- Konu Sahibi sevgili123
-
Egomu bu şekilde mi tatmin edeceğim? Eşim suçsuz demiyorum dünden beri her şey geliyor aklıma bütün ihtimalleri bütün seçenekleri düşünüyorum kimseye anlatamadığım için buraya yazdım bu sitenin amacı da bu değil mi zaten? Yazmadan önce o kadar kafam karışıktı ki burada ki herkese ayrı ayrı teşekkür ederim artık daha net dusunebiliyorum. Vereceğim karar bundan sonraki hayatımı etkileyecek burda suçlu bariz eşim ama tabi ki ister istemez kendime de pay biçiyorum
Eşinizin başka bir kadınla flörtleşip sizin boş boş beklemenizden daha mantıklı bence. Yok derseniz ki evliliğe üçüncü kişinin dahli kabul edilemez bitiriyorum, haklısınız. Ama yok çok da sorun değil gözüyle bakıyorsanız siz de hayatınıza birilerini alın bence. Diğer türlü “eş”lik olmuyor.Egomu bu şekilde mi tatmin edeceğim? Eşim suçsuz demiyorum dünden beri her şey geliyor aklıma bütün ihtimalleri bütün seçenekleri düşünüyorum kimseye anlatamadığım için buraya yazdım bu sitenin amacı da bu değil mi zaten? Yazmadan önce o kadar kafam karışıktı ki burada ki herkese ayrı ayrı teşekkür ederim artık daha net dusunebiliyorum. Vereceğim karar bundan sonraki hayatımı etkileyecek burda suçlu bariz eşim ama tabi ki ister istemez kendime de pay biçiyorum
Çok üzücü insan sevdiği kişiye konduramıyor hiçbir kadın aldatılmak istemez ama benim için konuştuysa dahi aldatmış oluyorAdam ağlamış başka ne yapabilir ? Aslında işte ağlamasına fırsat vermeden kanıtları alıp annesindeyken herşeyi öğrendim dicekti. İzlicekti buluşuyorlarmı bakıcaktı. Bi tanıdık erkek kardeşinin hanımını böyle yakaladı. Şüpheler süpheler okula sınava diye diye manitasıyla buluşuyormuş. 5 yaşında kızı vardı
Kendinize pay biçtiğinizi bir de adama söyleyin tam olsun. Diyin ki benim de hatalarım varVereceğim karar bundan sonraki hayatımı etkileyecek burda suçlu bariz eşim ama tabi ki ister istemez kendime de pay biçiyorum
Arkadaşımın eşi de asla cinsellik olmadı diye ağlamış sızlanmıştıBenim takıldığım tarafta burası işte yola çıktım denmiş kadın iniyorum yazmış ama sonrası görüntülü konuşmalar la geçmiş yanına gittiyse niye görüntülü konuşuldu ki. Eşim öylesine bir oyun gibiydi gitmedim hiç yüzyüze gelmedim diye yeminler ediyor. Cinsellikle ilgili konuşmalar yok kadın babasından ailesinden dert yanmış hep eşim işinden bahsetmiş. Dedigine göre görüntülü aramalarda telefonu bir yere koyup kadın çalisirken sohbet ediyorlarmış. inanın bilmiyorum eşimle o kadar iyiydik ki sadece son aylarda günde +10 saat odadan çıkmadan masadan çok az kalkarak ders çalıştım bazen gelip yanımdaki koltuğa oturup bir şeyler anlatıyordu dersimi böldüğü için söyleniyordum.
