Aynen öyle ne boşanması Saçmalıyorsun diyor ama bana yaklaşımı zoraki,hatta benden iğrenir gibi baktığını gördüm bi kere..Çocuğunuz var bu adamdan.
Bir evliliğe 5 yıl ömür biçen bir şahsiyetle berabersiniz.
Üstüne üstlük sizi evden kovmuşluğu da var lohusa halinizle bir de.
Ve siz herşeyi sineye çekerek bu adama geri döndünüz?
Davranışları sizi yanında tutmaya yönelik ama size davranışlarda bir farklılık yok, bu nasıl oluyor?
Bir insan neden evlenir?
Neden bir çocuk sahibi olur?
Evinin huzurunu nasıl sağlar ve nasıl eş olunur?
Bunları etraflıca bir düşünün derim.
Ondan sonra karar verin.
Zira ben, beni sevmeyen, bana sevgisini ve ilgisini göstermeyen bir adamla 1 saniye aynı ortamda durmam.
Sizin yaşadığınız evlilik değil, aynı evi paylaşmak ya da adı her ne olursa, ancak evlilik değil.
Toparlanın, kafanızı toplayın.
Yavrucağınız var madem, ona gelecekte karşılaşacağınız sorunları yaşatmayın.
Evladınızın Sağlıklı bir birey olabilmesi için gerekli koşulları sağlayın.
Artık siz diye birşey yok hayatta, siz ve evladınız var, önce onun geleceği.
Evet tabiki çok çpk saçma.Bu düşünceyi kabul etmiyorum ben zaten.Sevgiyi tükettik Hamilrlik basından bu yana,ikimizin de birbirini göresi yok aslında.Sevgi her şeyin üstesinden gelirdi değiniz gibi.ilk yıl da tartışmalar oluyordu ama hemen barışabiliyorduk ve unutuyorduk gidiyordu.fotoyu da darılacağımı bilmesine rağmen çekilmiyor..hiç anlamıyorum.Cinsellik hamileliğin riskli Başlaması sebebiyle yasaktı.sobra da karnım şiş dşye itici buldu beni.kohusalık girdi araya bir de..tabi bu süreçte kedi köpek gibi kavgalar edince soğuduk aslında.Benim tepki göstermemle iki defa lütfetti onda da yabancı bi adamlaymışım gibi hissettimCocuk icin katlanalim birbirimizi sevmeyelim vs demesi sizce de cok sacma degil mi?
Bakın anlattığınız şeyler,pek cok insanın başına geliyor
Ben de esimle kedi köpek gibi birbirimizi cok yerdik
Bana git bu evden demisligi de oldu kavga esnasında,ben de ona bura benim evim gidicek biri varsa o da sensin diyip yolladım arabada yatmisligi bile var haketti ama ..
Kavgalar oluyor,kavga esnasında kotu sozler söylenebiliyor ama ortada sevgi olunca bazı seyler duzeledebiliyor
Biz de 1 senedir evliyiz yeni yeni kendimize geldik.
Simdi yatak odasinda biraz takılayım,kendisi diger odada olsun yanima gelir napiyorsun sen ben seni tuvalette sandim gelsene vs
Ev icinde laf atar gelir sarılır,öper
Yaraniza tuz basmış gibi olmak istemem,durumunuza üzüldüm .Hani anlatıyorum çünkü benzer seyler yaşamışız kavga,hakaret vs
Bende cok zor gunler gecirdim,ama arada sevgi olunca gercekten durum farkli oluyor. Sizinle neden foto cekilmiyor? Bu normal birsey degil
En azindan bir profil fotosu yapar başka yuklemez mesela
Cinsellik 1 senede 2 kez olması da hic normal.degil
Neden?
Evlilige 5 senelik ömür biçmesi de normal degil
Siz eşinizin birseyler karistirmadigina emin misiniz?
Bir de 2 senelik evlilikte aslında yeni evlilik sayiliyor. Öncesinde sorunlariniz varmiydi sevgiliyken,nisanliyken falan?
Aslında onunla foto çekinmeye bayıldığımdan değil.Mesela doğuma bir gün kala istedim çocuğa ani olsun diye,sonra da aile fotomuz olsun dedim yine çocuk için ama bu aile dağılacağını bildiği için gerek Görmüyor gibime geliyorYani siz de bu öküzle fotoğraf çektirmek de ısrarcısınız pes!!
