eşimi aılesı ve erkek kardeslerınden bıle kıskanıyorum:(

ikincisans88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
959
-4
0
İzmir
kızlar dert degıl ama esıme karsı olan kıskanclıgım aramızda sorun oluyor .. yanı aılesıyle ıken cok guzel vakıt gecırıyor oraya gıdıyoruz benı unutuyor pes, playstatıon , mac .. gozunun ıcıne bakıyorum ama kalkmaya nıyetı olmuyor .annesının yemeklerıne ıltıfatlar falan hıcbırseye degısmezmıs yemeklerını. bırde her tatıl fırsatında aklı fikri onlarda bızım bır aıle oldugumuzu tam anlamıyla kabullenemedı sanırım. eve dondugumuzde bahane bulup ıstemeden onunla kavga edıyorum kıskanclıgım yuzunden.. aldatma yada kıskandırcak bırsey yapmadıgına sukredıcegıme aılesıyle bıle paylasamıyorum onu bu huyumdan nasıl kurtulabılırım

unutmayın siz yokken onlar vardı..

tabiki ailesinin yanında mutlu olucak,kardeşleriyle playstation oynayacak..

onların yanında mutlu olması sizide mutlu etmeli bence..

ha her boşlukta oraya gitmek isterse sorun olur elbet,gitmeninde,gelmeninde bir adabı vardır..

eve her döndüğünüzde kavga etmek yerine,derdinizi tatlı dille anlatmayı denedinizmi

Dert değil demişsiniz ama oldukça büyük bir dert bu bence.
Kendinize hobiler edinseniz, eşinizden bağımsız yapabileceğiniz şeyler bulsanız.
Çalışıyor musunuz?
Eşinizle dostunuzla bir şeyler yapın.
Eşinizden bağımsız bir "ben" alanı oluşturmak sizi de rahatlatacaktır.
Çalışmıyorsanız kursları falan düşünün, kendinizi geliştirin, keşfedin derim.

calısıyorum haftaıcı sadece 3saat gorusebılıyoruz esımle haftasonu beraber vakıt gecırmek ıstıyorum ama aılesı yakın oldugu ıcın sureklı arayıp cagırıyorlar playstatıon oynamaya annesıde su yemegı yaptım bunu yaptım gel dıyor oda hemen gıdıyor ben herseferınde gıtmıyorum artık cunku cok sıklıyorum sohbet ortamı yok bende anneme gıdıyorum bu durumda ama esımle ortak degısık seyler yapmak ıstıyorum ben haftaıcı haftasonu olsun bıran once dıye beklerken haftasonu ayrı ayrı takılıyoruz bırıncı tercıhı onlar olması benı uzuyor , bende sevıyorum aslında kardeslerını ama kıskanıyorum ıste benden cok onlarla vakıt gecırmeyı sevdıgı ıcın.tatlı dıl ıse yaramıyor kavga edınce bırsure ıse yarıyor sonra yıne aynı:)

benim eşimde öyleydi başlarda , anneside sevdiği yemeği yaapr arardı hayır derdim yemeğim var sonraları benim sevdiğim yemeği yapmaya başladı ikna etmek için bazen gittim bazen gitmedim ama u arada sürekli eşimle de konuştum rahatsız olduğum durumları şimdi eşim düzeldi mesela ben işteyken gidiyor ben eve gleince geliyor , annesi de artık çağırmıyor sevdiğimiz yemeği yapacaksa fazladan yapıp getiriyor yada eşimle gönderiyor , bir şekilde oturmaya başalıyor umarım bozulmaz, sizde eşinizle tartışmadan sık sık konuşun anlıyana kadar, ha bu arad ailelere hep hafta içi gidiyorum ben ki hafta sonum tamamen bize kalsın diye

Eşinizin işi zor valla..başka insanlarla vakit geçirin birazda,hep eşinizle birlikteyseniz ondan da olabilir..

