- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi medcezir-01
-
tarayıcıdan o zaman ben chrome kullanıyorum ..çektim çektim didik didik ettim yokAaa niye ki? Sayfayı dibine katar alta çektin mi?
Tarayıcıdan olabilir mi opera kullanıyorum ben.
16 yaşındaki ergen kardeşim twitterda çok kullanıyor Bu sözü . Bence de bana olmamış değil mi ? Evet olmamışSana pek olmamış canım ya. Özgün olmalısın
Tatilde Kocasına, bi seferlige mahsus yabancı bi kadını teklif etmiş, inanabiliyor musun?Aaaa eee Kocasinan söyleşide adam mi kabul etti. Yoksa adam gizli yaptiginimi sandi...
Bir de agzindakini çıkar öyle konuş diyorlar seksüel anlam yükleyerek aman dikkat et ben değil ama yarın obur gün biri söyler .Sana pek olmamış canım ya. Özgün olmalısın
sonucu bilmiş,kabul etmiş ama adam eşinden ayrıl demese ayrılacağı yokmuş.Aldatan insana karşı yapıcı olmam,tek yol vardır..İtiraf edip boşanmak..Diğer yapıcılıkların hepsine ben ayakta uyutma derim.Suçunu biliyor .kabul ediyor . Ona göre nasıl davranacagini soruyor .giriş gelisme sonuç uclemesinde yargılama hangi evreye düşüyor bilmiyorum ama bizim haddimize düşmüyor . Bence insan hayatının her anında yapıcı veya faydali olmalı. Yargılamak burada luzumsuzluktan öteye gitmiyor . Ödül mu verelim peki demek ise kişinin ortası olmadığını belirtiyor. Ya taslayalim ya ödül verelim .kattiyen yapıcı olmayalım .
16 yaşındaki ergen kardeşim twitterda çok kullanıyor Bu sözü . Bence de bana olmamış değil mi ? Evet olmamış
Yoramiycam güzel parmaklarımı uzun uzun anlatsam anlayacak kapasite yok. Şimdi de muhtemelen kudurcaksin hepsine birden cevap veriyorum: okBir de agzindakini çıkar öyle konuş diyorlar seksüel anlam yükleyerek aman dikkat et ben değil ama yarın obur gün biri söyler .
Ayyyy adamda kabul etmiş ha, adam nasilsa karim bisey deniyor diyerek baskalariylada.... Amaaaaan dertleri beni aldiTatilde Kocasına, bi seferlige mahsus yabancı bi kadını teklif etmiş, inanabiliyor musun?
Kendi aldatmasini itiraf etmek daha zor gelmiş.
Dünya görüşü burada ayrılır. Dil çok önemlidir eminim benden daha iyi biliyorsunuzdur. Iletisim çift yönlü akistir. Idealinizi karşı tarafa iletirken "yapici" dil kullanmalisiniz ki çift yönlü akış saglansin. Bu fikri bir bu şekilde söylemek var. Bak hata yapmissin ama bu hata geri dönüşü olmayan bir hata Vicdanın rahat olması adına esine söyle soylemesen bile bahane bul ayrıl demek var bir de yargilamak var. Yargilamak "gürültü " denilen kısma giriyor . Gürültü olunca iletişim olmuyor . Burada insanların kızdıgi zaten yol göstermeden hakaret etmeksonucu bilmiş,kabul etmiş ama adam eşinden ayrıl demese ayrılacağı yoktur.Aldatan insana karşı yapıcı olmam,tek yol vardır..İtiraf edip boşanmak..Diğer yapıcılıkların hepsine ben ayakta uyutma derim.
