eşimi affetim pişman mıyım değilim

sizin için hiç kolay bi durum değil çok ta üzüldüm yaşadıklarınıza ama benim kızdığım nokta öğrendiğiniz an neden eşinizden seçim yapmasını istemediniz de o kadar beklediniz ailesi tabiki boşanmanızı istemez ama onuru gururu kırılan da onlar değil sonuçta sizsiniz

yani diyemediniz mi ya bu ilişkiyi ya bitir yeni bir başlangıç yapalım ya da evi terket boşanalım bitsin beni böyle bi duruma düşürme hakkın yok diyemediniz mi
bu resti çekebilme lüksünüz var çünkü sizin kendi ayaklarınız üstünde durabiliyodunuz ve çocuğunuzda yoktu o dönem
ben bu açıdan size kızdım yani o adam belki pişman olduğu için değil diğer kız terkettiği için size geri döndü nerden biliyosunuz pişman olduğu için döndüğünü bu ihtimalde var sonuçta

ama artık mutlulusunuz inş hep böyle devam eder ama ben hep kadınların fesakarlıklarıyla evliliklerin devam etmesini doğru bulmuyorum

Tam da tahmin ettiğim gibi bir mecburiyet sizinkisi. Nereye giderim, herkes ne der telaşıyla korkusuyla kalıp sabretmişsniz. Başka yol yokmuş gibi görmüşsünüz.

ben burda üyeler boşan dedi diye kimsenin boşanacağını sanmıyorum, bir derim varı çok iyi gözlemleyen biri olarak zaten başlık sahipleri kendisiyle benzer düşünen üyeleri ciddiye alıyor çünkü zaten kendi düşündüklerini başkasının ağzından duymak hoşuna gidiyor, kendisi gibi düşünmeyenlere ya çıkışıyor ya görmezden geliyorlar
ben burda boşan diyen üyelere neden bu kadar kızdığını anlamadım doğrusu
sen nasıl fikrini yazıyorsan onlarda kendi fikrini yazıyor, yazılanları süzgeçten geçirip değerlendirecek olan ya da hiç umursamıcak olan başlık sahibi

Son düzenleme:
bana kalırsa siz yalnız birisiniz, kocanızı bırakamamışsınız, onunla öpüşürken ona dokunurken onu severken nasıl aldı miğdeniz bunu ,güven sadakat sevgi bunları geri getirebildinizmi? sizi ezip geçmiş nasıl kabulendiniz bu durumu,bunlar benim düşüncelerim hayat sizin hayatınız ve nnasıl yaşamak isterseniz öyle yaşarsınız sabrınızı takdir edyorum herkez yapabiceği bişey değil. ama bence kocanız ne yapsa siz kabullenmeye hazırsınız herşeyi yutucak durumdasınız yeterki yanımda olsun die...

oketo tüm bunları yaşarken buraya başlık açıp akıl almışmıydın ve çoğunluk sana boşanmı demişti, bakın bana boşan dediniz, ben boşanmadım dimdik ayaktayım der gibi yazıyosun:26:

bu klupten haberim yoktu yani diyorumya birkaç arkadaşım boşan dedi ailemden 1 tek ablama söledim oda boşan dedi.çünkü ablamda aynı şeyi yaşadı o çalışmadığı halde terddüt etmeden boşandı.ama okadar zor bir yaşantı geçirdi ve hala geçiriyoki belki onun aldığı ani kararlar da beni bu duruma getirdi hiç birşey talep etmeden boşandı ve 2 çocuğu ile zor bir yaşantısı var ne biliyim ozaman kafam çok karışıktı ama burdaki yorumlara bakarak ozaman bunları yazsaydım o psikolojiyle kesin boşanırdım şimdide ne olurdu bilmiyorum

yok diyorum ya 2.şansı olmaz artık seviyorsam 1 kez affederim oda sevdiğim için zaten sevgi olmasa nalet olası sevgim hiç birşey gözüme bile gelmezdi

Ablanızı çok takdir ettim..Helal olsun ona.........Allah güç kuvvet versin inşallah...

