Eşimi affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedense sanal arkadaşlıklar (!) hep kendi cinsiyetiyle değilde karşı cinsiyetle yaşanıyor. Ben sanaldan konuştuğum kişiyle neden görüntülü konuşayım ya ne münasebet. Sonra sadece arkadaşız, dert yandım. Başka arkadaşı yokluymuş eşinizin. Birde çocuğumun resmini göndermiş. Burada çıldırırımdım artık yuhhh. Bu kadarda olmaz. Hiç görmediğim-gerçi burası meçhul- hırlı hırsız ne nedir bilmediğim birine çocuğumun resmini neden göndereyim

Konu sahibi, hayat sizin hayatınız ve mesajların içeriğini siz bizden daha iyi bilirsiniz. Ben size affedin yada ayrılın diyemem ama bir kadın olarak hatırlatmak isterim ki sürekli aşkım canım diye yapışık gezen, cinsel hayatı iyi olan kadınlarda aldatılıyor. Kocasının eşcinsel olduğunu anlayamayan (cinsel hayatı gayet normal çünkü), başka bir kadından çocuğu olduğunu vs. bile anlayamayan var çünkü çok güzel rol yapıyorlar. Kadına çocuğunuzun fotografını atmış ve kadın buna rağmen devam etmiş, normal bir kadın bunu yapmaz neden alakasız evli bir adamla dertleşsin? Boşanmak istiyorsanız elinizdeki delillerden vs. bile olursunuz.

Eşinizin başka bir kadınla flörtleşip sizin boş boş beklemenizden daha mantıklı bence. Yok derseniz ki evliliğe üçüncü kişinin dahli kabul edilemez bitiriyorum, haklısınız. Ama yok çok da sorun değil gözüyle bakıyorsanız siz de hayatınıza birilerini alın bence. Diğer türlü “eş”lik olmuyor.

Çok üzücü insan sevdiği kişiye konduramıyor hiçbir kadın aldatılmak istemez ama benim için konuştuysa dahi aldatmış oluyor

Vereceğim karar bundan sonraki hayatımı etkileyecek burda suçlu bariz eşim ama tabi ki ister istemez kendime de pay biçiyorum
Kendinize pay biçtiğinizi bir de adama söyleyin tam olsun. Diyin ki benim de hatalarım var
Pardon ama hangi aldatmanın suçlusu siz olabilirsiniz ki. Ortada aşağılık bir durum var ve bu tamamen onun sorunu. Önce bunu kabul edin. O acınacak halde değil ve acırsanız bunu kullanır. Bir kere olayın sizin meşguliyetinizden kaynaklanmadığını anlayın. Meşgul olmasanız da yapacaktı.

özür dile ağla yalvar seni aldattığı için ona hediye ver bence saçını süpürge et. tek kelime etme ve bu muhteşem evliliğiniz sonsuza dek güven ve sevgi işliğinde sürsün. herkes size imrensin. parmakla gösterilecek bir çiftsiniz. tebrikler.

Böyle bir durumla karşılaştım arkadaslarmis ama bayağı can ciğer boşadım neden ben bilmiyorum ki bu arkadaşlığı bunca zamandır dedim soğukluk hissettirirken dusunseydi pasamiz bırakın ya g*tünü yıkamayı adam olsun önce arkadan iş cevirmesin kufur sevmem ama edesim geldi

Aileniz esiniz cocugunuz icin bir yola girmissiniz oda bu arada baska limanlara demir atmaya calismis yakalamasaydiniz sizi evde cocugunuzla birakip neler yapacakti kim bilir timsah gozyaslari bunlar velevki baska probleminiz olupta boslamis olsaydinizda bunu yapmaya hakki yoktu o zaman bu durumda sizinde birini bulup istediginizi yasayip geri donup gozyasi dokmeniz lazim o zaman sizi affedecekse affedin ama daha siz cumleye baslamadan cildirir

Arkadaşımın eşi de asla cinsellik olmadı diye ağlamış sızlanmıştı
Arkadaşım bütün her şeye rağmen kadınla yüzleşmek istediğinde kadının ilk söylediği şey “kocan seni sevseydi senin yatağından çıkıp benim yatağıma gelmezdi sabahları..”olmuş.Yani adam vakit yaratıp onun yatağına gidiyormuş gayet de..
Umarım sizinkinin yemini gerçektir
Hoş arkadaşım da kadın beni üzmek için yaptı ben kocama inanıyorum o yalan söylemez diyor da

