İyi de eskiden boyle miydi?Ya evet bu canımı sıkıyor aslında. Diyorki benim yapım böyle, el tutmuyor başkaları yanında utanıyor sanki. Evde de uzak duruyor. Bana da hak veriyor üstelik. Ben zorum diyor, ben böyleyim diyip duruyor
Ilk tanistigimizda gençlik var, sorumluluk duygusu az, cik cik dönemleri güzeldi tabi. Son yıllarda böyle oldu, yaşlandık sanki.İyi de eskiden boyle miydi?
Biz burada ne desek bos , eger hastaligi ciktigindan beri boyle biri olduysa evet sekerden
Ama 17 senedir evliyiz diyorsunuz , 17 senedir boyleyse bu adam , sizin su anda bu soruyu sormaniz cok sacma degil mi?
Ooo kötüymüş.Seker hastaligi erkeklerde genel bir depresiflik hali yapiyor , adamin aklina bile gelmiyor , sinir yapiyor , benim esim bal gibi adamdi , seker ciktiginda asiri agresif , depresif bu yastik neden burada duruyor diye bile bagiran bir adama döndü , yataktan cikmak istemezdi surekli uyuklardi ki esimle hic alakasi olmayan bir adama donusmustu
Ben 2 ayin sonunda seker olduguna karar verip elinden tutup doktora goturdum , ilaclarini almaya basladi ve sonra duzeldi
Simdi yine arada sirada sesi yukselirse sen ilacini aliyor musun derim , aa unuttum der alir
Seker lanet bir hastaliktir , insanin karakterini degistiriyor resmen
O yuzden sorunuza cevap , evet seker yuzunden hicbirini yapmiyor olabilir
Aaaa bende ya 28-29 çat çatlasın 30Ahhaaa iyiymis
Valla 47 yas hic de yaslilik degil , esiniz hasta , eger eskiden boyle diildiyse tamamen hastaliktan kaynakliIlk tanistigimizda gençlik var, sorumluluk duygusu az, cik cik dönemleri güzeldi tabi. Son yıllarda böyle oldu, yaşlandık sanki.
Oralardan o kadar kucuk mu duruyorum yahuAaaa bende ya 28-29 çat çatlasın 30
Bende sonraki yorumumda onu sordum , son bir kac yildir boyleymis anladigim kadariyla , bence tamamen hastaligindan kaynakliOoo kötüymüş.
Yalnız konu sahibi yıllardır bunu yaşıyor gibi anladım yorumlarından.
Valla öyle hatta böyle sarışın platin saçlı filan fit bir kadın hayal ediyorum senin yorumlarını okurkenOralardan o kadar kucuk mu duruyorum yahu
Sarisinim , platin degil ama , fitim ama gobegim var sadece dogumdan sonra gitmek bilmeyenValla öyle hatta böyle sarışın platin saçlı filan fit bir kadın hayal ediyorum senin yorumlarını okurken
Ya evet bu canımı sıkıyor aslında. Diyorki benim yapım böyle, el tutmuyor başkaları yanında utanıyor sanki. Evde de uzak duruyor. Bana da hak veriyor üstelik. Ben zorum diyor, ben böyleyim diyip duruyor
Güzel örnek verdin tşk. Ama ilaçlar isteksizlik yapıyor diye düşünüyorum, hastalıktan ziyade. Sonuç aynı tabi.Seker hastaligi erkeklerde genel bir depresiflik hali yapiyor , adamin aklina bile gelmiyor , sinir yapiyor , benim esim bal gibi adamdi , seker ciktiginda asiri agresif , depresif bu yastik neden burada duruyor diye bile bagiran bir adama döndü , yataktan cikmak istemezdi surekli uyuklardi ki esimle hic alakasi olmayan bir adama donusmustu
Ben 2 ayin sonunda seker olduguna karar verip elinden tutup doktora goturdum , ilaclarini almaya basladi ve sonra duzeldi
Simdi yine arada sirada sesi yukselirse sen ilacini aliyor musun derim , aa unuttum der alir
Seker lanet bir hastaliktir , insanin karakterini degistiriyor resmen
O yuzden sorunuza cevap , evet seker yuzunden hicbirini yapmiyor olabilir
O yuzden bir sonraki yorumumda doktoru degistirin , ilaclari degistirsin dedimGüzel örnek verdin tşk. Ama ilaçlar isteksizlik yapıyor diye düşünüyorum, hastalıktan ziyade. Sonuç aynı tabi.
Hemen bakayım netten, sağol.Coolidge etkisini bi araştırın, kabul etmesi zor bi durum ama bilim yalan söylemez.. Bunun sebebi de doğanın genetik çeşitliliği artırma isteği.
@armanızmış baktım cnm. cooligde etkisi bir arastirma konusuymuş, evet bilimsel, doğal süreçler belki. Ama aile olna kavramını ne yapacak insanoğlu? Karışık konu vallahi, ucu açık yani.Hemen bakayım netten, sağol.
Aile olma konusunda zaten eşinizin yaptığı gibi iyi bir aile babasi, orada ahlaki ve etik değerler işin içine girdiği için sağlam karakterli biriyse aldatmiyor toplum normlarina uygun davranmiyor fakat bu durum eşine uzak durmasına engel olmuyor. Yani özetle erkekler uzun yıllar aynı dişi ile çiftleşmek istemiyor kadınlar hemcinslerine kırmızı gecelik giy diye tavsiye verir lakin durum çok daha karışık.@armanızmış baktım cnm. cooligde etkisi bir arastirma konusuymuş, evet bilimsel, doğal süreçler belki. Ama aile olna kavramını ne yapacak insanoğlu? Karışık konu vallahi, ucu açık yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?