- 24 Eylül 2010
- 6.202
- 20.290
- 548
- Konu Sahibi sevgili123
-
O durumda üzülüyorum. Kendinize ve hemcinslerinize bunu layık görmeyin lütfen. Bakın açık ilişki diye bir müessese var, özgürlüktür çok saygı duyarım. Ama aldatılmayı normalleştirmeyi ve güzellemeyi bir insana yakıştıramam.2021 den beri erkek taklidi yapıyorum burada,kadın düşürüyorum özellikle BDV konusunda kendimi tatmin ediyorum çok mutluyum aranızda olmaktan teşekkürler
şaka bir yana
adminlerde kendi adıma emailim,kendi adıma olan numarada konuşmuşluğum var destek için merak etmeyin eminler kadın olduğuma
Aynı şeyi sen yapsaydın seni tuttuğu gibi aile evine gönderir ailene de hakkında demediğini bırakmazdı. Senin de yapman gereken belli tabiki de ayrılacaksın. İlgiyi başka kadınlarda arayan bir eş, bugün bununla yakaladın yarın başka kadınla görüşür. Gizli gizli görüşmeyi öğrenir ama yapacağından vazgeçmez.
Benim takıldığım tarafta burası işte yola çıktım denmiş kadın iniyorum yazmış ama sonrası görüntülü konuşmalar la geçmiş yanına gittiyse niye görüntülü konuşuldu ki. Eşim öylesine bir oyun gibiydi gitmedim hiç yüzyüze gelmedim diye yeminler ediyor. Cinsellikle ilgili konuşmalar yok kadın babasından ailesinden dert yanmış hep eşim işinden bahsetmiş. Dedigine göre görüntülü aramalarda telefonu bir yere koyup kadın çalisirken sohbet ediyorlarmış. inanın bilmiyorum eşimle o kadar iyiydik ki sadece son aylarda günde +10 saat odadan çıkmadan masadan çok az kalkarak ders çalıştım bazen gelip yanımdaki koltuğa oturup bir şeyler anlatıyordu dersimi böldüğü için söyleniyordum.Vardın mı gittin mi soruları tek gece yatıp kalkılan birine söylenmez. Merak ettiğin, duygu beslediğin, başına bir şey gelmesini istemediğin birine söylenir.
Galiba konuya evli zengin bir adamın sevgilisi damlamış. Düzen bozulmasın, herkes ekmeğini yesin, kadınları uyandırmayın kocaları bize maddi imkan sunsun yeter, işimizden gücümüzden olmayalım kafası bu. Onlarca cinsel hastalık, virüs hatta kansere yol açabilecek durumları da boşverip umursamayalım. Kocaların keyfi zevki yanında bunların lafı edilemez. İşinde gücünde evinde çocuğuyla olan kadına tak boynuzlarını geç ne tatava ediyorsun tavsiyesini de gördük burada pes.
Konu sahibi, saldırı pozisyonunda olmanız gerekirken, adamı yerin dibine sokup tazminat nafaka neyi var neyi yok alacakken savunma pozisyonundasınız. O duymasın bu duymasın rezil olurum... Şu an siz değil o planlar yapıyor. Krizi yönetecek elinizi kolunuzu bağlayacak taktikler geliştiriyor. + - listesi yapıyor Bir dahakine daha garanti adım atar, sizin bulamayacağınız şekilde iletişim kurar. Ya başkaları olur ya bu kadınla devam eder. Olur da tekrar yakalarsanız gelir yine ağlar yine kendini teselli ettirir.
Affedecekseniz bunları da hesaba katın. Daha önce de yaptım affetti yine yaparım yine affeder çünkü duyulmasından korkuyor rahatlığını verecek misiniz bu sadakatsize?