Ablanız para mı şeref mi demiş, şerefi tercih etmiş. Helal olsun o kadına. Kendimi değersiz bir b*k gibi hissederek yiyeceğim 2 tabak yemektense, şerefimle, mutluluğumla yiyeceğim 1 tabak yemek yeter.

iyi işte canım hayat her insan için çok farklı, belkide aldatılıp boşanmayan biri senelerce aldatılabilir, sürünebilirdide, ne onuru kalırdı ne mutluluğu kendi mutsuz olduğu için mutsuz psikopat çocuklarda yetiştirebilirdi,
boşanmamak tek çıkış yolu gibi yazıyorsun evet senin için güzel bi çıkış yolu olabilir ama herkes için olmaz, hatta çoğu kadın için olmaz, çünkü senin eşin için demiyorum ama aldatan erkek bunu yapmaya devam ediyor genelde
kadının elinde ekonomik gücü varsa bu aşağılanmaya neden dayansınki, dayanmak marifet değil bence
toplumuzda bi yanlış bi algı var, dert çeken, çilekeş olan, sabreden, herşeye rağmen mücadele eden kadın yüce ilan ediliyor, doğru değil bence, hemde hiç değil
kan kustum kızılçık şerbeti içtim diye övünüyorlar, eee kan kusma güzel kardeşim, gerçekten şerbet iç, nesiyle övünüyosun bunun (bu son söylediklerimi genel yazdım canım sana değil)

Son düzenleme:
bu konuyu açma sebebiniz ne,anlayamadım:26:
pişman değilmişsiniz,allah daha mesut etsin inşallah ama burdaki yorumlardan kafanız da karışmaya başladı,sonunuz ne olur bilemem

Ablanız para mı şeref mi demiş, şerefi tercih etmiş. Helal olsun o kadına. Kendimi değersiz bir b*k gibi hissederek yiyeceğim 2 tabak yemektense, şerefimle, mutluluğumla yiyeceğim 1 tabak yemek yeter.

tecrubelerim bana derki; hic bir zaman buyuk konusmayacaksin

buarada konu acan arkadasim...soyledigine bir nevi katiliyorum. yani bir yuva kolay kurulmuyor...fakat karsilikli ozveri daha guzel olani degil mi? -ki evliligin en temel kuralida budur. eger aldatan esin degilde sen olsaydin ayni sekilde davranirmiydi esin acaba

yani ben affettim şerefsiz oldum sağolun yani

Arkadaşım, dediğim gibi normalde beni hiç ilgilendirmez, kendi tercihinizdir. Ama siz marifetmiş gibi anlatmışsınız. Böyle bir şey marifet olamaz. Bunu matah bir şey gibi anlatmanıza istinaden fikrimi yazıyorum.

Ben böyle düşünüyorum. Yarın öbür gün Allah korusun tam tersini yaparsam en azından yaptığım şeyi bir marifetmişçesine millete örnek olma iddiasıyla anlatmam... Anlatmam demedim bakın, örnek olma iddiasında bulunarak anlatmam.

bi de demezler mi
her erkek aldatır, gönlü başka kadına kayar
hayır efendim her erkek aldatmaz genelleme yapılmasına gıcık oluyorum
böyle genellemeler yapıla yapıla kadınların kararları empoze ediliyor ne yazıkki!!!!
erkek aldatır kadın affeder psikolojisi işte bu tip sonuçları çıkarır....

Siz ne örnek olmak için ne de örnek olup birilerinin yuvası kurtulsun derdinde değilsiniz gibi.
Yaşadıklarınıza onay isteyen bir tavrınız var, böyle birşey hiç kimse tarafından unutulmaz,
siz de unutmamışsınızdır, ama herkes sizin gibi kaldıramaz.
Siz konuyu boşan diyenlere karşı olsun diye açtınız heralde.
Boşanmadığınız için, boşanmadım oh iyi yaptım, der gibisiniz.
Halbuki ne sizin, ne de burada konu açan kimsenin boşanmasını burada kimse istemez
ve bir çıkarıda olamaz.
Evet başına bunlar gelen bir kadın çok kolay boşanır, kabul etmek durumunda da değil,
siz bir şans vermişsiniz, şuan herşey yolunda gidiyor olabilir, ama ne malum benzer bir durum yaşayan
diğer kişilerin sonrasında neler yaşayacağı.
Ve siz de kendinize itiraf edin bence böyle birşeyi unutmak hiç kolay değil bir kadın için,
hiç bir zamanda unutmaz, bir kadın için bu travmayla ömür boyu yaşa bak sonucu ne güzel oluyorda denilemez,
bir yanınız hep buruktur eminim.
Bu konuyu açmış olmanızı ve boşan diyenleri hedef almanızı bile, unutmamanıza ve boşanamamanıza bağlıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…