- Konu Sahibi ikincisans88
-
Böyle yazıları okuyuncaa bende endişelenmeye başlıyorum,2 yaşında çok tatlı oğlum var ya onuda bana karısı yollamazsa,annemin yemeklerinii özledip deyip bana gelirse ve eşi istemezse otur oturduğun yerde evde yemek var derse
Canım sana yaşadıklarımı ve nasıl çözdüğümü anlatmıştım.Tam bir sayfa a4 kağıdını dolduracak kadar.Ama tam son cümlemi yazarken bilg kendi kendine kapandı ve hepsi gitti.Çok sinir oldum.Şimdi kısaca yazıcam ama hala daha sorunu çözemediysen daha sonra tekrar ayrıntılı yazarım.
Benimde görümcem var kayınvalidem eşini kaybetmiş.Evde ikisi yanlız kalıyorlar.Aynı duyguları bnde yaşadım hatta daha yoğun.En sonunda 1 yıl sonra aile terapisine gittik eşimle ve destek aldık.Şuan herşey öncesine göre çok çok daha iyi.destek alma imkanın varsa ihmal etme derim evliliğin başında yitirilenleri tekrar kazanmak zor olur.İmkanın yoksa da ben elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalşırım.Çünkü biliyorum ki gerçekten çok zor ve mutsuz olmaktan mutlu olmaya vakit kalmıyor.
Böyle yazıları okuyuncaa bende endişelenmeye başlıyorum,2 yaşında çok tatlı oğlum var ya onuda bana karısı yollamazsa,annemin yemeklerinii özledip deyip bana gelirse ve eşi istemezse otur oturduğun yerde evde yemek var derse
Sizin sorununuz kıskançlık değil bence.Başlığı yanlış koymuşsunuz.Siz kıskanmıyorsunuz,eşinizle vakit geçirmek istiyorsunuz ve bundan doğal bir şeyde yok.Başlığı görünce eşiniz hep sizinle vakit geçiriyorda arada bir ailesine gidince sizinle ilgilenmiyor sandım.Ama sizinki tam tersi.Bu kıskançlık değil,ilgi istemek.Eşinizle konuşun,haftasonlarını onunla başbaşa geçirmek istediğinizi söyleyin.Bir arkadaşımızında yazdığı gibi haftaiçi gidin ailesine.Haftasonları size kalsın.Artık sizinde bir aile olduğunuzu ve kendi evinede yeterli ilgiyi göstermesini istediğinizi belirtin.Allah cc yardımcınız olsun.
Allah uzun ömür versin öncelikle..
Daha çook var oğlunuza ama ben bile endişeleniyorum bazen, erkek evladım olursa ne olacak falan..
Eğer bencil bir erkek annesi olursak, aayy her gün burada yemek iyiyin diye tutturursak , gelmiyorsunuz diye feryat figan hastalanırsak, istemeyecektir haklı olarak..
Bu kadar kıskançsan hürrem sultanın bile geleceği organizasyona nasıl gideceksin :44:
bukadar rahatsızsan gıtme sende kendını onlardan soyutla gıtmek ıstıyor gıtsın tatıle beraber gıtmek ıstıyorsa sız gıdın ben ıbaskalaryla rahat edemıyorum dıyın acaba onun bu yaptıklarını sız yapsanız kabullenırmı kımse sızı ıstemedıgınız bır ortamda tutamaaz bence kendınızı bıraz soyutlayın tek basına ne yapmak ıstıyorsa yapsın hıçç karısmayın bı sure sonra kendısı sadece sızınle kalmak ısteyecek
ben gıtmeyınce yıne kendısı gıdıyor oraya bende evde tek kalıyorum zaten benım gelıp gelmemen aılesının cok umrunda degıl zaten kalabalık mac ızlerken oturucak yer kalmıyorkıyeterkı o gıtsın ıstıyorlar
öyle kadınlardan falan kıskanmıyorum aslında cunku o tarz yaklasımı cok yok ama jennıfer lopezı cok sevıyor mesela onun klıplerını nefes almadan ızlıyor ona cok uzuluyorumbırkere onu ızlerken ya su melezler cok guzel oluyor dımı yaratılıstan demekkı falan dedı cok uzulmustum .. mac tan falan kadınlarla pek arası yok ondan kıskanmıyorum aılesınıde aslında kıskanmak degıl dıger arkadasların dedıgı gıbı baslıgı yanlıs ıfade ettım kıskanmak zorunda kalıyorum ılgı gostermeyınce cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?