eşimi aldattım, unutamıyorum

Sadece ilk mesajı okudum.
Hatalar insanlar için.
Büyük çok büyük bir hata yapmışsınız.
Şimdi yapmanız gereken eşinizden ayrılmak.
Aldattığınızı söylemek ya da söylememek size kalmış.
Ama eşinize içinizde biraz saygınız kaldıysa boşanın.
Ona bu haksızlığı daha fazla yapmayın.

Ya sizde dünya görüşü diyorsunuz,ne diyelim sakla eşinden olmuş bir hata mı? Ayrıca benden alıntı yaptın ben de sana cevap verdim..
Hayır sizn benden alıntı yapınca nezaketen ben size cevap verdim.ya açıkçası konu sizinle tartışinca çok kısır döngü oluyor . Ne derseniz diyin

Hayır sizn benden alıntı yapınca nezaketen ben size cevap verdim.ya açıkçası konu sizinle tartışinca çok kısır döngü oluyor . Ne derseniz diyin
bence siz ikinizde aynı şeyi söylüyorsunuz ama farklı tarzlarda ..defnehan da anladığım kadarıyla söyleyiş tarzını dile getiriyor yani eşine seni aldattım demek ağır ama daha başka sebeblerle ayrılabilir gibisinden yazmış yorumlarda .. sadice üslupta ters düştünüz bence

Kendi görüşünde olmayan insanlara dünya görüşü muhabbeti yapmazsan kısır döngü olmaz.Zaten konunun fake olduğu o kadar belli ki,konu sahibinin 5mesajı var ve bu konuya mesaj bile yazmamış...

Bir de şu var,kendininkini bırakıp başka sözde aldatmalara akıl vermek...Hem de aynı gün.Konu:eşim facede ara ara müzik paylaşıyor..

ayrıca hata hata diyoruz da bayan demiş ki bir kaç defa beraber olduk.. .pişmanlıktan bahsediyoruz . belki ben yanılıyorum ama nefsine tutkusuna kapılıp hata yapıp böyle birşey yaşayan insan ilk yaptığında ben ne yaptım der pişmanlık yaşar ve hatadır..ama aynı şeyi defalarca yapıp adam aramaya başlayınca ki kendisi belirtmiş eşim görür korkusu ile pişman olmak hatadan sayılır mı

Breakingbad ne demek istediğini tam manasıyla anlamadım. Benim bahsetmek istediğim şu. Hata yapıp pişman olmuş bir insan var. Ben bir daha yapma derim veya boşan derim başkası tam tersini der. Bunlar farklıdır ama vicdan azabı çok hassas bir şey ben sanal da olsa bir insanın benim yüzümden kalbinin kırılması riskini alamıyorum çoğu şeye yorum bile yapamiyorum neyse diyorum karşıdaki belki son noktadadir benim ters bir sözümle dünyası yıkılacak. Bize göre çözüm yolu neyse olayın normali neyse boşanmak , devam etmek , unutmak her neyse işte yadirgamayan bir dille soylemeliyiz. Ya ben bir insana sen insan olamazsin demeye gerçekten cesaret edemiyorum. Korkuyorum bundan kalp kırmak sanildigindan daha basit daha ağır

yani o an karşımızdaki ne durumda bilemiyoruz gerçekten de belki de dediğiniz gibi son nokta da bir lafla evet işte allah cezamı versin diyip kendine zarar verecek bir halde .. bu anlamda anlıyorum haklısınız , yanlız breakingbad da zaten öyle yapmış itiraf et ve ayrıl demiş. ben de aynı düşüncedeyim o sebebi söylemese de ayrılmalı.. çünkü hata dediğimiz şeyi bir kere yaparsın 2. yaparsın arkadaş hata yapıyorum dersin.. telefona mesaj gelince pişmanım hata yaptım demezsin bu da benim görüşüm tabiki, ama bu konuda sizi tenzih ediyorum kadın yapınca, hata yapmışsın olabilir insanız diyenler normalde aldatılan kadına onursuzmusun boşansana diyor, yada kocan sevseydi aldatmazdı ne hatası hadi ordan kendini kandırıyorsun diyebiliyor.. bunu da çok gördük bir çifte standart söz konusu yani yada ayrılmalı diyenlere okumuşsunuzdur sizde hepiniz meleksiniz zaten vsvs saydırılmış e şimdi bunlar da tartışma yaratıyor kimse kimseye sataşmadan bence ayrılmalı dese yada bence ayrılmasın dese sorun olmayacak belki de dedim ya üsluptan ötürü yanlış anlaşılmalar var

Keşke ilk üç sayfadan sonra ""ŞAKAAA sakin olun bayanlar konu Fake"" falan deseydiniz...

eşi cok iyi onu seven değer veren bi adam olduğu için üzmek istememiş, aldatması üzmüyecek bi davranıs cünkü onda sıkıntı yok ama öğrenmesi üzer

Şaka gibi? Bu ne ya bu 1 değil 10 kere aldatmis. ..Bu hata üstüne hata mi şimdi? yok daha neler sen defalarca aldatmalardan sonra üzülür de yok böyle birşey. .yani üzülecegini bilemeyecek kadar ...neyse ya Allah bu adamı bir an önce kurtarsin ondan...adam her halukarda üzülecekte ben adama ve bundan sonra hayatına girecek kadına üzüldüm. ..hincini kendinden ve hayatına girebilecek kadından cikartmaz inşaallah. ..esine de üzülür diye değil korkudan söyleyemez. ..

hayır sen adi bir insanın teki değiLsinnn kendini suçlama sakınnnn anlayanda olmaz seni anlamayanada kızma hayat bu .eşini seviyorsunn güveniyosun önemli olan bu ben neler yaşadım anlatsam kitap olur AMA ŞUNU ANLADIM SAĞOLSUN HEMCİNSLERİMİZ KADAR BİZE ZARAR VEREN YOKKK BAZEN BENDE KADIN OLMAKTAN UTANIYORUM OLDUKÇA LAKAYITT GURURU HAYSİYETİ OLMAYAN BAYAN DEMEKTE İSTEMİYORUM ASLINDA HAYSİYETSİZ MAHLUKLAR yuvalarımızı yıkma noktasına geliyorr...Eşinin kıymetini billl .yanlışın içinde kendini suçlama altında yatan yaşamadığın çok şey vardır kesin. mutlu ollll eşine sımsıkı bağlan daha çok sev sakın kendini yargılama kardeşimmm olmuş bitmiştirrrrr olmasa iyiydi ama olanla ölenin önüne geçilmez. vardır bir bildiğ i her iyilik bildiğimiz şeyde şerrr .şer bildiğimiz şeyde bir iyilik vardır

Ben hiçbir şey anlamadım,sen yanlış anladın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…