Hahahah öpüyorum bbYoramiycam güzel parmaklarımı uzun uzun anlatsam anlayacak kapasite yok. Şimdi de muhtemelen kudurcaksin hepsine birden cevap veriyorum: ok
Günah cikarma gibi birsey mi bu yaptigin :s neyse ibret alındıArkadaşlar uzun süredir kendime karşı beslediğim derin bir nefretle yaşıyorum
4 yıldır evliyim, aşık olmadım ama çok sevdim, iyi biriydi, evlendim
ve 2 yıl sonra lisedeki sevgilim, 3 yılımı verdiğim adam, x diyelim internetten karşıma çıktı,
bir süre yazışmalardan sonra birkaç kez görüştük.
x'le de evlenme planları yapardık, ilk sevgilimdi ve yıllarca unutamamış, kahrolmuştum.
ayrılığımızın sebebi de ben sayılırım
ve kendimden tiksinerek söylüyorum ki birkaç kez birlikteliğimiz oldu
o esnada başka şeyler düşünemiyordum, büyülenmiş gibiydim
resmen hislerimin ve heyecanın oyuncağı olmuştum
yıllarca yasını tuttuğum adam karşımdaydı
duygusal anlarımız da oldu, ağladık, üzüldük
evliliğini bitir, her türlü kabul demeye başladı
hatta af edersiniz tuhaf bir şey ama beni eşimden çılgınca kıskanmaya başladı
gece yarısı içmiş bir gün, arıyor, mesajlar yazıyor
telefonu nasıl saklamaya çalışacağımı şaşırmıştım
ve hemen sabahında arayıp istemiyorum dedim
aklım başıma gelmişti o korkuyla (eşimin mesajları görmesi ya da aramaları fark etmesinin korkusuyla)
üstelik korktuğum
beni terk etmesi de değildi
onu kaybetmekti
nasıl da yıkılacak, kahrolacaktı yaptıklarımı anlayınca
x bir süre daha şansını zorladı (birkaç ay kadar)
sonra kararlı olduğumu anlayıp vazgeçti
tamamen susmadı tabii, zaman zaman yine mesaj atar, arar ya da şarkı felan gönderirdi
hiçbirine olumlu ya da olumsuz tepki vermedim, bitirdim.
benim gibi lanet olası birine aşık, her dileğimi gerçekleştirmeye çalışan, benim için çoğu insandan, yakınlarından vazgeçen bir kocam var...
bense inanmayacaksınız belki, başka birisiyle asla böyle şeyler yaşamadım, aklımdan bile geçirmedim
maalesef geçmişin yaraları, tutkusu, yarım kalmışlığıyla sarhoş oldum ve ilk kez böyle bir şey yaptım
aklımdan çıkmıyor, nasıl ve neden yaptım, her gün biraz daha nefret ediyorum kendimden
kendimi asla affedemedim, affetmicem de
bu utançla yaşamak zorundayım biliyorum
kimseye elbette ki anlatamam, sizlerle paylaşmak istedim
adi insanın tekiyim, istediğinizi söyleyebilirsiniz
Ayyyy adamda kabul etmiş ha, adam nasilsa karim bisey deniyor diyerek baskalariylada.... Amaaaaan dertleri beni aldi
Arkadaşlar uzun süredir kendime karşı beslediğim derin bir nefretle yaşıyorum
4 yıldır evliyim, aşık olmadım ama çok sevdim, iyi biriydi, evlendim
ve 2 yıl sonra lisedeki sevgilim, 3 yılımı verdiğim adam, x diyelim internetten karşıma çıktı,
bir süre yazışmalardan sonra birkaç kez görüştük.
x'le de evlenme planları yapardık, ilk sevgilimdi ve yıllarca unutamamış, kahrolmuştum.
ayrılığımızın sebebi de ben sayılırım
ve kendimden tiksinerek söylüyorum ki birkaç kez birlikteliğimiz oldu
o esnada başka şeyler düşünemiyordum, büyülenmiş gibiydim
resmen hislerimin ve heyecanın oyuncağı olmuştum
yıllarca yasını tuttuğum adam karşımdaydı
duygusal anlarımız da oldu, ağladık, üzüldük
evliliğini bitir, her türlü kabul demeye başladı
hatta af edersiniz tuhaf bir şey ama beni eşimden çılgınca kıskanmaya başladı
gece yarısı içmiş bir gün, arıyor, mesajlar yazıyor
telefonu nasıl saklamaya çalışacağımı şaşırmıştım
ve hemen sabahında arayıp istemiyorum dedim
aklım başıma gelmişti o korkuyla (eşimin mesajları görmesi ya da aramaları fark etmesinin korkusuyla)
üstelik korktuğum
beni terk etmesi de değildi
onu kaybetmekti
nasıl da yıkılacak, kahrolacaktı yaptıklarımı anlayınca
x bir süre daha şansını zorladı (birkaç ay kadar)
sonra kararlı olduğumu anlayıp vazgeçti
tamamen susmadı tabii, zaman zaman yine mesaj atar, arar ya da şarkı felan gönderirdi
hiçbirine olumlu ya da olumsuz tepki vermedim, bitirdim.
