• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi anlayamıyorum

Ayri ama idaretenlik giyiyormuş zorunluluk olmadgi halde vermesi sinirimi bozdu
Ama kızın suçu yok bunda eşiniz işine vazife olmayan bir duruma müdahil olmuş. Bende bekarım ve maalesef evli iş arkadaşlarım pek meraklı benim mutlu olup olmadığına bana gösterdikleri gereksiz ilgiyi eşlerine göstermiyor pislikler. O yüzden şiddetle mesafe koyuyorum ama onların ilgisi benim hatam değil ..

Zinhar kabul etmem ben. Kız kocanızın kıyafetiyle ne niyetle dolaşıyor kocanızın aklına neler geliyor kimbilir :KK43: Üniforma bu yani onu vermek nedir ayyy allahım korusun
Sonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyor

O zman eşinizde sıkıntı var milletin kıyafetinden ona ne kizin ne suçu var o çalıştıkları yerde başka kimseyokmu 2 kisimi bunlar kıza o götürmüş

Mudur soyledi belki de, senın yedekten getir bedenleriniz uyuyor simdilik giysin diye. Kızın kıyafeti adamdan ıstedıgını dusunmuyorum. Alt tarafı is kıyafeti, sankı butıkten secılmıs ozel kıyafet ya.
ya oyle olmustur ya da ortak alanda kıyafet konusulurken bende fazla var ben verırım demıstır esı aynen sankı ozellıkle gıtmıs almıs veya ugrasmıs gıbı tepkı vermesı tuhaf

benım beyaz onlugum vardı evde seneler once lazım oldugundan almıstım , ogretmen bır (erkek) ıs arkadasımın onlugu yoktu , bende evde var kullanmıyorum sana getırırım demıstım ve vermıstım
sımdı dusundum de sevgılısı falan varmıydı evlımıydı bılmıyorum bıle arkamdan neler dusunuldu kım bılır :( konuya bakılırsa buyuk halt etmısım

Sonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyor
Senın kocanın kokusu misk amber degil oncelıkle, kız 90 derece de yıkayıp oyle giymiştir kıyafetleri. Sen adamın kokusunu yuceltıp, kıza kıyafet getirme demeye korkarken aklı kıza kayacak diye... Onun sana sormadan boyle ıs yapması uzucu baya.

Kız böyle biseyi siz konusu etmeden esim direk götürmüş vermis. O sacma geldi
hayatda yardımlasmak ınce dusunmek kıbarlık dıye bırseyler var bu terımlerden eylemlerden haberınız var mı bılmıyorum ama bazı ınsanlar bu tarz destek olmayı sever
esınızın höd söt öküz olmadıgına sevınmenız gerektı
ıyı yapmıssın canım en azından işi gorulmus deyıp gecebılırsınız
ıs arkadasları onlar evden daha cok ıste vakıt gecırılıyor bırde ılla bırıne canınız kızmak ıstıyorsa kız ne alaka ? dişi olunca neden bu kadar korkuluyor eger yanlıs bırseyler olur dıye korkuyorsanız karsıda kı bır dişi oldugu ıcın degıl erkegın iradesız olusundan karaktersız olusundan olur ondan korkun

hayatda yardımlasmak ınce dusunmek kıbarlık dıye bırseyler var bu terımlerden eylemlerden haberınız var mı bılmıyorum ama bazı ınsanlar bu tarz destek olmayı sever
ıs arkadasları onlar evden daha cok ıste vakıt gecırılıyor bırde ılla bırıne canınız kızmak ıstıyorsa kız ne alaka ? dişi olunca neden bu kadar korkuluyor eger yanlıs bırseyler olur dıye korkuyorsanız karsıda kı bır dişi oldugu ıcın degıl erkegın iradesız olusundan karaktersız olusundan olur ondan korkun
Eşine karşı ince düşünceli degil diye düşünüyorum nedense. Öyle olunca evdeki odun dışarıda yardımsever bir iş arkadaşı oluyorsa rahatsız olmuş olabilir. Genelde bu rahatsız olmaların altında ki sebep bu oluyor.

Yoksa dediklerinde çok haklısın.

Haklisiniz ama ne bilim canim sıkıldı

Eşim boyle bir sey icin bana danışır. Ne yapsam, uygun olur mu diye sorar. Erkek arkadasina pantolon verdi mesela bunu oncesinde konusmustuk. Birbirimizden gizli tuvalete bile gitmiyoruz. Boyle bir aile oldugumuz icin gizli yapması hosuma gitmezdi. Siz de ona gore değerlendirin.

Back
X