aslında yaşayıp sonucu görene kadar bekledm benim için 5 dk idi ayrılık ailesi tuttu otur bi bekle dedi çıkıp gidebilirdimde şimdi onlarında emeği çok yok sizi dinlemem ben başımın çaresine bakarım da diyemedim bekledim.
Tam da tahmin ettiğim gibi bir mecburiyet sizinkisi. Nereye giderim, herkes ne der telaşıyla korkusuyla kalıp sabretmişsniz. Başka yol yokmuş gibi görmüşsünüz.yorumunuza saygım sonsuz ama ben kaçarak evlendim yani aileme bişey diymedim beklemekle yetindim kendin buldun kendin yaptın derler ya bu lafları duyucağımı biliyordum ama eğer eşim hala huyu aynı olup devam etseydi kendime bir hayat kurardım asla 2. şansı olmazdı
kilit yorum bu olmuşş..
ben daha bişey yazamıcam bunun üzerine...
kısaca kendim ettim kendim buldum gibi olmuş...:26:
oketo tüm bunları yaşarken buraya başlık açıp akıl almışmıydın ve çoğunluk sana boşanmı demişti, bakın bana boşan dediniz, ben boşanmadım dimdik ayaktayım der gibi yazıyosun:26:
bana kalırsa siz yalnız birisiniz, kocanızı bırakamamışsınız, onunla öpüşürken ona dokunurken onu severken nasıl aldı miğdeniz bunu ,güven sadakat sevgi bunları geri getirebildinizmi? sizi ezip geçmiş nasıl kabulendiniz bu durumu,bunlar benim düşüncelerim hayat sizin hayatınız ve nnasıl yaşamak isterseniz öyle yaşarsınız sabrınızı takdir edyorum herkez yapabiceği bişey değil. ama bence kocanız ne yapsa siz kabullenmeye hazırsınız herşeyi yutucak durumdasınız yeterki yanımda olsun die...
bu klupten haberim yoktu yani diyorumya birkaç arkadaşım boşan dedi ailemden 1 tek ablama söledim oda boşan dedi.çünkü ablamda aynı şeyi yaşadı o çalışmadığı halde terddüt etmeden boşandı.ama okadar zor bir yaşantı geçirdi ve hala geçiriyoki belki onun aldığı ani kararlar da beni bu duruma getirdi hiç birşey talep etmeden boşandı ve 2 çocuğu ile zor bir yaşantısı var ne biliyim ozaman kafam çok karışıktı ama burdaki yorumlara bakarak ozaman bunları yazsaydım o psikolojiyle kesin boşanırdım şimdide ne olurdu bilmiyorum
bu klupten haberim yoktu yani diyorumya birkaç arkadaşım boşan dedi ailemden 1 tek ablama söledim oda boşan dedi.çünkü ablamda aynı şeyi yaşadı o çalışmadığı halde terddüt etmeden boşandı.ama okadar zor bir yaşantı geçirdi ve hala geçiriyoki belki onun aldığı ani kararlar da beni bu duruma getirdi hiç birşey talep etmeden boşandı ve 2 çocuğu ile zor bir yaşantısı var ne biliyim ozaman kafam çok karışıktı ama burdaki yorumlara bakarak ozaman bunları yazsaydım o psikolojiyle kesin boşanırdım şimdide ne olurdu bilmiyorum
Ablanız para mı şeref mi demiş, şerefi tercih etmiş. Helal olsun o kadına. Kendimi değersiz bir b*k gibi hissederek yiyeceğim 2 tabak yemektense, şerefimle, mutluluğumla yiyeceğim 1 tabak yemek yeter.
Ablanız para mı şeref mi demiş, şerefi tercih etmiş. Helal olsun o kadına. Kendimi değersiz bir b*k gibi hissederek yiyeceğim 2 tabak yemektense, şerefimle, mutluluğumla yiyeceğim 1 tabak yemek yeter.
yani ben affettim şerefsiz oldum sağolun yani
yani ben affettim şerefsiz oldum sağolun yani
tecrubelerim bana derki; hic bir zaman buyuk konusmayacaksin
buarada konu acan arkadasim...soyledigine bir nevi katiliyorum. yani bir yuva kolay kurulmuyor...fakat karsilikli ozveri daha guzel olani degil mi? -ki evliligin en temel kuralida budur. eger aldatan esin degilde sen olsaydin ayni sekilde davranirmiydi esin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?