- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
akrep burcu denilince nedense aklıma hep sadece fanfini geliyor,
acaba o konuda birazcık şey mi yapsan
Konusma cabalarim bosa gidiyor dogru durust konustugu yokki adamlaOh kovamisin sen esin de akrep..bugün hep burclar gündemde nedense.
Neyse eşinle konuş kafana takilanlari..
Yalniz bana karsi boyleSuUtkaost: 48882948 .!.:Dönem dönem olur herkese.yapısıda normalde öyleymiş.
İş yerinde yoruluyordur
Kova burcu" gorunce beni bi gulme aliyorOh kovamisin sen esin de akrep..bugün hep burclar gündemde nedense.
Neyse eşinle konuş kafana takilanlari..
Bu arada konu sahibi sizinle alakali degil yanlis anlamayin. daha once bi konu acilmisti "kova burcu" nu ilgilendiriyordu. biraz dalga konusu olmustu :)Kova burcu" gorunce beni bi gulme aliyor
Neden?Kova burcu" gorunce beni bi gulme aliyor
Onu etkilemem zor gibi.evet biraz.kilo aldim .ama verme cabasindayim.olabilir.ama kesinlikle kotu es degil.sadece cok ilgisiz duygularini dile getirmiyot.sikiliyorum bu durumdanDoğumdan sonra bıraktın mı kendini ? İlgisini çek,ilgilenme. Bırak o düşünsün benimle neden ilgilenmiyor diye.
Ust te de yazmistim aciklamasini, sizinle alakali degil. dun bi konu acilmisti burada. kova burcuyla ilgili bi muhabbet olmustu hatta dalha konisi olmistu o yuzdenNeden?
Aynen:/akrepler.cok konusmayi sevmiyor hemen darlaniyolar :)
Yazdikdan sonra okudum tamam o zaman :)Ust te de yazmistim aciklamasini, sizinle alakali degil. dun bi konu acilmisti burada. kova burcuyla ilgili bi muhabbet olmustu hatta dalha konisi olmistu o yuzdenyanlis anlamayin
Benide öyle:))Kova burcu" gorunce beni bi gulme aliyor
Konusmaya calusiyorum ama hep kiviriyor yaa.ona gore bir sorun yok herseynormal.kadin oldugumu unutuyorum bazen ilgi gormedikceBenide öyle:))
Özel kişilik onlar,kıymetini bilelim. ))
Konu sahibi eşinle mutlaka konuşmanın bir yolunu bulmalısın. suçlamadan sadece seni üzen seni rahatsız eden durumları anlat ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?