Ben burda yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Eşim bir sebep olmadan sarılır öper şakalaşırdı ben ders çalışırken rahatsız etmemek için biraz uzaklaştı ve bu böyle gitti aramıza soğukluk girdi derken bunu kastediyordum. Yoksa evliliğimizde bir sorun yoktu ama benden gizli bir kadınla görüşmüş sohbet etmiş bu da aylarca devam etmiş kendimi suçlamamın sebebi sınava aşırı odaklanıp yemek ve oğlum dışında oturup sohbet bile etmemem.Konu sahibi 3 yaşında çocuğunuz var anladığım kadarıyla evliliğinizde sorun yok,buradaki kimse siz boşandıktan sonra yanınızda olmayacak bunu bilin
Ben boşanmaya değer birşey göremedim.Eşinizin suçu var tabi sizden gizli arkadaş yapması.Böyle bir olaya ben de çok kızardım ama gidip karşı taraflafa tanışırdım.Nerede tanışmışlar ve size neden anlatmamış bunları konuştunuz mu ?Ben burda yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Eşim bir sebep olmadan sarılır öper şakalaşırdı ben ders çalışırken rahatsız etmemek için biraz uzaklaştı ve bu böyle gitti aramıza soğukluk girdi derken bunu kastediyordum. Yoksa evliliğimizde bir sorun yoktu ama benden gizli bir kadınla görüşmüş sohbet etmiş bu da aylarca devam etmiş kendimi suçlamamın sebebi sınava aşırı odaklanıp yemek ve oğlum dışında oturup sohbet bile etmemem.
İnternetten ortak bir paylasımdan tanışmışlar hiç yüz yüze gelinmemiş. Kadın bize bir buçuk saat mesafede başka bir ilde oturuyor. Tanışmak kadınla konuşmak istediğimi söyleyeceğim ama aniden kadına bilgi veremesinBen boşanmaya değer birşey göremedim.Eşinizin suçu var tabi sizden gizli arkadaş yapması.Böyle bir olaya ben de çok kızardım ama gidip karşı taraflafa tanışırdım.Nerede tanışmışlar ve size neden anlatmamış bunları konuştunuz mu ?
Eee tamam ne güzel bu konu evliliğinize girmiş bir kere. Siz de eşiniz gibi birileriyle flörtleşin, ne güzel egonuza iyi gelir. Eşiniz bunu kabul ediyorsa devam edin bence.Ben burda yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Eşim bir sebep olmadan sarılır öper şakalaşırdı ben ders çalışırken rahatsız etmemek için biraz uzaklaştı ve bu böyle gitti aramıza soğukluk girdi derken bunu kastediyordum. Yoksa evliliğimizde bir sorun yoktu ama benden gizli bir kadınla görüşmüş sohbet etmiş bu da aylarca devam etmiş kendimi suçlamamın sebebi sınava aşırı odaklanıp yemek ve oğlum dışında oturup sohbet bile etmemem.
Karımı seviyorum dediği için ben de iş yerinden tanıştılar sandım dostane konuşuyorlar diye.Vardın mı gittin mi diye neden konuşsunlar ki buluşmasalar.Yani bu olayda flört yapıyorda olabilirler sanal arkadaşlık kurmuşta olabilirler mesajların içeriğine bakmak lazım.Ama dediğim gibi karımı seviyorum diye iç dökmesinden dolayı ben hala aldattığını düşünemiyorum nedense.İnternetten ortak bir paylasımdan tanışmışlar hiç yüz yüze gelinmemiş. Kadın bize bir buçuk saat mesafede başka bir ilde oturuyor. Tanışmak kadınla konuşmak istediğimi söyleyeceğim ama aniden kadına bilgi veremesin
Egomu bu şekilde mi tatmin edeceğim? Eşim suçsuz demiyorum dünden beri her şey geliyor aklıma bütün ihtimalleri bütün seçenekleri düşünüyorum kimseye anlatamadığım için buraya yazdım bu sitenin amacı da bu değil mi zaten? Yazmadan önce o kadar kafam karışıktı ki burada ki herkese ayrı ayrı teşekkür ederim artık daha net dusunebiliyorum. Vereceğim karar bundan sonraki hayatımı etkileyecek burda suçlu bariz eşim ama tabi ki ister istemez kendime de pay biçiyorumEee tamam ne güzel bu konu evliliğinize girmiş bir kere. Siz de eşiniz gibi birileriyle flörtleşin, ne güzel egonuza iyi gelir. Eşiniz bunu kabul ediyorsa devam edin bence.
