eşimi aılesı ve erkek kardeslerınden bıle kıskanıyorum:(

Böyle yazıları okuyuncaa bende endişelenmeye başlıyorum,2 yaşında çok tatlı oğlum var ya onuda bana karısı yollamazsa,annemin yemeklerinii özledip deyip bana gelirse ve eşi istemezse otur oturduğun yerde evde yemek var derse

Bence başlıkta kendinizi yanlış ifade etmişsiniz.
Siz eşinizin ailesiyle vakit geçirme hevesini mutluluğunu sizle de paylaşsın istiyorsunuz ve haklısınız da bence.
Eşim her boş tatil anını ailesiyle geçirmek istede bende huzursuzluk cıkartabılırdım.
O plan yapmıorsa siz bişeyler düşünün.H.sonları için mesela.

tabiki sizede gelicek ama her hafta hatta haftada bikaçgün size gelmesi doğrumu sonuçta onlarda bie aile artık sizin gibi

Canım sana yaşadıklarımı ve nasıl çözdüğümü anlatmıştım.Tam bir sayfa a4 kağıdını dolduracak kadar.Ama tam son cümlemi yazarken bilg kendi kendine kapandı ve hepsi gitti.Çok sinir oldum.Şimdi kısaca yazıcam ama hala daha sorunu çözemediysen daha sonra tekrar ayrıntılı yazarım.
Benimde görümcem var kayınvalidem eşini kaybetmiş.Evde ikisi yanlız kalıyorlar.Aynı duyguları bnde yaşadım hatta daha yoğun.En sonunda 1 yıl sonra aile terapisine gittik eşimle ve destek aldık.Şuan herşey öncesine göre çok çok daha iyi.destek alma imkanın varsa ihmal etme derim evliliğin başında yitirilenleri tekrar kazanmak zor olur.İmkanın yoksa da ben elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalşırım.Çünkü biliyorum ki gerçekten çok zor ve mutsuz olmaktan mutlu olmaya vakit kalmıyor.

Aılesını bende sevıyorum kıskanmamın yanlıs oldugunu bılıyorum ama banada zaman ayırsın ıstıyorum aklı fıkrı onlarda.bende anne olacagım okadar emek verecegım tabıkı oglumu kızımı gormek ısterım ama yenı bır hayat kurdugunda alısması ıcın musadede ederım ona

GOZUNAYDIN DARISI BASIMA INSALLAH BENDE COZERIM:) zaten calısan ınsanlarız okadar az zamanımız kalıyorkı bırbırımızle gecırebıldıgımız oyuzden ıstıyorumkı konusalım ılgılensın benımle ama bos zamanlarını aılesıyle gecırmeyı daha cok sevıyor ben kıskanmak ıstemıyorum cunku bende aıleme cok duskunum ama zamanımın bır kısmını aıleme ayırsamda haftasonu dıger kısmını mutlaka kocamla gecırmek ısterım ama o onların yanında benı resmen unutuyor cok uykum gelıyor ama kalkmak bılmıyor neyazıkkı oraya gıdınce. ben aılesını sevmıyor degılım sevıyorum ama sohbet yok sıkıcı bır ortam konusmak yasak herkes bpur dıkkat sureklı saatlerce mac ızlıyor, lıg tv premımum tv falan var. ne haber ne dızı sadece mac. esım yuzume bıle bakmıyor onların yanında esım terapıstı kabul etmez cunku ortada bır yanlıs gormuyor:S evlılıgın bıde baslarındayız 6aylık ama gercekten dogruduzgun gorusemıyoruz aynı evın ıcınde esım gece yarılarına kadar evdede mac ızlıyor.. barı aıleme yakın olsaydım bende oraya gıderdım sıkılıyorum arkadasım, komsum yok bu semtte ..uyumakta buluyorum careyi:S tesekkur ederım ınsallah bızımde duzelır

Sizin sorununuz kıskançlık değil bence.Başlığı yanlış koymuşsunuz.Siz kıskanmıyorsunuz,eşinizle vakit geçirmek istiyorsunuz ve bundan doğal bir şeyde yok.Başlığı görünce eşiniz hep sizinle vakit geçiriyorda arada bir ailesine gidince sizinle ilgilenmiyor sandım.Ama sizinki tam tersi.Bu kıskançlık değil,ilgi istemek.Eşinizle konuşun,haftasonlarını onunla başbaşa geçirmek istediğinizi söyleyin.Bir arkadaşımızında yazdığı gibi haftaiçi gidin ailesine.Haftasonları size kalsın.Artık sizinde bir aile olduğunuzu ve kendi evinede yeterli ilgiyi göstermesini istediğinizi belirtin.Allah cc yardımcınız olsun.

Öncelikle Allah evladınızı size bağışlasın.Oğlunuz evlendiği zaman artık kendi ailesini kurmuş olacak ve doğal olarak karısına sizden daha fazla vakit ayırmakla yükümlü olacak.Konu sahibi arkadaşın eşi gibi hergün hergün size gelen,eşine vakit ayırmayan bir evlat nasıl bir aile babası olabilirki?Siz anne olarak düşünmüşsünüz,birde eş olarak düşünün.Siz ister misiniz,eşiniz sürekli annesine gitsin ve size hiç vakit ayırmasın?Beraber bir yerlere gidemeyin?