benim gibi lanet olası birine aşık, her dileğimi gerçekleştirmeye çalışan, benim için çoğu insandan, yakınlarından vazgeçen bir kocam var...
bense inanmayacaksınız belki, başka birisiyle asla böyle şeyler yaşamadım, aklımdan bile geçirmedim
maalesef geçmişin yaraları, tutkusu, yarım kalmışlığıyla sarhoş oldum ve ilk kez böyle bir şey yaptım
aklımdan çıkmıyor, nasıl ve neden yaptım, her gün biraz daha nefret ediyorum kendimden
kendimi asla affedemedim, affetmicem de
kimseye elbette ki anlatamam, sizlerle paylaşmak istedim
adi insanın tekiyim, istediğinizi söyleyebilirsiniz
Alıntıladığım yerleri okuduysanız konu sahibinin asla bunu kimseye ve kocasına da anlatmayacağını,sadece rahatlatılmak ve hatta suçlu görülüp suçluluğunun cezasını burda çekmek istediğini anlarsınız.Ben de dedim ki,kocana söyle ve boşan,haksızsın.Aldatan birine sırf benle iletişimi düzgün olsun diye bir hata olmuş demem.Ben yargılamıyorum,bana göre çook haksız ve anca eşine hakettiği değeri verip,ona söyleyip ayrılırsa kendini iyi hisseder,hayat pollyannacılıkla geçmiyor,üzgünüm.Ayrıca en çok sinirimi bozan şey ise,konu sahibinin bahsettiği adamla çok kez görüşüp ilişkide bulunduktan sonra adama asılan sapık muamelesi yapması.Dünya görüşü burada ayrılır. Dil çok önemlidir eminim benden daha iyi biliyorsunuzdur. Iletisim çift yönlü akistir. Idealinizi karşı tarafa iletirken "yapici" dil kullanmalisiniz ki çift yönlü akış saglansin. Bu fikri bir bu şekilde söylemek var. Bak hata yapmissin ama bu hata geri dönüşü olmayan bir hata Vicdanın rahat olması adına esine söyle soylemesen bile bahane bul ayrıl demek var bir de yargilamak var. Yargilamak "gürültü " denilen kısma giriyor . Gürültü olunca iletişim olmuyor . Burada insanların kızdıgi zaten yol göstermeden hakaret etmek
Hayat valla sizin dediğiniz yolla da geçmiyor . Olayı "ben " kısmına cevirdiniz. Ne dediğinizi bile bilmiyorum sizden alıntı yapmadım . Başka yorumları okursanız söylemek istediğimi anlarsinizAlıntıladığım yerleri okuduysanız konu sahibinin asla bunu kimseye ve kocasına da anlatmayacağını,sadece rahatlatılmak ve hatta suçlu görülüp suçluluğunun cezasını burda çekmek istediğini anlarsınız.Ben de dedim ki,kocana söyle ve boşan,haksızsın.Aldatan birine sırf benle iletişimi düzgün olsun diye bir hata olmuş demem.Ben yargılamıyorum,bana göre çook haksız ve anca eşine hakettiği değeri verip,ona söyleyip ayrılırsa kendini iyi hisseder,hayat pollyannacılıkla geçmiyor,üzgünüm.Ayrıca en çok sinirimi bozan şey ise,konu sahibinin bahsettiği adamla çok kez görüşüp ilişkide bulunduktan sonra adama asılan sapık muamelesi yapması.
Ya sizde dünya görüşü diyorsunuz,ne diyelim sakla eşinden olmuş bir hata mı? Ayrıca benden alıntı yaptın ben de sana cevap verdim..Hayat valla sizin dediğiniz yolla da geçmiyor . Olayı "ben " kısmına cevirdiniz. Ne dediğinizi bile bilmiyorum sizden alıntı yapmadım . Başka yorumları okursanız söylemek istediğimi anlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?