Kadın babasından ailesinden dert yanmış eşim işinden bahsetmiş. Hayatlarından bahsetmişler yani kalp falan yok ama kadın eşime iyi ki varsın demiş. Çok detaylı okumadım ama bu şekildeydi hepKarımı seviyorum dediği için ben de iş yerinden tanıştılar sandım dostane konuşuyorlar diye.Vardın mı gittin mi diye neden konuşsunlar ki buluşmasalar.Yani bu olayda flört yapıyorda olabilirler sanal arkadaşlık kurmuşta olabilirler mesajların içeriğine bakmak lazım.Ama dediğim gibi karımı seviyorum diye iç dökmesinden dolayı ben hala aldattığını düşünemiyorum nedense.
Mesajlarda aşkler kalpler falan var mıydı ? Siz bence kadından konuşmaları dışarı aktar yapmasını isteyin mesajların hepsini okuyun öyle anlarsınız.
Sonrası karar sizin.
10 saat ders çalışıyordunuz ama akşam aynı yatağa giriyordunuz. 10 saat işyerinde de olabilirdiniz, çalışan ve kocasıyla gün içinde görüşemeyen konuşamayan kadınlar aldatılmalı mı? Kadına haber veremesin diye aniden konuşmak isteyeceğimi söyliycem dediniz, saf mısınız kadına çoktan haber vermedi mi? Ağız birliği yapmak için ben şunu bunu dedim sen de aynılarını söyle demedi mi? Olur da mahkemelik oluruz diye mesajları mailleri çoktan silmediler mi? Kendinizde kusur bulmaktan ve sadakatsiz eşinizi teselli etmekten başka şey gelmiyor mu aklınıza?Ben burda yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Eşim bir sebep olmadan sarılır öper şakalaşırdı ben ders çalışırken rahatsız etmemek için biraz uzaklaştı ve bu böyle gitti aramıza soğukluk girdi derken bunu kastediyordum. Yoksa evliliğimizde bir sorun yoktu ama benden gizli bir kadınla görüşmüş sohbet etmiş bu da aylarca devam etmiş kendimi suçlamamın sebebi sınava aşırı odaklanıp yemek ve oğlum dışında oturup sohbet bile etmemem.
Detaylı okuduğunuzda yine bahsettiğiniz gibi dert yanmalar varsa sanal arkadaşlık muhtemelen,ama farklı şeyler varsa aşklar vs. flört etmişler ve buluşacaklardı. Ama sanal arkadaşlıksada gizlemesi hoş değil tabi,kararınızı mesajların içeriğine göre verin bence.Kadın babasından ailesinden dert yanmış eşim işinden bahsetmiş. Hayatlarından bahsetmişler yani kalp falan yok ama kadın eşime iyi ki varsın demiş. Çok detaylı okumadım ama bu şekildeydi hep
ha tamam o zaman yaKadın babasından ailesinden dert yanmış eşim işinden bahsetmiş. Hayatlarından bahsetmişler yani kalp falan yok ama kadın eşime iyi ki varsın demiş. Çok detaylı okumadım ama bu şekildeydi hep
Konuduramıyosun ama aldatmış.Hanımlar size kimseye anlatamadğım bir şeyi anlatmak ve sizce ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Kafam çok dolu ve şoktayım cümleleri doğru düzgün kuranayabilirim.