Bir an önce kendini topla zira bu ortamda Bebek de sağlıklı büyümez boşanın neyi bekliyorsunuz ki ortada bi evlilik zaten yok
Çalışıyorum ben.Öyle bişeyde ayrı eve çıkarım bakıcı da hazır zatenEvlilik demek bu yaşadıklarınız demek değil.
Keşke çocuk için acele etmeseydiniz. Nasıl sinir oldum eşinize.
Boşanırsanız aileniz size destek olur mu? Bebeğiniz daha çok ufak bu yüzden sordum bunu.
Karıştırdıgınızı biliyorsa dikkatlidir iş cevresinden birisi bile olabilir karsıdaki evlidir kimseye güvenmiyorum artıkCüzdanında prezervatif bulmuştum,bi kadını da tele erkek adıyla kaydettiğini tespit etmiştim söyleyince o an sildi.telini giLice karıştırıyorum bişey yok onu araya yok hep ev y da iştedir emin olamıyorum o Yüzden böyle bişeyden de
Merhabalar,
Eşimle 2 yıllık evliyiz,3.5 aylık bir bebeğimiz var.Hamileliğim boyunca eşim ufak şeylerden kavgalar çıkartıp hazmetmesi çok zor laflar saydı bana.Dünya Lafı saydı ağlattı ama gönlümü almaya çalışmadı.Böyle böyle aramız iyice açıldı.Şu anki durumda aramızda ne sevgi ne saygı kaldığını düşünmüyorum.cinsellik zaten son bir yılda 2 defa oldu o da benim Boşanıyorız dememle oldu.Kendisi evliliğe 5 yıllık bir Ömür biçiyor,bu da bende gelecek kaygısı oluşturuyor haliyle.Lohusalığımı da zehir etti.Anlayacağınız hayatimın en özel anlarını mahvetti.çok soğudum.Beni evden de kaç kere kovdu.En sonuncu da lohusaydım bebek de bana yapışık toplanmaya başladım bebekle olmadı sinir oldum aldım başımı şehir dışında kardeşime aileme fln gittim.ayağını denk almış görünüyor boşanmayı kafaya koyduğumu da anlayınca iyice tutuştu.Şimdi beni burda tutmaya Çalışıyor ama "birbirimizi secelim ya da sevmeyelim çocuk için katlanmak zorundayız " diyor.Gidersem çocuğu da götürürüm biliyo o Yüzden korkusu,yoksa ben değil.İnsan karısıyla foto çekinmek istemez mi?son bir Yıldır foto da çekinmek istemiyor benimle.aile olduk fotomuz olsun ,yok.Bu da çok Gücüme gidiyor.Bunun dışında güya evde benle arayı iyi tutmak için çabalıyor ama Samşmi bulmuyorum laflarını unutamıyorum foto çekinmemesinin Altın'da bişey arıyorum.Affedemediğim biriyle ne kafar evli kalınır ki çok mutsuzum.
Karışık yazmışsam özür dilerim kafam da bir hayli karışık..
Kırgın olduğunuz belli. Haklısınız da.
Bence gebelik ve lohusalık sizleri kötü etkilemiş. Eşiniz de beceriksiz. Kriz yönetememiş.
Biraz daha zaman verin birbirinize.
Olmazsa o zaman yolları ayırırsınız.
Ah bir anlasam !Eşiniz gerizekalı
Madem 5 yıllık ömür biçiyormuş niye evlenmiş malkafa
Amin Hayırlısı olsun.inanın ki hiç evli kalmak isyemiyprum hiç.O kadar Karışık ki kafam.atacağım adım bir daha geri Dönüşü olmayacak bir adım.Çocuğuma üzülüyorum.Anne baba çocuk görünce bir yerde özenecek mi Ayrılığı sorgulayacak mi bunları düşünüyorum.Acele etmiyorum kiş vakti diye bir de ücretsiz izindeyim.Çocuk biraz toparlayana kadar babasını biraz kullanmalıyım diyorum.Çünkü minicikken ben zorlanıcam o keyif sürecek.Büyüdükçe kolaylaşıyor sabki çocuk bakımı.6 aylık olsun yaz da gelmiş olur maddi olarak da daha hazır olurum o zaman diyorum.Sizi Hatırlıyorum.
