- Konu Sahibi ikincisans88
-
Pesti, maçtı siz de elinizden geldiği kadar onlarla takılsanız, oynasanız bu zaman dilimlerinde belki ne hissettiklerini anlarsınız, hem de grubun bir parçası olmuş olursunuz; hem de beraber bir şeyler yapmış... Onun dışında burada herkese söyledim, gene söyleyeyim; programlar yapın, arkadaşlarınızla görüşün, onları davet edin, onlara gidin, gezmelere gidin; bakınız bahar geliyor piknikler, geziler düzenleyebilirsiniz... Tek sosyal hayatınız aileler olmamalı... Programlarınızı ve görüştüğünüz insanları biraz çeşitlendirirseniz hem siz eğlenirsiniz hem de yeni evli bir çift olarak hayatın tadını çıkarırsınız hem de eşinizin ailesi sizin çift olarak programlarınız, kendinize ait bir hayatınız ve çevreniz olduğunu anlamış olurlar eğer aksi bir düşünceleri varsa... Yorulduğunuzda da başbaşa kalırsınız, ayy usandık, evde oturalım biraz dersiniz.
Genç genç insanlar evleniyorlar, sonra tek faaliyetleri, meseleleri ailelerine gitmek veya gitmemek oluveriyor...
Siz programlar yaptınız da eşiniz illa gelmem, aileme giderim mi diyor? Yoksa zaten boş olan zamanını öyle mi değerlendiriyor?
öyle kadınlar derken
Hops hürreme laf yok
Jennifer hayranı demek
Sen de desene benim yanımda melezin lafı dahi edilmez diye
Konu başlığın yanlış olmuş canım.
Evlenince ilk planda sen ve varsa çocuğunuz olmalı.
Kendi ailesi sonraki planda.elbette ailesini silmeyecek atmayacak.
Ama teraziyi de dengelemeyi bilecek.
pesti, maçtı siz de elinizden geldiği kadar onlarla takılsanız, oynasanız bu zaman dilimlerinde belki ne hissettiklerini anlarsınız, hem de grubun bir parçası olmuş olursunuz; hem de beraber bir şeyler yapmış... Onun dışında burada herkese söyledim, gene söyleyeyim; programlar yapın, arkadaşlarınızla görüşün, onları davet edin, onlara gidin, gezmelere gidin; bakınız bahar geliyor piknikler, geziler düzenleyebilirsiniz... Tek sosyal hayatınız aileler olmamalı... Programlarınızı ve görüştüğünüz insanları biraz çeşitlendirirseniz hem siz eğlenirsiniz hem de yeni evli bir çift olarak hayatın tadını çıkarırsınız hem de eşinizin ailesi sizin çift olarak programlarınız, kendinize ait bir hayatınız ve çevreniz olduğunu anlamış olurlar eğer aksi bir düşünceleri varsa... Yorulduğunuzda da başbaşa kalırsınız, ayy usandık, evde oturalım biraz dersiniz.
Genç genç insanlar evleniyorlar, sonra tek faaliyetleri, meseleleri ailelerine gitmek veya gitmemek oluveriyor...
Siz programlar yaptınız da eşiniz illa gelmem, aileme giderim mi diyor? Yoksa zaten boş olan zamanını öyle mi değerlendiriyor?
kızlar dert degıl ama esıme karsı olan kıskanclıgım aramızda sorun oluyor .. yanı aılesıyle ıken cok guzel vakıt gecırıyor oraya gıdıyoruz benı unutuyor pes, playstatıon , mac .. gozunun ıcıne bakıyorum ama kalkmaya nıyetı olmuyor .annesının yemeklerıne ıltıfatlar falan hıcbırseye degısmezmıs yemeklerını. bırde her tatıl fırsatında aklı fikri onlardabızım bır aıle oldugumuzu tam anlamıyla kabullenemedı sanırım. eve dondugumuzde bahane bulup ıstemeden onunla kavga edıyorum kıskanclıgım yuzunden.. aldatma yada kıskandırcak bırsey yapmadıgına sukredıcegıme aılesıyle bıle paylasamıyorum onu bu huyumdan nasıl kurtulabılırım
İnşallah ozamanları görürüzz çocuklarımızın evlendiklerini mutlu olduklarınıı
ben severimm gelinim güzel yemekler yapsın oğlum doya doya yesin,çünkü herzmaan yanlarında biz olmayacağız.