Öncelikle biz eşimle 6 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var. Eşimle birbirimizi severek evlendik hani şimdi eski anılarımızı düşündükçe gerçekten birbirine hiç kıyamayan ve her koşulda sevgimizi göstermekten hiç çekinmeyen bir çifttik. Ben bu sene Ags sınavına hazırlanmaya başladım çocukla birlikte çok zorlandım ama eşim her zaman destekçim olsa da bu sureçte uzaklaştık ben her boş vaktinde masa başındaydım o da TV telefon izler oğlumuz uyaniksa onunla ilgilenirdi. Ve çok şükür sınav iyi geçti ve derece yaptım kontenjanların açıklanmasını bekliyoruz. Haliyle ben sınavdan sonra normal hayata döndüm eskisi gibi olmak için çabalamaya başladım ama eşimde bir soğukluk vardı. Dün gece tesadüf eseri mail in de Instagram la ilgili bildirim gördüm farklı bir kullanıcı adı vardı hemen giriş yaptım. (Keşke yapmasaydım) Yaklaşık 5 aydır bir bayanla konuşuyormuş konuşmalar dertleşme şeklinde arada ben eşimi çok seviyorum yazıları da var ama sesli görüntülü konuşulmuş oğlumun fotoğraf ını atmış. Kadının hayatında ki detayları biliyor.
Ben ne kadar eskiye gidecek diye bakarken İster istemez yazilanları okudum ve bir hafta oldu geleli cümlesi dikkatimi çekti yazismanin başına geçtim akşam 9.30 civarı yola çıktım yazmış eşim 10.30 da kadın iniyorum yazmış ama daha sonra görüntülü konuşulmuş 00.20 de vardın mı yazmış kadın. Eşime kadının yanına gittin mi dedim öylesine yazdık gitmedim dedi yeminler etti ağladı. Aynı gün eşimle benim konuşmam iki cümle mesai çıkışı ben gelirken bir şeyler almasını istemişim o da tamam demiş. Dünden beri evden gitmek daha doğrusu kaçmak istiyorum ama eşim çok ağlıyor gidersen gelmezsin geri beni bu evde tek bırakırsan canıma kiyarım diyor. Konuşmalar arkadaşça ama iyi ki varsın, canım gibi kelimelerde kullanılmış ben şimdi ne yapayım. Ben görmeseydim belki devam edecekti. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gözümün önüne kadın geliyor ve benden çok daha güzel birisi...
Bu durumda ne yapmalıyım gitme imkanım var gelme sebebimi söylemesem bile ailem her türlü arkamda durur. Ama bir yandan sanki benim yüzümden olmuş gibi geliyor çok ihmal ettim aylardır evde iki yabancıydık çocuk ve ders dışında konuşmamız çok nadir olmuştur.
Çok afedersiniz ama sizin kafanıza s’çayım. Sitede sayılı godoşlardan biriymdir eşimi çok nadir kıskanır kısıtlarım ama sizin kafa bambaşka. Masaj yapılırken zarttiri zurttiri demeyin bizim eşimizin çükü yok mu kardeşim gayet de düzgün duruyor kaldı ki kaşık bölgesini elletmez bile. 20 senelik kocam da olsa aldattığı an yallah köyüne ya. Bunu da normalleştirmeyin artık. Her şeyin bi sınırı var be kardeşim.Burası görüş yeri fikrimi bildiriyorum
Ve evet burada bulunan hepimizin kocası arada sırada illaki kaçamak yaptı
Kaçamaktan kastımda şu (tek gecelik bir cinsellik)
Tekrar ediyorum sevgili olur,duygusal ve cinsel şeyler yaşar,çiçekler alır,anılar yaşar bu bambaşka bir boyuttur ve asla kabul edilemez.
Diyelim ki eşiniz masaja gidiyor,biz beraber gittiğimizde kendi gözlerimle gördüm masaj yapılırken kasıklarada masaj yapıldığını.Ben olmasam illaki birşeyler yaşanırdı şimdi 20 senelik kocanız masajda ereksiyon halinde adını bilmediği kadınla birşeyler yaşadı diye boşanacak mısınız ? Güldürmeyin beni ya. Hayat bu kadar toz pembe değil.
Off yeterrr.Çok afedersiniz ama sizin kafanıza s’çayım. Sitede sayılı godoşlardan biriymdir eşimi çok nadir kıskanır kısıtlarım ama sizin kafa bambaşka. Masaj yapılırken zarttiri zurttiri demeyin bizim eşimizin çükü yok mu kardeşim gayet de düzgün duruyor kaldı ki kaşık bölgesini elletmez bile. 20 senelik kocam da olsa aldattığı an yallah köyüne ya. Bunu da normalleştirmeyin artık. Her şeyin bi sınırı var be kardeşim.