Ben de bir öğretmenim hepimiz KPSS sürecinden geçtik atandık. Hayır ne kadar zor olabilir ki bu kadar bunalmış hemen arayışlara girmiş başka kadınlarla dertleşmeye başlamış? Tamam bu süreçte gezme tozma azalır, belki paylaşımlar da azalmış olabilir de gidip başka kadınlarla dertleşecek kadar yoğun ve abartılı bir süreç olduğunu düşünmüyorum. Ya daha kötüsü olsa hasta olsanız kaza geçirseniz sakat kalsanız? Demek iyice hayattan ve evlilikten kopacak. Hep diyorum cidden erkekler hiç zora gelemiyorlar. Eşiniz de resmen bahane etmiş sınav sürecini. Belki daha önce de yapıyordu siz yakalamadınız. Bundan sonra da hep yapmaya devam eder. Timsah gözyaşları, yalvarma kısmı da aldatan erkeğin ilk silahı. Bir arkadaşım da aldatıldı, çocuğun yaptığı ilk şey ağlamak, yalvarmak oldu. Hepsi mi aynı olur?

Kadınla “indin mi” “vardın mı” mesajları, resmen buluştuklarına yönelik işaret, artık kendinizi de kandırmayın. Ben boşanmanız gerektiğini söylüyorum, ama siz büyük ihtimal eşinizi affedeceksiniz zaten onu aklamaya affetmeye yol yapıyorsunuz dediklerinizle. Ama pişman olacaksınız keşke yıllar evvel ayrılsaydım diyeceksiniz.

Öncelikle kendini suçlama. Sen sınava hazırlanmışsın o dönem. Hastalık, iş gibi bir sebeple de uzak olabilirdin bu aldatmak için bir bahane değil. Bu yüzden siz bir ailesiniz. Eşin şu an konfor alanından çıkmak istemediği için sana yalan söylüyor ve boşanmanı istemiyor. Kocaman kocaman harflerle söylüyorum: "SEVEN İNSAN ALDATMAZ. KENDİNESİNE VE SANA SAYGISI OLAN İNSAN ALDATMAZ. ALDATMANIN BAHANESİ OLMAZ. SEVGİ VE SAYGININ OLMADIĞI BİR İLİŞKİ EVLİLİK OLMAZ."

Sen kabul etmek istemiyorsun ama kocan kadınla birlikte olmuş o konuda yalan söylüyor. Bunu göz önünde bulundurarak karar ver. Bir defa aldatan her zaman aldatır. Sen şimdi seni aldatmış bir adam evliliğini devam ettirmek istiyor musun ona karar ver.

Ayy benzerini birkaç yıllık evliyken ben de yaşamıştım.. Tanıdığım arkadaşları ile disardaydi sözde..Gece geldi yattık telefona bir mesaj..Bana dedi bakarmisin boşta bulundu heralde bir baktım bir numara varabildinmi merak ettim diye mesaj atmış..Meğerse eski kızlardan birisi..Kıyamet koptu tabi...Ama çocuğum için affetmeye çalıştım...Sonrası katlanarak arttı...Nasılsa gitmiyor diye..Sonucta gittim ama yıllarımda gitti..Çok iyi düşünmeniz lazım bir yapan birdaha yapıyor aksini görmedim duymadim..Ha yakalanmaz o ayrı..

Sizin affedesiniz var ne desek boş.
Affedesim falan yok içinde bulunduğum durum çok karmaşık. Şoktaydım bütün ayrintiları yazdıkça ve buradaki görüşleri okudukça kendime gelmeye başladım. O beni kaybetmeyi göze alarak bunları yaptıysa sonuçlarına katlanacak.

Allah yardımcınız olsun ama bence sizin affedesiniz var.biz ne desek boş.ağlamalar yalan yakalanmasa devam eder sonu da fiziksel temas olurdu yüzdeyüz.sizin hiçbir suçunuz yok

Eşiniz sizin halinizden anlamamış size destek olmak yerine sizi aldatmayı tercih etmiş. O kadınla tekrar görüşmeyeceğini nereden biliyorsunuz, o sizi bırakmadan siz onu bırakın. Boşan

Erkekler Ekşi sözlük'te kadın aldatınca öldürmeli mi bunu tartışıyor bir de kadınlara bak. Bu ülkede birçok kadının bu derece saf olması beni rahatsız ediyor.

Daha fazla uzamaması için konuyu siliyorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Gelişmeleri ayrı konu olarak anlatırım
Canım benim aldığın bu diplomayla kazanacakların da senin yüzünden oluyor. Evli bir kadın olarak kocanı her türlü memnun etmek zorunda gibi hissetmişsin ama bu doğru değil. Tam tersi durum olsa sen aynısını yaparmıydın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…