eşimi aldattım, unutamıyorum

aldatınca ne oldu başın göğe mi erdi? o sana aşık kocanın değerini mi anladın? yaptığın iğrenç. insanlığa sığmaz bu.

sonucu bilmiş,kabul etmiş ama adam eşinden ayrıl demese ayrılacağı yokmuş.Aldatan insana karşı yapıcı olmam,tek yol vardır..İtiraf edip boşanmak..Diğer yapıcılıkların hepsine ben ayakta uyutma derim.

16 yaşındaki ergen kardeşim twitterda çok kullanıyor Bu sözü . Bence de bana olmamış değil mi ? Evet olmamış
Bir de agzindakini çıkar öyle konuş diyorlar seksüel anlam yükleyerek aman dikkat et ben değil ama yarın obur gün biri söyler .
Yoramiycam güzel parmaklarımı uzun uzun anlatsam anlayacak kapasite yok. Şimdi de muhtemelen kudurcaksin hepsine birden cevap veriyorum: ok

Dünya görüşü burada ayrılır. Dil çok önemlidir eminim benden daha iyi biliyorsunuzdur. Iletisim çift yönlü akistir. Idealinizi karşı tarafa iletirken "yapici" dil kullanmalisiniz ki çift yönlü akış saglansin. Bu fikri bir bu şekilde söylemek var. Bak hata yapmissin ama bu hata geri dönüşü olmayan bir hata Vicdanın rahat olması adına esine söyle soylemesen bile bahane bul ayrıl demek var bir de yargilamak var. Yargilamak "gürültü " denilen kısma giriyor . Gürültü olunca iletişim olmuyor . Burada insanların kızdıgi zaten yol göstermeden hakaret etmek

Günah cikarma gibi birsey mi bu yaptigin :s neyse ibret alındı

Ayyyy adamda kabul etmiş ha, adam nasilsa karim bisey deniyor diyerek baskalariylada.... Amaaaaan dertleri beni aldi

Aynen.
Hayir bi de dürüstlük edebiyatı yapıyor millete. Yuksek yerden öğütler felan veriyor.

Şeytan diyor "...bir dost!" diye biten bi mesaj yazıp yolla kocasına. Ama iste yuvasi yıkılacak.

Alıntıladığım yerleri okuduysanız konu sahibinin asla bunu kimseye ve kocasına da anlatmayacağını,sadece rahatlatılmak ve hatta suçlu görülüp suçluluğunun cezasını burda çekmek istediğini anlarsınız.Ben de dedim ki,kocana söyle ve boşan,haksızsın.Aldatan birine sırf benle iletişimi düzgün olsun diye bir hata olmuş demem.Ben yargılamıyorum,bana göre çook haksız ve anca eşine hakettiği değeri verip,ona söyleyip ayrılırsa kendini iyi hisseder,hayat pollyannacılıkla geçmiyor,üzgünüm.Ayrıca en çok sinirimi bozan şey ise,konu sahibinin bahsettiği adamla çok kez görüşüp ilişkide bulunduktan sonra adama asılan sapık muamelesi yapması.

Hayat valla sizin dediğiniz yolla da geçmiyor . Olayı "ben " kısmına cevirdiniz. Ne dediğinizi bile bilmiyorum sizden alıntı yapmadım . Başka yorumları okursanız söylemek istediğimi anlarsiniz

Tovbe edin af dileyin once Allah'tan sonra esinizden..gizlemeyin bu olayi yaziktir o adamcagiza anlatin kararini versin. Zaten bir sekilde ileri zamanlarda ortaya cikacaktir. Boyle seyler gizli kalmaz...Allah dogru yoldan ayirmasin

Hayat valla sizin dediğiniz yolla da geçmiyor . Olayı "ben " kısmına cevirdiniz. Ne dediğinizi bile bilmiyorum sizden alıntı yapmadım . Başka yorumları okursanız söylemek istediğimi anlarsiniz
Ya sizde dünya görüşü diyorsunuz,ne diyelim sakla eşinden olmuş bir hata mı? Ayrıca benden alıntı yaptın ben de sana cevap verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…