Konu sahibi öncelikle yaşadığınız durum için üzgünüm. Ama yapılması gereken şeyin ne olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Çok zordur eminim. Ama eşinize bunları siz yapsaydınız dedikodunuzu bile çıkarıp boşardı. Ben böyle durumlarda genelde çocuk için boşayın derim. Çünkü kadınların unutmama gibi bir huyu vardır. Zamanla bu sizde sıkıntılar yaratıp yine çocuğunuzu etkileyecek. Umarım hayatta mutlu olursunuz yavrunuzla. Çok zor ama sonu güzel olur inşallah.Egomu bu şekilde mi tatmin edeceğim? Eşim suçsuz demiyorum dünden beri her şey geliyor aklıma bütün ihtimalleri bütün seçenekleri düşünüyorum kimseye anlatamadığım için buraya yazdım bu sitenin amacı da bu değil mi zaten? Yazmadan önce o kadar kafam karışıktı ki burada ki herkese ayrı ayrı teşekkür ederim artık daha net dusunebiliyorum. Vereceğim karar bundan sonraki hayatımı etkileyecek burda suçlu bariz eşim ama tabi ki ister istemez kendime de pay biçiyorum
Herkesin tercihi kendini ilgilendirir tabii de, üzüldüm senin adına, neler yasadiysan artık normal algın değişmiş. Genellemelerin falan akıl alır gibi değil, sen de o adamı boşa bence, seni kandırmışlar ilişkiler öyle yaşanmıyor.Burası görüş yeri fikrimi bildiriyorum
Ve evet burada bulunan hepimizin kocası arada sırada illaki kaçamak yaptı
Kaçamaktan kastımda şu (tek gecelik bir cinsellik)
Tekrar ediyorum sevgili olur,duygusal ve cinsel şeyler yaşar,çiçekler alır,anılar yaşar bu bambaşka bir boyuttur ve asla kabul edilemez.
Diyelim ki eşiniz masaja gidiyor,biz beraber gittiğimizde kendi gözlerimle gördüm masaj yapılırken kasıklarada masaj yapıldığını.Ben olmasam illaki birşeyler yaşanırdı şimdi 20 senelik kocanız masajda ereksiyon halinde adını bilmediği kadınla birşeyler yaşadı diye boşanacak mısınız ? Güldürmeyin beni ya. Hayat bu kadar toz pembe değil.
Sizin çocukluk travmalarınız olmuş olabilir mi acaba? Aman neyse banane ya. Sadece böyle söyleyerek konu sahibinin kafasını bulandırmayın bence. Çünkü sizin normaliniz toplumsal ahlak açısından çürümeye sebep olacak türden bir şey. Normalleştirilmesi yanlış.Off yeterrr.
Hiç bir erkeğe hiç bir konuda güvenmiyorum ve güvenmicem anladın mı ? Bana göre hepsi yapar,açık kadınlarada bakar,çünkü DOYUMSUZLARRR. Siz güveniyorsanız güvenin.
Boşuyorum kendisini zatenHerkesin tercihi kendini ilgilendirir tabii de, üzüldüm senin adına, neler yasadiysan artık normal algın değişmiş. Genellemelerin falan akıl alır gibi değil, sen de o adamı boşa bence, seni kandırmışlar ilişkiler öyle yaşanmıyor.
Konu sahibinin çokta boşanası yok ki zaten,%90 kişi boşan dedi bir ben olumluya yakın yorum yaptım ve oradan da kendi hatasınında olabileceğini söyledi.Sizin çocukluk travmalarınız olmuş olabilir mi acaba? Aman neyse banane ya. Sadece böyle söyleyerek konu sahibinin kafasını bulandırmayın bence. Çünkü sizin normaliniz toplumsal ahlak açısından çürümeye sebep olacak türden bir şey. Normalleştirilmesi yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?