eşimi aldattım, unutamıyorum

Hanımlar, hızlıca sayfalara göz gezdirdim lakin bütün yorumları tek tek okumaya vaktim yetmez.

Peki recm cezasından falan bahseden de oldu mu?

bunlari bir erkek yapsaydi serefsiz pislik alcak der gecerdim ama bir kadina hele evli bir kadin sadece tuylerim diken diken oldu.bu rezilligi bir kadina yakistiramiyorum diyecek tek laf yok.allah sizi affetsin yargilamak haddimize mi.ama esinize cok acidim cooookkk yazik size ve sizin gibilere bu igrenclikle yaslnacksiniz. cocugunuz varsa veya olurda buyurse pnun yuzune nasil bakacaksiniz annes olarak

konu sahıbı bellıkı burda bır amaç ıcındegılde sadece pylasmak ıcın yazmışsın senı kınamıyorum ayıplamıyorum cunku herkesın gecmıste bır sevdıgı acı cektıgı olmuştur ve evlenince hersey silinir gıder gitmelıdee ama bazen ne yazıkkı duygular on plana çıkıyor maalesef sızınde oyle olmuş keşke olmasaymış ama olmuş ıste sıze tavsıyem bundan sonrakı hayatınızda bıdha yapmayın o kışı ıle görusmeyın ve eşinize sağdık kalın bu güne kadar eşinizi dıger ınsanları kandırmışsınız ama bakın geldıgınız nokta ne yazıkkı kendınız ı kandıramamışsınız gerçeklerle yuzlesıyorsunuz pişmanlıklar ıcındesınız allaha sığının vee bırdaha boyle hatalara düşmeyın

konu sahibi açmış konuyu gitmiş. belkide yazmayacak bir şey.
ilginç olan 25 sayfa yorum olması. ama,konu sahibnin ortada olmaması.sırra kalem basması. aç konuyu, izle yorumları gibi gibi

konu sahibi açmış konuyu gitmiş. belkide yazmayacak bir şey.
ilginç olan 25 sayfa yorum olması. ama,konu sahibnin ortada olmaması.sırra kalem basması. aç konuyu, izle yorumları gibi gibi

Olsun bu sayede sözlük kadınlarının ne kadar hoşgörülü, açık görüşlü ve affetmeye meyilli olduğunu gördük

Zaten nedense seven hep enayi oluyor bu memlekette.
İlla boynuz yemesi lazım

Yapmissin bir hata , Ama telafisi yok affi yok.
Kimsenin suan senin yargilamasina hakki yok, Yapabilecegin tek sey var aslinda .
Ya esinden ayrilacaksin, ve boylelikle vicdanin rahatlar...

kızlar kimsenin utancını yargılamak bize düşmez...allah muhafaza bizlerinde çoluğu çocuğu var....
kardeşi var....en önemlisi de şeytan var....nefis var... yaptığı allahın bileceği birşey....
ama sakın ha sakın kınamayın gülmeyin ayıplamayın....
insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş....
allah muhafaza beşer şaşar derler, gün olur yapmam der yaparsın, şaşmam der şaşarsın...
konu sahibine bir yorum yapmak istemiyorum, o vicdanıyla yanıp kavruluyor zaten....
tek tavsiyem tevbe et, dua et...af dile....zaten yapabileceğin pek birşey de yok gibi...

off neler neler yazılmış... kadın ne yaptığının farkında zaten. burada aynı şeyler bir erkek için yazılsa, sözgelimi erkek gelip karısına onu aldattığını söylese ve bunun geçici bir şey olduğunu bir anlık heves olduğunu ama aslında onu çok sevdiğini söylese, burada birkaç söven çıkardı belki ama gerisi sseviyorsan affet şeklinde olurdu muhtemelen. ne kadar çok seviyoruz ağzına tüküre tüküre yargılamayı. neden öze bakamıyoruz? yani kocana itiraf et, o karar versin, ayrıl vicdanın rahatlasınları anlıyorum da, neyin acısını çıakrıyorsunuz hakaret ederek onu anlamıyorum...

konu sahibi, geçmiş olsun, kötü bir zayıflık anı olmuş;ama madem birlikte olmuşsunuz, eşinizin bunu bilmeye hakkı var, eşinize itiraf edin ve onu çok sevdiğinizi de söyleyin, seçimi ona bırakın bence. şansınız bol olsun, dualarımda olacaksınız..

iyi insanlarin durustlugunden her zaman faydalaniliyor maalesef. adama yazik saf saf geziyordur olanlardan habersiz. simdi soru su nasil bakacaksin sen onun yuzune bi omur?
anlamadınmı yok çok iyi anladım sen yanlışın başındasın lütfen kendini toparla demek istedim kısaca anlatmaya çalışınca böyle oluyor neyse zamanı gelince ne demek istediğimi anlarsın kardeşim

ben bu tarz itiraflarda saydıramıyorum konusahibine,aldatılmaktan ve aldatmaktan cok korkuorum. aldatma girişimim oldugundan degıl aksıne cok muhafazakarımdır karşı cinsle gereksiz muhabbet bıle etmem ama insanız işte yolumuzu şaşırırız diye kınamaktan bile korkuorum. valla allah affetsın senı diyelım ama her gunahın tövbesı var,buna da hata gözüyle bak ve bol bol dua et,eşine de anlatma sakın vicdan azabıyla yaşa bu da cezan olsun ortalıgı bulandırma bence.

Başlık erotik hikaye tadında. Tadı damagimda hala gibisinden.
edit: başlığı görünce okumadan yazmıştım. Olan olmuş, dünyanın en kötü insanı sen Misin? Ister küçük ister büyük olsun, hatasız insan mı Var? Biraz da kendin için bahane bul ve önüne bak.

Son düzenleme:
çok iyi yapmışın AFERİM
normal ne varki bunda !!!

heyecan aramışşın

ha bide bir değil iki değil
buraya yazmak seni daha iyi değil daha kötü yapacak
eşinden ayrılmazsan ilerde hem kendine hem kocana yazık olacak
bu vicdan azabından kurtulunmaz

Kocası tarafından aldatilan hemcinslerime boşanin diyebiliyorsam, size de rahat rahat bosanin kocanizdan diyebilirim. Çünkü ihanet varsa bir ilişkide onun ömrü çoktan bitmiştir. Uzatıp karsilikli hayatları mahvetmeye gerek yok..

Aynen en yakınınıza bile anlatmayın. Eğer elinizden ayrılmak istemiyorsanız ve anlattığınızda iyice yüzgöz olacaksınız. Yada sen bilirsin eşiniz kindar ise ona da anlatmayın. Bence susun.

Mesaja tekrar göz atinca 2. Erkekle 2 yil görüşmeye devam etmiş. 2 yil aldatmis tabi doğruysa. Adam terketmese hala devam edecekmiş. Hic acimadim.

gökten 3 elma düşmüş 3 üde sana

kk kadınları da affetmez
kk kadınları da affetmez
kk kadınları da affetmez

zararın neresinden dönersen kardır yaptıgının zaten hata oldugunu bilip pişman olmussun Artık kendini suclama.tel numaranı degiş o insan seni bir daha arayamasın.gecmişe bir cizik cek.esine yuvana daha sıkı tutun.imkanın varsa o sehirden baska yere gidin tayin durumunuz varsa.affetmek Allaha mahsustur bol bol dua et tövbe et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…