk aslında.Benim tepki göstermemle iki defa lütfetti onda da yabancı bi adamlaymışım gibi hissettim

Yani siz de bu öküzle fotoğraf çektirmek de ısrarcısınız pes!!
Bir an önce kendini topla zira bu ortamda Bebek de sağlıklı büyümez boşanın neyi bekliyorsunuz ki ortada bi evlilik zaten yok
Aslında onunla foto çekinmeye bayıldığımdan değil.Mesela doğuma bir gün kala istedim çocuğa ani olsun diye,sonra da aile fotomuz olsun dedim yine çocuk için ama bu aile dağılacağını bildiği için gerek Görmüyor gibime geliyor

Bence sizi istemeyen biriyle bu işi zorlamayın, adam sizi resmen sevmiyor ve istemiyor. Dahası aldattığı da ortada. Bence bu pisliği hayatınızdan çıkartın. Gerçekten yaptığı iğrenç bişey. Madem böyle yapacak ne diye evleniyorsun ki.

Evlilik demek bu yaşadıklarınız demek değil.
Keşke çocuk için acele etmeseydiniz. Nasıl sinir oldum eşinize.
Boşanırsanız aileniz size destek olur mu? Bebeğiniz daha çok ufak bu yüzden sordum bunu.
Çalışıyorum ben.Öyle bişeyde ayrı eve çıkarım bakıcı da hazır zaten

Karıştırdıgınızı biliyorsa dikkatlidir iş cevresinden birisi bile olabilir karsıdaki evlidir kimseye güvenmiyorum artık

Sizi Hatırlıyorum.
Ayrılırsınız borçlarla dımdızlak ortada kalacak , eski eşe zaten nafaka ödüyor belki bi de size Ödeyecek , ilk çocuğunu az Görüyor göremiyor sizinkini de göremeyecek , ev lojman zaten siz giderken eşyaları da götüreceksiniz bunu da biliyor , her ay eft yapmayacaksınız bunun da farkında.
Öyle ya da böyle Evliliği devam ettirmeye getiriyor işte.
İşiniz gücünğz Eğitiminiz var bir daha 4. Ye evlenmeye kalksa nerede bulacak sizin gibisini ?
O Yüzden ayağını denk almış gübi duruyor ama ilk fırsatta eskisi gibi de Olanilir.
Sizde ısrarcısınız yani yanlış anlamayın ama illa kurtulacak bu evlilik illa olacak Çocuğumuz vs vs biraz böyle bi düşüncedesiniz olmuyorsa tamam düşüncesi yok. Mutlu değilsiniz ama ayrılmakta istemiyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun inş düzelir.

aldatıyor olabilir mi?

foto çekilmemesi diğer kadının görmemesi için gibi sanki. cinsellik de yok. çocukla siz bi köşede durun o istediği hayatı yaşasın o kafada olabilir.

Çocuk zaten sizinle kalacak. Neden pisliğini çekeceksiniz ki adamın çocuk için? Çok ilgili bi babaysa gelir sık sık görür. Sizin bi vefa borcunuz yok.

Telefona bi kadını erkek olarak kaydettiği gün ne tip bi açıklama sizi ikna edebildi, şaşkınım. Çok geç kalınmış bi ayrılma kararı bu ve siz hala bu kararı veremiyorsunuz. Tek bildiğim bu çekişmeli ortamda çocuk sağlıklı büyüyemez.

Merhaba eger birseylerin bittiğini hissediyorsan bu evliligi bitir evladin ufakken. 10 sene mi yedi ayrildim ama olan yillarima oldu.. bir insan asla ama asla drgismiyir.. sen kendinden odun verdikce evlilik yuruyor biraz yukseldiginde basa sariyor..

Katılıyorum. Aile terapistine de danisabilirler. Bu evden kovmalar felan aslında yenilir yutulur değil, ama hemen bosanmak istemiyorsa profesyonel yardım şart

Amin Hayırlısı olsun.inanın ki hiç evli kalmak isyemiyprum hiç.O kadar Karışık ki kafam.atacağım adım bir daha geri Dönüşü olmayacak bir adım.Çocuğuma üzülüyorum.Anne baba çocuk görünce bir yerde özenecek mi Ayrılığı sorgulayacak mi bunları düşünüyorum.Acele etmiyorum kiş vakti diye bir de ücretsiz izindeyim.Çocuk biraz toparlayana kadar babasını biraz kullanmalıyım diyorum.Çünkü minicikken ben zorlanıcam o keyif sürecek.Büyüdükçe kolaylaşıyor sabki çocuk bakımı.6 aylık olsun yaz da gelmiş olur maddi olarak da daha hazır olurum o zaman diyorum.

aldatıyor olabilir mi?

foto çekilmemesi diğer kadının görmemesi için gibi sanki. cinsellik de yok. çocukla siz bi köşede durun o istediği hayatı yaşasın o kafada olabilir.
Evden işe işten eve geliyor,Telini kimse aramıyor,arada gizlice karıştırıyorum bişey bulamıyorum ama şu da var mesaj saklamıyor okuyup siliyo.Teline bir program kurmayı planlıyorum ama kaldırır mi bilmiyorum teli..somut bişeyler bulmam Lazım varsa

Cevap vermedi çok bozuldu telimi mi karıştırıyorsun sen diye bana döndürdü olayı ve teli sildi o an.Sonradan da kaç defa sordum zorla bi yalan buldu : olur da ararsa ben görüp yanlış anlamayayımmış !!
Kararımı verdim tabiki ama Razı Değilim diyor gücümü kırıyor.Kış Şartları ve benşm ücretsiz izinde olmam da oyalıyor beni

Bi çift terapisi denemekte yarar var ama anladığım kadarıyla eşiniz bunuda kabul etmeyecek Allah sabır versin

Eşine gel bi aile terapistine gidelim desen ne der ?
Seni Anlıyorum el kadar bebekle hersey zor olur.
Ama böyle mıtlu değilken de fiziksel olarakta sen etkilenirsin Allah korusun süt kesilmesi vs
Bence bu adama tek basına katlanmak zor geliyorsa çağır anneni ya da kız Kardeşini en azından sohbet edip saba destek olacak birileri olur yanında.
Çocuğun annesi babası ayrılırsa büyümüş olacak küçükken elbette ki özenir ama hem anne hem baba sorumluluklarını yerine getirirse o zaman çokta fark olmaz misal kendimden örnek vereyim annem babam ayrıydı ama mezuniyette ya da benle ilgili bşy de ortak hareket ederlerdi görüşürlerdi. Çocuk söz konusu olunca düşman gibi olmuyor zaten eski iki Eş.
Bir de işin şu boyutu var evde anne bana huzursuzsa devamlı kavga ediyorsa bu çocuk için daha kötü emin ol bebek bile olsa anne baba mutsuzsa hissediyor.

Çok doğru..zaten kendisine de söyledim.Biz eninde sonunda ayrılacağız bunun için en doğru zaman şimdiki zaman çünkü sonra çocuk seni bildiğinde evini bildiğinde onun için de bir ayrılık ve bir travma olur bu.Çocuğunuz bu durumdan ne kada etkilendi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…