Gerçekten herşeyi okadar çok abartan kayınvalideler var,
ailesinin yanında seni unutması biraz saçma canım,bunu kıskançlığınla değil de onu fişeklemeden eşi olduğunu ve bunun farkında olmasını anlatabilirsin ..benimde eşim nişanlıyken öyle yapıyordu,ailesinin yanında havalara giriyordu,beni tam anlamıyla unutuyordu,onlarla iken yüzünde güller açıyordu .. defalarca bu konu üzerinde tartıştım,evlenince biraz somutlaştı,şimdi de hiç bir işe yaramadıklarının evlat ayrımcılığı yaptıklarının ve maddi manevi hiçbir konuda uğraşmadıklarının bilincine varınca tamamiyle mesafe koydu .. geç olmadan farkına vardı,şimdi ben annen şöyle dedi,baban şöyle yaptı deyince şunların isimlerini dahi söyleme sinirim bozuluyor diyor .. sabrın sonu selamet,ben eşim saçıma dahi toz konduramadığının güvencesiyle ve rahatlığıyla tartışıyordum..ama senin eşin agresif bir insan ise üzerine gidip,sinirlendirmeden sorununu dile getir..üzerine gidersen ailemle aramı açmaya çalışıyorsun düşüncesi içine girer ve inadına uzaklaştırır kendini senden,tartışmalar uzar da uzar .. bir kere söyle,zamanla o da koca olduğunun farkına varacaktır eminim ..:127:
arkadaslarla plan yapalım dıyorum sen takıl ben annemlere gıdeyım dıyor evde playstatıon yok oyuzden oraya gıdıyor ama bana sıra gelmyor oynamak ıcın kalabalık bır aıle bırusur erkekten benım oynamamı tuhaf karsılarlar canım. Ben plan yapıyorum esıme sacma gelıyor
INSALLAH CANIM KOTU BIRISI DEGILDIR BENIM ESIMDE COK IYIDIR AMA COCUK RUHLU ,SİNİRLİ VE ASIRI DUSKUN AILESINE.YANI YAPISI BOYLE KIMISININ..SENI COK SEVIYORUM DER AMA AILESININ YANINDA TEK KELIME ETMEZ AYNI KOLTUGA BILE OTURAMAYIZ:s YANI BAZI ERKEKLER BOYLE BENIMKIDE BOYLE DUZELMESI ZOR OLUYOR KARAKTER YAPISININ NEYAZIKKI. KONU SAHIBININDE ESI AILESINE ASIRI DUSKUNMUS ISI ZOR ..AMA INSALLAH DUZELIR HEPSİ
Eşinizin ailesiyle vakit geçirmesi, mutlu olması inanın çok güzel bir şey, şöyle düşünün kendi çocuklarınız olsa kardeşler olarak aralarının nasıl olmasını isterdiniz? Aynı şekilde anne ve babasıyla da?
Ama başbaşa vakit geçirme konusunda haklısınız o konuda bir şey diyemem ne kadarlık evlisiniz? yemek konusu alışmakla alakalı, ben kız olduğum halde annemin yemeklerini kimseye değişmem derdim, halamın oğlu da farklı kültürden biriyle evlendi, ilk zamanlar annemin yemeklerini arardım şimdi ise eşimin yaptıklarını beğeniyorum diyor..[/QUOT7
7 yıl boyunca flört dönemimizde dahil buna,annemin yemekleri çok güzel de annemin yemekleri çok güzel deyip durdu .. yaptığım yemekten bir iki kaşık alıyordu,onlar bir tabak yemek gönderse sonuna kadar bitiriyordu ve bu olay benim çok zoruma gidiyordu..telefonda bu konu üzerine dertleşiyordum,ablamda aynen senin dediğin gibi söylüyordu,yıllarca aynı elin lezzetine alışmış,hak ver senin yemeklerini yiyerek zamanla alışacaktır diyordu..dediği gibi de oldu,yemek gönderseler beğenmiyor ve yemiyor..bu konuda da çok dürüst..zamanla düzelecek dertler bunlar inşallah,bunun için biraz sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?