Ben de bir öğretmenim hepimiz KPSS sürecinden geçtik atandık. Hayır ne kadar zor olabilir ki bu kadar bunalmış hemen arayışlara girmiş başka kadınlarla dertleşmeye başlamış? Tamam bu süreçte gezme tozma azalır, belki paylaşımlar da azalmış olabilir de gidip başka kadınlarla dertleşecek kadar yoğun ve abartılı bir süreç olduğunu düşünmüyorum. Ya daha kötüsü olsa hasta olsanız kaza geçirseniz sakat kalsanız? Demek iyice hayattan ve evlilikten kopacak. Hep diyorum cidden erkekler hiç zora gelemiyorlar. Eşiniz de resmen bahane etmiş sınav sürecini. Belki daha önce de yapıyordu siz yakalamadınız. Bundan sonra da hep yapmaya devam eder. Timsah gözyaşları, yalvarma kısmı da aldatan erkeğin ilk silahı. Bir arkadaşım da aldatıldı, çocuğun yaptığı ilk şey ağlamak, yalvarmak oldu. Hepsi mi aynı olur?Hanımlar size kimseye anlatamadğım bir şeyi anlatmak ve sizce ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Kafam çok dolu ve şoktayım cümleleri doğru düzgün kuranayabilirim.
Öncelikle biz eşimle 6 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var. Eşimle birbirimizi severek evlendik hani şimdi eski anılarımızı düşündükçe gerçekten birbirine hiç kıyamayan ve her koşulda sevgimizi göstermekten hiç çekinmeyen bir çifttik. Ben bu sene Ags sınavına hazırlanmaya başladım çocukla birlikte çok zorlandım ama eşim her zaman destekçim olsa da bu sureçte uzaklaştık ben her boş vaktinde masa başındaydım o da TV telefon izler oğlumuz uyaniksa onunla ilgilenirdi. Ve çok şükür sınav iyi geçti ve derece yaptım kontenjanların açıklanmasını bekliyoruz. Haliyle ben sınavdan sonra normal hayata döndüm eskisi gibi olmak için çabalamaya başladım ama eşimde bir soğukluk vardı. Dün gece tesadüf eseri mail in de Instagram la ilgili bildirim gördüm farklı bir kullanıcı adı vardı hemen giriş yaptım. (Keşke yapmasaydım) Yaklaşık 5 aydır bir bayanla konuşuyormuş konuşmalar dertleşme şeklinde arada ben eşimi çok seviyorum yazıları da var ama sesli görüntülü konuşulmuş oğlumun fotoğraf ını atmış. Kadının hayatında ki detayları biliyor.
Ben ne kadar eskiye gidecek diye bakarken İster istemez yazilanları okudum ve bir hafta oldu geleli cümlesi dikkatimi çekti yazismanin başına geçtim akşam 9.30 civarı yola çıktım yazmış eşim 10.30 da kadın iniyorum yazmış ama daha sonra görüntülü konuşulmuş 00.20 de vardın mı yazmış kadın. Eşime kadının yanına gittin mi dedim öylesine yazdık gitmedim dedi yeminler etti ağladı. Aynı gün eşimle benim konuşmam iki cümle mesai çıkışı ben gelirken bir şeyler almasını istemişim o da tamam demiş. Dünden beri evden gitmek daha doğrusu kaçmak istiyorum ama eşim çok ağlıyor gidersen gelmezsin geri beni bu evde tek bırakırsan canıma kiyarım diyor. Konuşmalar arkadaşça ama iyi ki varsın, canım gibi kelimelerde kullanılmış ben şimdi ne yapayım. Ben görmeseydim belki devam edecekti. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gözümün önüne kadın geliyor ve benden çok daha güzel birisi...
Bu durumda ne yapmalıyım gitme imkanım var gelme sebebimi söylemesem bile ailem her türlü arkamda durur. Ama bir yandan sanki benim yüzümden olmuş gibi geliyor çok ihmal ettim aylardır evde iki yabancıydık çocuk ve ders dışında konuşmamız çok nadir olmuştur.
