• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmışmı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine ben evet ancak şu sıralar inanılmaz takıntılı durumdayım benimle dalga geçmicek kişilerden yorum istiyorum.

Daha önceki konularımdan beni biliyorsunuz ve çok saçma buluyorsunuz farkındayım ancak işin içinden çıkamıyorum. Yıllarca eşimin beni aldattığından şüphe duydum, güvensizlik içindeydim elime net birşey geçmedi ancak şimdide kendimden şüphe duymaya başladım
İşyerindeki abi dediğim kişiyle dut yeme konusunu biliyorsunuzdur.çoğu kişi eşini aldattın vs yazmış. Gerçekten aldatmış mı oluyorum? Vicdan azabı duymaya başladım ve ne yapıcağımı bilmiyorum.her gün aynı ortamda. Konuşmamaya çalışıyorum ancak o konuşmaya çakılıyor
Çok sıkıldım
Dalga geçmeden yorum yazarsanız çok sevinirim. Gerçekten şu an içimden çıkamadığım durum içindeyim. Kimseye anlatamıyorum
Bu arada psikolog reandevusu aldım, ancak gidene kadar yinede fikir istiyorum

Dut yerken ne hissettiginize bağlı eger abi dediginiz adama karsi birseyler hissedip farklı duygular beslediyseniz bu esinize karsi yapilmis yanlistir ben adina yanlis deyim sen hata de bi baskasi ihanet desin ama ortada hos olmayan bi durum var

Bende bilmiyorum bu dut yeme olayını:KK53::KK53:

Yazılanlardan anladığım kadarıyla konu sadece dut yemek değil. Eşinizle ciddi bir problem var sanırım. Bir kusurunu bulup ondan ayrılmak istiyor gibisiniz. Ama bu ilişkiyi bitiren taraf olmak istemiyorsunuz. Ya da daha önce o abi dediğiniz adama ilginiz olduğu için pişmansınız. Kendinizde eşinizi aldattığınızı düşünüyorsunuz günah çıkarmak için eşinizin çamaşırlarına sardınız. Hadi bişey çıksa da oda beni aldatmış olsa dermiş gibi 🤷‍♀️

Yine ben evet ancak şu sıralar inanılmaz takıntılı durumdayım benimle dalga geçmicek kişilerden yorum istiyorum.

Daha önceki konularımdan beni biliyorsunuz ve çok saçma buluyorsunuz farkındayım ancak işin içinden çıkamıyorum. Yıllarca eşimin beni aldattığından şüphe duydum, güvensizlik içindeydim elime net birşey geçmedi ancak şimdide kendimden şüphe duymaya başladım
İşyerindeki abi dediğim kişiyle dut yeme konusunu biliyorsunuzdur.çoğu kişi eşini aldattın vs yazmış. Gerçekten aldatmış mı oluyorum? Vicdan azabı duymaya başladım ve ne yapıcağımı bilmiyorum.her gün aynı ortamda. Konuşmamaya çalışıyorum ancak o konuşmaya çakılıyor
Çok sıkıldım
Dalga geçmeden yorum yazarsanız çok sevinirim. Gerçekten şu an içimden çıkamadığım durum içindeyim. Kimseye anlatamıyorum
Bu arada psikolog reandevusu aldım, ancak gidene kadar yinede fikir istiyorum
Siz eşinizin kirli iç çamaşırlarına bakan, sonrada evde size ait olmadığını iddia ettiğiniz sütyen bulan üye değil misiniz? Konularınız gerçekten çok garip... Bence psikologdan değil, psikiyatriden randevu alın. Ruh sağılığınız gerçekten iyi görünmüyor.

Konu dut yemek değil ki
Dut en önemsiz ayrıntı
Sizin o kişinin ilgisi hoşunuza gitti, onu düşündünüz filan
Bu niyetle su da içseniz oturup bana ters doğrusu
Karşılık alınsa bi düşünecekmişsiniz gibi algıladım ben

İlla biriyle fiziksel aldatma şart değil
Niyeti bozmak da yeter bana göre
Eşinize bi anlatın belki o sadece fiziksel aldatmayı sayıyordur
Ama donuma kadar araştıran kadın ben iş yerinde birinden hoşlandım dese büyüüüük bi aydınlanma yaşardım ben şahsen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X