TESEKKUR EDERIM CANIM HAFTAICI DE IS CIKISI GIDIYORUZ BAZEN AMA GECE 12DE EVE DONUPTE SONRA SABAH 7DE KALKMAK COK ZOR aminn canım sagolasın ama konusmak cozum olmuyor , evde bıle olsak mac ızlıyor yanı hastalık gıbı mac tutkunlugu oyuzden sıkıntı cekıyorum ılgısızlıkten:/

Allah uzun ömür versin öncelikle..
Daha çook var oğlunuza ama ben bile endişeleniyorum bazen, erkek evladım olursa ne olacak falan..

Eğer bencil bir erkek annesi olursak, aayy her gün burada yemek iyiyin diye tutturursak , gelmiyorsunuz diye feryat figan hastalanırsak, istemeyecektir haklı olarak..

İnşallah ozamanları görürüzz çocuklarımızın evlendiklerini mutlu olduklarınıı
ben severimm gelinim güzel yemekler yapsın oğlum doya doya yesin,çünkü herzmaan yanlarında biz olmayacağız.
Gerçekten herşeyi okadar çok abartan kayınvalideler var,

Ben seni haksız bulmuyorum.
Sadece başlık yanlış.İstediklerin çok normal şeyler.Tabi ki ailesine de vakit ayırmalı ama öncelikli aile sizsiniz artık.
Daha evliliğe adapte olamamış olabilir.
Sıkmadan ters cümleler kurmadan başbaşa vakit geçirmek istediğini anlat.

Bu kadar kıskançsan hürrem sultanın bile geleceği organizasyona nasıl gideceksin :44:

öyle kadınlardan falan kıskanmıyorum aslında cunku o tarz yaklasımı cok yok ama jennıfer lopezı cok sevıyor mesela onun klıplerını nefes almadan ızlıyor ona cok uzuluyorum bırkere onu ızlerken ya su melezler cok guzel oluyor dımı yaratılıstan demekkı falan dedı cok uzulmustum .. mac tan falan kadınlarla pek arası yok ondan kıskanmıyorum aılesınıde aslında kıskanmak degıl dıger arkadasların dedıgı gıbı baslıgı yanlıs ıfade ettım kıskanmak zorunda kalıyorum ılgı gostermeyınce cok fazla

bukadar rahatsızsan gıtme sende kendını onlardan soyutla gıtmek ıstıyor gıtsın tatıle beraber gıtmek ıstıyorsa sız gıdın ben ıbaskalaryla rahat edemıyorum dıyın acaba onun bu yaptıklarını sız yapsanız kabullenırmı kımse sızı ıstemedıgınız bır ortamda tutamaaz bence kendınızı bıraz soyutlayın tek basına ne yapmak ıstıyorsa yapsın hıçç karısmayın bı sure sonra kendısı sadece sızınle kalmak ısteyecek

ben gıtmeyınce yıne kendısı gıdıyor oraya bende evde tek kalıyorum zaten benım gelıp gelmemen aılesının cok umrunda degıl zaten kalabalık mac ızlerken oturucak yer kalmıyorkıyeterkı o gıtsın ıstıyorlar

bence ilk adımda mesela oyunlarına siz de dahil olmayı deneyin, bana da öğretin playstation diyin siz de onlarla keyifli vakit geçirin. ikinci adım olarak, hafta içi bir gün plan yapın hafta sonu için eşinize de söyleyin ona göre ayarlasın kendini.. Böyle böyle paylaşımlarınızı artıırn hem evde hem dışarda

Öyle kadınlar derken
Hops hürreme laf yok
Jennifer hayranı demek
Sen de desene benim yanımda melezin lafı dahi edilmez diye
Konu başlığın yanlış olmuş canım.
Evlenince ilk planda sen ve varsa çocuğunuz olmalı.
Kendi ailesi sonraki planda.Elbette ailesini silmeyecek atmayacak.
Ama teraziyi de dengelemeyi bilecek.

Pesti, maçtı siz de elinizden geldiği kadar onlarla takılsanız, oynasanız bu zaman dilimlerinde belki ne hissettiklerini anlarsınız, hem de grubun bir parçası olmuş olursunuz; hem de beraber bir şeyler yapmış... Onun dışında burada herkese söyledim, gene söyleyeyim; programlar yapın, arkadaşlarınızla görüşün, onları davet edin, onlara gidin, gezmelere gidin; bakınız bahar geliyor piknikler, geziler düzenleyebilirsiniz... Tek sosyal hayatınız aileler olmamalı... Programlarınızı ve görüştüğünüz insanları biraz çeşitlendirirseniz hem siz eğlenirsiniz hem de yeni evli bir çift olarak hayatın tadını çıkarırsınız hem de eşinizin ailesi sizin çift olarak programlarınız, kendinize ait bir hayatınız ve çevreniz olduğunu anlamış olurlar eğer aksi bir düşünceleri varsa... Yorulduğunuzda da başbaşa kalırsınız, ayy usandık, evde oturalım biraz dersiniz.

Genç genç insanlar evleniyorlar, sonra tek faaliyetleri, meseleleri ailelerine gitmek veya gitmemek oluveriyor...
Siz programlar yaptınız da eşiniz illa gelmem, aileme giderim mi diyor? Yoksa zaten boş olan zamanını öyle mi değerlendiriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…