Öncelikle kendini suçlama. Sen sınava hazırlanmışsın o dönem. Hastalık, iş gibi bir sebeple de uzak olabilirdin bu aldatmak için bir bahane değil. Bu yüzden siz bir ailesiniz. Eşin şu an konfor alanından çıkmak istemediği için sana yalan söylüyor ve boşanmanı istemiyor. Kocaman kocaman harflerle söylüyorum: "SEVEN İNSAN ALDATMAZ. KENDİNESİNE VE SANA SAYGISI OLAN İNSAN ALDATMAZ. ALDATMANIN BAHANESİ OLMAZ. SEVGİ VE SAYGININ OLMADIĞI BİR İLİŞKİ EVLİLİK OLMAZ."Hanımlar size kimseye anlatamadğım bir şeyi anlatmak ve sizce ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Kafam çok dolu ve şoktayım cümleleri doğru düzgün kuranayabilirim.
Öncelikle biz eşimle 6 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var. Eşimle birbirimizi severek evlendik hani şimdi eski anılarımızı düşündükçe gerçekten birbirine hiç kıyamayan ve her koşulda sevgimizi göstermekten hiç çekinmeyen bir çifttik. Ben bu sene Ags sınavına hazırlanmaya başladım çocukla birlikte çok zorlandım ama eşim her zaman destekçim olsa da bu sureçte uzaklaştık ben her boş vaktinde masa başındaydım o da TV telefon izler oğlumuz uyaniksa onunla ilgilenirdi. Ve çok şükür sınav iyi geçti ve derece yaptım kontenjanların açıklanmasını bekliyoruz. Haliyle ben sınavdan sonra normal hayata döndüm eskisi gibi olmak için çabalamaya başladım ama eşimde bir soğukluk vardı. Dün gece tesadüf eseri mail in de Instagram la ilgili bildirim gördüm farklı bir kullanıcı adı vardı hemen giriş yaptım. (Keşke yapmasaydım) Yaklaşık 5 aydır bir bayanla konuşuyormuş konuşmalar dertleşme şeklinde arada ben eşimi çok seviyorum yazıları da var ama sesli görüntülü konuşulmuş oğlumun fotoğraf ını atmış. Kadının hayatında ki detayları biliyor.
Ben ne kadar eskiye gidecek diye bakarken İster istemez yazilanları okudum ve bir hafta oldu geleli cümlesi dikkatimi çekti yazismanin başına geçtim akşam 9.30 civarı yola çıktım yazmış eşim 10.30 da kadın iniyorum yazmış ama daha sonra görüntülü konuşulmuş 00.20 de vardın mı yazmış kadın. Eşime kadının yanına gittin mi dedim öylesine yazdık gitmedim dedi yeminler etti ağladı. Aynı gün eşimle benim konuşmam iki cümle mesai çıkışı ben gelirken bir şeyler almasını istemişim o da tamam demiş. Dünden beri evden gitmek daha doğrusu kaçmak istiyorum ama eşim çok ağlıyor gidersen gelmezsin geri beni bu evde tek bırakırsan canıma kiyarım diyor. Konuşmalar arkadaşça ama iyi ki varsın, canım gibi kelimelerde kullanılmış ben şimdi ne yapayım. Ben görmeseydim belki devam edecekti. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gözümün önüne kadın geliyor ve benden çok daha güzel birisi...
Bu durumda ne yapmalıyım gitme imkanım var gelme sebebimi söylemesem bile ailem her türlü arkamda durur. Ama bir yandan sanki benim yüzümden olmuş gibi geliyor çok ihmal ettim aylardır evde iki yabancıydık çocuk ve ders dışında konuşmamız çok nadir olmuştur.
Affedesim falan yok içinde bulunduğum durum çok karmaşık. Şoktaydım bütün ayrintiları yazdıkça ve buradaki görüşleri okudukça kendime gelmeye başladım. O beni kaybetmeyi göze alarak bunları yaptıysa sonuçlarına katlanacak.Sizin affedesiniz var ne desek boş.
Canım benim aldığın bu diplomayla kazanacakların da senin yüzünden oluyor. Evli bir kadın olarak kocanı her türlü memnun etmek zorunda gibi hissetmişsin ama bu doğru değil. Tam tersi durum olsa sen aynısını yaparmıydın?Daha fazla uzamaması için konuyu siliyorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Gelişmeleri ayrı konu olarak anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?