- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyilik yapmak sana mi kaldi diyemedim. Aynı pozisyonda calisan 23 kişi var isyerindeAdam iyilik yapmıs.
Ben de olsam sorarım yani,fazla varsa elimde.
Ama kızın suçu yok bunda eşiniz işine vazife olmayan bir duruma müdahil olmuş. Bende bekarım ve maalesef evli iş arkadaşlarım pek meraklı benim mutlu olup olmadığına bana gösterdikleri gereksiz ilgiyi eşlerine göstermiyor pislikler. O yüzden şiddetle mesafe koyuyorum ama onların ilgisi benim hatam değil ..Ayri ama idaretenlik giyiyormuş zorunluluk olmadgi halde vermesi sinirimi bozdu
Sonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyorZinhar kabul etmem ben. Kız kocanızın kıyafetiyle ne niyetle dolaşıyor kocanızın aklına neler geliyor kimbilirÜniforma bu yani onu vermek nedir ayyy allahım korusun
Kız istemeden kocan gıtmıs kıyafet getirmis ama, sen kiza mi sinir oldun?Kıza sınır oldum ben olsam bende giymem.
ya oyle olmustur ya da ortak alanda kıyafet konusulurken bende fazla var ben verırım demıstır esı aynen sankı ozellıkle gıtmıs almıs veya ugrasmıs gıbı tepkı vermesı tuhafMudur soyledi belki de, senın yedekten getir bedenleriniz uyuyor simdilik giysin diye. Kızın kıyafeti adamdan ıstedıgını dusunmuyorum. Alt tarafı is kıyafeti, sankı butıkten secılmıs ozel kıyafet ya.
Kıskanç gibi görünmek istemedim.ve essegin aklıma karpuz kabuğu düşürürüm yanlış anlıyorsam diyeSorun ordaysa esine neden 'ne alaka niye sen getiriyorsun' demedin. Asıl sorun bunu dıyememen degıl mı?
Ikisinede sınır oldum.esim götürmemeliydi.kizda mecburluktan ayıp olmasın diye aldıysa bile giymemeliydiKız istemeden kocan gıtmıs kıyafet getirmis ama, sen kiza mi sinir oldun?
Senın kocanın kokusu misk amber degil oncelıkle, kız 90 derece de yıkayıp oyle giymiştir kıyafetleri. Sen adamın kokusunu yuceltıp, kıza kıyafet getirme demeye korkarken aklı kıza kayacak diye... Onun sana sormadan boyle ıs yapması uzucu baya.Sonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyor
Esimin farklı bir amacı Olablr miSenın kocanın kokusu misk amber degil oncelıkle, kız 90 derece de yıkayıp oyle giymiştir kıyafetleri. Sen adamın kokusunu yuceltıp, kıza kıyafet getirme demeye korkarken aklı kıza kayacak diye... Onun sana sormadan boyle ıs yapması uzucu baya.
Tanımadığı insan olduğu için ki virüs nedeniyle daha önceden yıkanmış -eşiniz değil de deterjan kokan- kıyafeti tekrar yıkamıştır. Fazlaca abartıyorsunuz.Sonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyor
Esını bilemem ama kızın bir amacı yok ona emınım, zira kız kocandan bısey ıstememısEsimin farklı bir amacı Olablr mi
hayatda yardımlasmak ınce dusunmek kıbarlık dıye bırseyler var bu terımlerden eylemlerden haberınız var mı bılmıyorum ama bazı ınsanlar bu tarz destek olmayı severKız böyle biseyi siz konusu etmeden esim direk götürmüş vermis. O sacma geldi
Evet haklisinz .Ama esim vurdumduymaz malesefEsını bilemem ama kızın bir amacı yok ona emınım, zira kız kocandan bısey ıstememıs
Eşine karşı ince düşünceli degil diye düşünüyorum nedense. Öyle olunca evdeki odun dışarıda yardımsever bir iş arkadaşı oluyorsa rahatsız olmuş olabilir. Genelde bu rahatsız olmaların altında ki sebep bu oluyor.hayatda yardımlasmak ınce dusunmek kıbarlık dıye bırseyler var bu terımlerden eylemlerden haberınız var mı bılmıyorum ama bazı ınsanlar bu tarz destek olmayı sever
esınızın höd söt öküz olmadıgına sevınmenız gerektı
ıyı yapmıssın canım en azından işi gorulmus deyıp gecebılırsınız
ıs arkadasları onlar evden daha cok ıste vakıt gecırılıyor bırde ılla bırıne canınız kızmak ıstıyorsa kız ne alaka ? dişi olunca neden bu kadar korkuluyor eger yanlıs bırseyler olur dıye korkuyorsanız karsıda kı bır dişi oldugu ıcın degıl erkegın iradesız olusundan karaktersız olusundan olur ondan korkun
Haklisiniz ama ne bilim canim sıkıldıhayatda yardımlasmak ınce dusunmek kıbarlık dıye bırseyler var bu terımlerden eylemlerden haberınız var mı bılmıyorum ama bazı ınsanlar bu tarz destek olmayı sever
esınızın höd söt öküz olmadıgına sevınmenız gerektı
ıyı yapmıssın canım en azından işi gorulmus deyıp gecebılırsınız
ıs arkadasları onlar evden daha cok ıste vakıt gecırılıyor bırde ılla bırıne canınız kızmak ıstıyorsa kız ne alaka ? dişi olunca neden bu kadar korkuluyor eger yanlıs bırseyler olur dıye korkuyorsanız karsıda kı bır dişi oldugu ıcın degıl erkegın iradesız olusundan karaktersız olusundan olur ondan korkun