Ayrılırsınız borçlarla dımdızlak ortada kalacak , eski eşe zaten nafaka ödüyor belki bi de size Ödeyecek , ilk çocuğunu az Görüyor göremiyor sizinkini de göremeyecek , ev lojman zaten siz giderken eşyaları da götüreceksiniz bunu da biliyor , her ay eft yapmayacaksınız bunun da farkında.
Öyle ya da böyle Evliliği devam ettirmeye getiriyor işte.
İşiniz gücünğz Eğitiminiz var bir daha 4. Ye evlenmeye kalksa nerede bulacak sizin gibisini ?
O Yüzden ayağını denk almış gübi duruyor ama ilk fırsatta eskisi gibi de Olanilir.
Sizde ısrarcısınız yani yanlış anlamayın ama illa kurtulacak bu evlilik illa olacak Çocuğumuz vs vs biraz böyle bi düşüncedesiniz olmuyorsa tamam düşüncesi yok. Mutlu değilsiniz ama ayrılmakta istemiyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun inş düzelir.
Evden işe işten eve geliyor,Telini kimse aramıyor,arada gizlice karıştırıyorum bişey bulamıyorum ama şu da var mesaj saklamıyor okuyup siliyo.Teline bir program kurmayı planlıyorum ama kaldırır mi bilmiyorum teli..somut bişeyler bulmam Lazım varsaaldatıyor olabilir mi?
foto çekilmemesi diğer kadının görmemesi için gibi sanki. cinsellik de yok. çocukla siz bi köşede durun o istediği hayatı yaşasın o kafada olabilir.
Yok kızEşiniz gerizekalı
Madem 5 yıllık ömür biçiyormuş niye evlenmiş malkafa
Cevap vermedi çok bozuldu telimi mi karıştırıyorsun sen diye bana döndürdü olayı ve teli sildi o an.Sonradan da kaç defa sordum zorla bi yalan buldu : olur da ararsa ben görüp yanlış anlamayayımmış !!Çocuk zaten sizinle kalacak. Neden pisliğini çekeceksiniz ki adamın çocuk için? Çok ilgili bi babaysa gelir sık sık görür. Sizin bi vefa borcunuz yok.
Telefona bi kadını erkek olarak kaydettiği gün ne tip bi açıklama sizi ikna edebildi, şaşkınım. Çok geç kalınmış bi ayrılma kararı bu ve siz hala bu kararı veremiyorsunuz. Tek bildiğim bu çekişmeli ortamda çocuk sağlıklı büyüyemez.
Eşine gel bi aile terapistine gidelim desen ne der ?Amin Hayırlısı olsun.inanın ki hiç evli kalmak isyemiyprum hiç.O kadar Karışık ki kafam.atacağım adım bir daha geri Dönüşü olmayacak bir adım.Çocuğuma üzülüyorum.Anne baba çocuk görünce bir yerde özenecek mi Ayrılığı sorgulayacak mi bunları düşünüyorum.Acele etmiyorum kiş vakti diye bir de ücretsiz izindeyim.Çocuk biraz toparlayana kadar babasını biraz kullanmalıyım diyorum.Çünkü minicikken ben zorlanıcam o keyif sürecek.Büyüdükçe kolaylaşıyor sabki çocuk bakımı.6 aylık olsun yaz da gelmiş olur maddi olarak da daha hazır olurum o zaman diyorum.
Çok doğru..zaten kendisine de söyledim.Biz eninde sonunda ayrılacağız bunun için en doğru zaman şimdiki zaman çünkü sonra çocuk seni bildiğinde evini bildiğinde onun için de bir ayrılık ve bir travma olur bu.Çocuğunuz bu durumdan ne kada etkilendi ??Merhaba eger birseylerin bittiğini hissediyorsan bu evliligi bitir evladin ufakken. 10 sene mi yedi ayrildim ama olan yillarima oldu.. bir insan asla ama asla drgismiyir.. sen kendinden odun verdikce evlilik yuruyor biraz yukseldiginde basa sariyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?