Eşimi affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İniyorum miniylrum, vardın mı? Bunlar yüz yüze görüşme öncesi/ sonrası yazacağı şeyler insanın, üzgünüm ama görüşülmüş yani
Ben yazacaktım. Görüşme sonrası mesajı o.

Konuyu silmişsiniz de, konunuzdan bile belli affedeceğiniz. Ama şunu unutmayın ki, hayatınızın sonuna kadar bu olayı asla unutmayacaksınız. Bu ızdırapla size mutluluklar diliyorum.

Ağlamış.. mış.. ay yazık ilgisizlikten kendini başka kadının kucağına atmış kıyamam.

karımı seviyorum diyerek kimse aldatmaz bence eşiniz sıkılmış dostane bir arkadaş bulmuş kendine bence boşanmayın
Karımı seviyorum demesinin nedeni, karsı tarafa evlilik beklentisi vermemek. Kadına evliliğimi yıkmadan sevişelim sevişeceksek mesajı

Dişisiyle erkegının farklı oldugu bu tur bir çokeşlilik dogada yokmuş. Ya ikisi de tek esli ya ikisi de cok eşli. Siz bunu neyegöre söylüyorsunuz?

Sen bu kafayla daha çook aldatılırsın

Hemen özür dile, beni aldatmana ben sebep oldum diye. Adamcağız ne yapsın, mecbur kalmış. İnsan üzülüyor böyle erkeklere ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…