Eşimi affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O durumda üzülüyorum. Kendinize ve hemcinslerinize bunu layık görmeyin lütfen. Bakın açık ilişki diye bir müessese var, özgürlüktür çok saygı duyarım. Ama aldatılmayı normalleştirmeyi ve güzellemeyi bir insana yakıştıramam.
 

Benim takıldığım tarafta burası işte yola çıktım denmiş kadın iniyorum yazmış ama sonrası görüntülü konuşmalar la geçmiş yanına gittiyse niye görüntülü konuşuldu ki. Eşim öylesine bir oyun gibiydi gitmedim hiç yüzyüze gelmedim diye yeminler ediyor. Cinsellikle ilgili konuşmalar yok kadın babasından ailesinden dert yanmış hep eşim işinden bahsetmiş. Dedigine göre görüntülü aramalarda telefonu bir yere koyup kadın çalisirken sohbet ediyorlarmış. inanın bilmiyorum eşimle o kadar iyiydik ki sadece son aylarda günde +10 saat odadan çıkmadan masadan çok az kalkarak ders çalıştım bazen gelip yanımdaki koltuğa oturup bir şeyler anlatıyordu dersimi böldüğü için söyleniyordum.
 
Konu sahibi 3 yaşında çocuğunuz var anladığım kadarıyla evliliğinizde sorun yok,buradaki kimse siz boşandıktan sonra yanınızda olmayacak bunu bilin
Ben burda yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Eşim bir sebep olmadan sarılır öper şakalaşırdı ben ders çalışırken rahatsız etmemek için biraz uzaklaştı ve bu böyle gitti aramıza soğukluk girdi derken bunu kastediyordum. Yoksa evliliğimizde bir sorun yoktu ama benden gizli bir kadınla görüşmüş sohbet etmiş bu da aylarca devam etmiş kendimi suçlamamın sebebi sınava aşırı odaklanıp yemek ve oğlum dışında oturup sohbet bile etmemem.
 
Ben boşanmaya değer birşey göremedim.Eşinizin suçu var tabi sizden gizli arkadaş yapması.Böyle bir olaya ben de çok kızardım ama gidip karşı taraflafa tanışırdım.Nerede tanışmışlar ve size neden anlatmamış bunları konuştunuz mu ?
 
İnternetten ortak bir paylasımdan tanışmışlar hiç yüz yüze gelinmemiş. Kadın bize bir buçuk saat mesafede başka bir ilde oturuyor. Tanışmak kadınla konuşmak istediğimi söyleyeceğim ama aniden kadına bilgi veremesin
 
Eee tamam ne güzel bu konu evliliğinize girmiş bir kere. Siz de eşiniz gibi birileriyle flörtleşin, ne güzel egonuza iyi gelir. Eşiniz bunu kabul ediyorsa devam edin bence.
 
Karımı seviyorum dediği için ben de iş yerinden tanıştılar sandım dostane konuşuyorlar diye.Vardın mı gittin mi diye neden konuşsunlar ki buluşmasalar.Yani bu olayda flört yapıyorda olabilirler sanal arkadaşlık kurmuşta olabilirler mesajların içeriğine bakmak lazım.Ama dediğim gibi karımı seviyorum diye iç dökmesinden dolayı ben hala aldattığını düşünemiyorum nedense.
Mesajlarda aşkler kalpler falan var mıydı ? Siz bence kadından konuşmaları dışarı aktar yapmasını isteyin mesajların hepsini okuyun öyle anlarsınız.
Sonrası karar sizin.
 
Eee tamam ne güzel bu konu evliliğinize girmiş bir kere. Siz de eşiniz gibi birileriyle flörtleşin, ne güzel egonuza iyi gelir. Eşiniz bunu kabul ediyorsa devam edin bence.
Egomu bu şekilde mi tatmin edeceğim? Eşim suçsuz demiyorum dünden beri her şey geliyor aklıma bütün ihtimalleri bütün seçenekleri düşünüyorum kimseye anlatamadığım için buraya yazdım bu sitenin amacı da bu değil mi zaten? Yazmadan önce o kadar kafam karışıktı ki burada ki herkese ayrı ayrı teşekkür ederim artık daha net dusunebiliyorum. Vereceğim karar bundan sonraki hayatımı etkileyecek burda suçlu bariz eşim ama tabi ki ister istemez kendime de pay biçiyorum
 
Kadın babasından ailesinden dert yanmış eşim işinden bahsetmiş. Hayatlarından bahsetmişler yani kalp falan yok ama kadın eşime iyi ki varsın demiş. Çok detaylı okumadım ama bu şekildeydi hep
 
10 saat ders çalışıyordunuz ama akşam aynı yatağa giriyordunuz. 10 saat işyerinde de olabilirdiniz, çalışan ve kocasıyla gün içinde görüşemeyen konuşamayan kadınlar aldatılmalı mı? Kadına haber veremesin diye aniden konuşmak isteyeceğimi söyliycem dediniz, saf mısınız kadına çoktan haber vermedi mi? Ağız birliği yapmak için ben şunu bunu dedim sen de aynılarını söyle demedi mi? Olur da mahkemelik oluruz diye mesajları mailleri çoktan silmediler mi? Kendinizde kusur bulmaktan ve sadakatsiz eşinizi teselli etmekten başka şey gelmiyor mu aklınıza?

