Eşimi affedemiyorum

Ya onun rızasının çöpten bi farkı var mı? Kendi kendine rızası olmasın dursun. Alın başınızı gidin. İşe dönene kadar ailenizin yanında kalma imkanınız varsa beklemeyin hiç.

İnanın ben o telefondan sonra parçalardım telefonu kafasında. Yanlış anlayacak haltlar karıştırıp işi size yıkmasına neden müsaade ediyorsunuz? Çekmeyin adamın kahrını, ne yaptığı belli değil.

evden işe işten eve gelmesi yapmadığını göstermiyor ne yazık ki.

telefonundan kimleri aradığına internetten baksanız iyi olur. 2. bi telefon da yapabilir. iş yerine şöyle bi gözükün bakının etrafı kolaçan edin.

edit: e başka mesajda erkek adıyla kayıtlı kadın bulmuşsunuz bu yeterli bi delil bence. aldatıyor net.

Askeriyede çslışıyor tel yasak.İnternettten nasıl bakılıyor ?

Ilişkinize şans vermek adına 2-3 ay ayrı kalıp kendinizi dinleyin. Eşinizle konuşup bu teklifi sunun.

her operatörün hesap özeti gibi kimi aradığının dökümü olur kendi operatöründen şifre isteyip bakabilirsin çaktırmadan tabi
Biraz daha açıklar misin nereye ne mesaj yollanıp isteniyor? Bu arada operatörlerimiz aynı

Başka biri olabilir gibime geldi fotoğraf çekinmekten kaçınması mesela sosyal medyada yer almasına izin vermemesi
Birilerine boşanacağınıza sözü vermiş olabilir o 5 yılda onun lafıdır
Şimdi çocuk çok küçük olduğu ve boşanırsanız herkes onu suçlu göreceği için alttan alıyor
Biraz bebek büyüsün suçu siz atıp boşanmak isteyebilir

Arkadaşlar yazmışlar konularınızı sonra hatırladım
Adamın üçüncü evliliği eski r karısına nafaka ödüyor bu cinsi çok mu aradınız ya

Başka biri olmasına gerek bile yok bu adam sadece siz ona bakın borçlarını ödeyin diye sizle evli
5 yıl lafıda ondan
Borçları bitip nafaka ödemekten kurtulunca sizi boşayacak
Tutuşması ne çocuk için ne sizin için başına kalacak borçlar için
Şu adamın planlarını bozar ortada dızlak bırakırdım onu

Böyle bir öküzle evli kalıp çocuğun psikolojisini bozma hele ki bir mesleğin varsa ya da kendi ayaklarının üzerinde durabileceksen çek git hic bekleme. Oldu paşam eve gelsin yemeğini yesin bebesını sevsin kadın hizmetçi gibi kullansın.Sonrada çocuk katlanmamiz gerekiyo desin .niye kendinide cocugunu da bu mutsuzluga mahkum ediyosun.Kendi anasına bacisina yapılsa ne yapar acaba bu adam

Bir kadını erkek adıyla kaydedip konuşmasini nasıl normal karşıladiniz hayret doğrusu. 5 yıl omur biçmek ne demek evliliğe. Sizde hala bosamamissiniz bunca şeyin üstüne. Hemde işiniz gücünüz varken.. demekki hala boş bir umudunuz var eşinize karşı. Kendinizi üzüp durmayın boşanmak ölüm degil. Hatta her biten şey yeni bir başlangıçtır.

Borçlarını ben ödemiyorum

Normal karşılamadım tabikide.Hamileliğin Erkrn zamanlarıydı riskliydi çocuk ha düştü düşecekti o Yüzden çocuğu da kaybetmeyin dedim askıya aldım sadece ve şu an kafamda dönüp dolanıyor sorular takıntılı misin Nesin diyor bana da bu Yüzden..sonumuz boşanmak uygun zamanı kolluyorum yine çocuk için.azıcık daha ele avuca gelsin şimdi zor Zamsnında Alıp gitmek ödül olur ona Sorumluluğu olmamış olur.Sorumluluğunu yerine getirsin bikaç ay daha,işe başlayınca çok bitkin Olacağım Öfkeyle kalkan zararla oturur aceleye gerek yok

neden evliliğe 5 yıl ömür biçiyor anlamadım madem öyle düşünüyor bosanmaktan neden korkuyor

neden evliliğe 5 yıl ömür biçiyor anlamadım madem öyle düşünüyor bosanmaktan neden korkuyor
Boşanırsak 3.5 aylık bebek bende kalacak ondan ayrılmak istemiyor.Tek düşündüğüm şey çocuk sen değilsin dedi dün akşam bile

prezervatif için bişey diyemem ikiniz için olabilir ama bi kadını erkek adıyla kaydetmesi herseyi anlatıyo zaten
Bana 9 ay önce olan bu prezervatif olayı için ta o gün "Annen temizlik yapıyordu görmesin diye aldım aklıma cüzdanda saklamak geldi orda da kalmış " Demişti :) dün akşam bu konu açıldı yine ve prezervatifin cüzdanında ne işi vardı diye sorduğumda önceki yalanını unutmuş ve çok daha basit bir yalan söyledi :"2 sene Öncesinde bekardım her bekarın cüzdanında vardır benşm de vardı cüzdana koymuşum öyle unutmuşum !!"sürekli kullandığı cüzdanın içinde 2 Yıldır varmış da haberi yokmuşmuş!!!!! Çıldıracam

Lütfen oğlunuzu bu Ahlaksız adamla büyütmeyin
Bi erkek çocuğunun dürüst düzgün bi baba figürüne ihtiyacı var.

bırsey sormak ıstıyorum
mutsuz bır evlılıkte neden cocuk ? zaten sorunlar varmıs sorunlar duzelmeden neden cocuk ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…