Hmm çok iyi anlıyorum sizi.
Bu durumu eşinizle uygun bir dille paylaşmışsınızdır muhakkak.
Peki bir plana koymayı önerseniz?

henüz 3 yaşında bir kardeşim var şarkısı geldi aklıma
insan yeni evliyken başbaşa olmak ister normaldir yani
konuşup anlatın ama erkeklerin dili ilgisizce olduğundan değişeceğini sanmıyorum

tatlım ne var kardeşleriyle vakit geçiriyor ne güzel işte,
ya başka şeylere alışsaydı, dışarda arkadaşlarıyla gezseydi,
nerde olduğundan haber vermeseydi...
eğer normal şartlarda seni ihmal etmiyorsa,bırak adamcağız ailesinle mutlu olsun,
zamanla sizin aile olduğunuzuda anlar, yavaş yavaş yoluna girer herşey, üzme kendini.

haklısınız daha kotu alıskanlıkları yok coksukur ama benımlede ılgılensın ıstıyorum zaten gorusemıyoruz ısten gucten cok fazla oda ılk fırsatta aılesıne kosuyor kıskanmak ıstemıyorum ama elımde degıl ıste ne yazıkkı ısteyerek yaptıgım bır durum degıl ama bende arkadaslarıma ve aıleme yonelıyorum haftasonlarımız ayrı gecıyor boylece sonra haftaıcı hoop yenıden ıs kosturmaca:) napalım saglık olsunda:)

Valla kıskanıyorsanız bile bunu eşinizle paylaşmadan önce kendi içinizde çözün..
Siz kıskandıkca, bunu gördükçe daha çok sizi geri planda bırakacaktır.
O yüzden eşinizle konuşmanızın çözüm olacağını sanmıyorum..

Kendinizi telkin edin, ailesidir, herşey normal diye tekrarlayın kafanızda.
Ve birlikte vakit geçirmek için daha çok fırsat yaratırsanız kıskançlık kalkar ortadan diye düşünüyorum..

bunlar kıskançlık değil bence.senin damarına basma.aynı durumda olan herkes aynı şeyi hisseder.sen yokmuşsun gibi davrandığı senin yanında o kadar mutlu olmadıgı için bu kızgınlık

bunlar kıskançlık değil bence.senin damarına basma.aynı durumda olan herkes aynı şeyi hisseder.sen yokmuşsun gibi davrandığı senin yanında o kadar mutlu olmadıgı için bu kızgınlık

bır mac, playstatıon benımle fılm ızlemekten neden daha keyıf verıcı ben bunu kıskanıyorum konusmak cozum degıl kendımı sakınlestırmem lazım sadece.

her hafta sonu gıtmesın konusun bellı bır sıraya koyun sonuc ta sız de bırılıkte bır haftasonu gecırmek ıstemıssınız

Bencede sinir bozucu birşey bu.Kayınvalideninde sevdiği yemeği yapması kendi çapında bi plan bence oğlum gelsin diye yapıyor.Bide oğlu gelinin yanında yemeklerini övüyor oh ne güzell..Valla iyimser olmayı , ailesi tabi normal demeyi çok isterdim ama hiç de normal değil.Her nedense evlenince kıymete biniyor oğulları..
Neyse anılarımı depreştirdi sizin olayınız :)

Son düzenleme:

pes ps yanlız değilsin bacım benimkide pes hastası sabahlara kadar oynar ama ben rahatsız değilim bende seviyorum bazen msjı atmayı unuttuğunda kızıyorum ama çok sorun değil bırak böyle şeylerle uğraşsın başka şeylerle uğraşmasından iyidir kıskançlığa gelirsek zamanla geçer, tabi bende herfırsatta gitmek istemezdim o ayrı

kesinlikle.........................................................

bır mac, playstatıon benımle fılm ızlemekten neden daha keyıf verıcı ben bunu kıskanıyorum konusmak cozum degıl kendımı sakınlestırmem lazım sadece.

sende onsuz biçok şeyden keyf alıyosundur ne alaka oyun oynamayan pek anlıyamaz zaten ama çok erkek bu oyunun hastası boşuna sorun yapmayın vazgeçemezler alışkanlık sizde oynamayı öğrenin birlikte maç yapın bayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…