Bu adamları yakaladığınız an kafalarından tutacaksınız sağa sola kaçamayacaklar. Zaman kazanıp yalanlar bahaneler üretemeyecekler, olayı lehlerine çeviremeyecekler. Mesela evden göndermişsiniz, ee sonraki adımınız ne olacak? Ailem duymasın herkes bana acımasın diye eve geri alacaksanız bir dahakinde hiç göndermeyin. Aldatma dediğin artık sadece erkeğin fiziksel aksiyonu değil. Ya size hastalık bulaştırdıysa? Ya ilk düşüp kalktığı bu kadın değilse, ya da ilk bu aldatmasıdır ama kadında bin tane hastalık vardır. Gerçeği ne kadar çabuk kabul edip hareket ederseniz faydanıza olur. Vardın mı diye soracak kadar ilerletmişler işi.
 
Kadın babasından ailesinden dert yanmış eşim işinden bahsetmiş. Hayatlarından bahsetmişler yani kalp falan yok ama kadın eşime iyi ki varsın demiş. Çok detaylı okumadım ama bu şekildeydi hep
Detaylı okuduğunuzda yine bahsettiğiniz gibi dert yanmalar varsa sanal arkadaşlık muhtemelen,ama farklı şeyler varsa aşklar vs. flört etmişler ve buluşacaklardı. Ama sanal arkadaşlıksada gizlemesi hoş değil tabi,kararınızı mesajların içeriğine göre verin bence.
 
Konuduramıyosun ama aldatmış.

Ne özeliniz kalmış ne bişeyiniz çocuğunuzun fotosunu bile atmış bu nasıl bir kafa böyle? Başka kadın neden senim çocuğunu görsün? Bir anne sosyal medyaya fotosunu koymaya kıyamazken bir baba nasıl başkasına atar resim herşeyi geçtim dertleşme senin gördüğün kısım. Beraber de olurlar dertleşirlerde ve senin ruhun bile duymaz..
Bunu kabul et eşin aldattı seni. 5 ay ne demek? 5 ay seni aptal yerine koydu.. ve hiç bişey olmamış gibi konfor alanını bozmadı ve çıkmadı bu alandan. Hem senden faydalandı hem diğer kadından.

Sen yemeğini ütüsünü yaptın. Oda gitti gönül eğlendirdi başkasıyla. Sence affetmelimisin ? biz sana soralım ? Affetmeli misin?
 
Çok afedersiniz ama sizin kafanıza s’çayım. Sitede sayılı godoşlardan biriymdir eşimi çok nadir kıskanır kısıtlarım ama sizin kafa bambaşka. Masaj yapılırken zarttiri zurttiri demeyin bizim eşimizin çükü yok mu kardeşim gayet de düzgün duruyor kaldı ki kaşık bölgesini elletmez bile. 20 senelik kocam da olsa aldattığı an yallah köyüne ya. Bunu da normalleştirmeyin artık. Her şeyin bi sınırı var be kardeşim.
 
Off yeterrr.
Hiç bir erkeğe hiç bir konuda güvenmiyorum ve güvenmicem anladın mı ? Bana göre hepsi yapar,açık kadınlarada bakar,çünkü DOYUMSUZLARRR. Siz güveniyorsanız güvenin.
 
Konu sahibi öncelikle yaşadığınız durum için üzgünüm. Ama yapılması gereken şeyin ne olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Çok zordur eminim. Ama eşinize bunları siz yapsaydınız dedikodunuzu bile çıkarıp boşardı. Ben böyle durumlarda genelde çocuk için boşayın derim. Çünkü kadınların unutmama gibi bir huyu vardır. Zamanla bu sizde sıkıntılar yaratıp yine çocuğunuzu etkileyecek. Umarım hayatta mutlu olursunuz yavrunuzla. Çok zor ama sonu güzel olur inşallah.
 
Herkesin tercihi kendini ilgilendirir tabii de, üzüldüm senin adına, neler yasadiysan artık normal algın değişmiş. Genellemelerin falan akıl alır gibi değil, sen de o adamı boşa bence, seni kandırmışlar ilişkiler öyle yaşanmıyor.
 
Off yeterrr.
Hiç bir erkeğe hiç bir konuda güvenmiyorum ve güvenmicem anladın mı ? Bana göre hepsi yapar,açık kadınlarada bakar,çünkü DOYUMSUZLARRR. Siz güveniyorsanız güvenin.
Sizin çocukluk travmalarınız olmuş olabilir mi acaba? Aman neyse banane ya. Sadece böyle söyleyerek konu sahibinin kafasını bulandırmayın bence. Çünkü sizin normaliniz toplumsal ahlak açısından çürümeye sebep olacak türden bir şey. Normalleştirilmesi yanlış.
 
Boşuyorum kendisini zaten
 
Konu sahibinin çokta boşanası yok ki zaten,%90 kişi boşan dedi bir ben olumluya yakın yorum yaptım ve oradan da kendi hatasınında olabileceğini söyledi.
Ve zaten boşansa bile tekrar barışır konu sahibi. Hepimiz biliyoruzki boşanma kararı çok zor alınan bir karar kesin net ve emin oluyorsun ve o kararı öyle alıyorsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…