Eşimi anlayamıyorum

Ayri ama idaretenlik giyiyormuş zorunluluk olmadgi halde vermesi sinirimi bozdu

Ama herkes üniforma giyorsa, kizin normal kiyafet giymesi onu tedirgin yapmistir. Esin sadece iyi niyetini gösterdi. Is ile alakali birsey yapti. Kiz o kiyafeti giymeseydi onada kizardin "bak esim ne kadar iyi niyet gösterdi, kiz giymedi bile" diye.

Bu kadar esinin is hayatina karisma. Ordaki kadin is arkadaslarla bile irtibattaymisin. Yapma çünkü yüzüne söylenmesede, arkandan senin ile gülerler, asiri kiskanç diye.

3 derecede deterjansız mı yıkıyorsunuz çamaşırı nasıl kocanın kokusu siniyor 😬 ben Makineden bir çıkarıyorum bütün çamaşırlar aynı kokuyor benim burnumda ya da makinemde mi sorun var 😀

Kıza kıyafetler giysin diye getirilmiş, elbette giyecek. Salınıyor dedıgınde calısmak. Sanki kıza gelinlik getirdi esın o da kugu gıbı suzuluyor. Kıyafet getirmeni istemiyorum deseydin durumdan rahstsızsan, boyle deseydin ne olacaktı aklı kıza mı kayacaktı? Tek cumle ile aklı baskasına ile kayacaksa adamın, ısın zor.
resmi kıyafet , eşinizde fazla var ve yeni bir meslektaşı ile paylaşmış. sıkıntı nerede

Merhaba kızlar. Eşimin calistgi is yerinde resmi bir kıyafetleri var. Buraya tayinle bir kiz geldi 3 ay once. Kızın iş icin resmi kıyafetleri daha gelmedi.ama bu kıyafetleri giyme zorunluluğu yok tercihe bağlı giyilebilir. Bu evdeki fazla olan resmi kiyafetinin birini kıza götürdü. Çok sinirlendim ama belli etmedim. Siz olsanız napardiniz. Abartıyor muyum. Bedenini kucultturmus kiz kullanıyormuş .Is yerindeki diğer kızla samimiyum haber aliyorum.
Not: tamm kızlar konunun gereksiz olduğunu anladim. Haklisniz. Fazlaca abarttım
Valla ben olsam çıldırırdım . Burda olgunca karşılayan hanfendilerin önünde saygıyla eğiliyorum. Eşimin giydiği koyafetler neden bi kadının üstünde olsun ki. Kaldı ki resmî giyinmek mecburi değilmiş tercihmiş o halde şartta değil dimi! Üstelik bi Kadın neden bi erkeğin kıyafetlerini giysin ki şahsen benim miğdem kaldırmaz. Valla cnm yanlış anlama ama ben dürüstçe söylüyorum burnuma kötü kokular geliyor

Valla ben olsam çıldırırdım . Burda olgunca karşılayan hanfendilerin önünde saygıyla eğiliyorum. Eşimin giydiği koyafetler neden bi kadının üstünde olsun ki. Kaldı ki resmî giyinmek mecburi değilmiş tercihmiş o halde şartta değil dimi! Üstelik bi Kadın neden bi erkeğin kıyafetlerini giysin ki şahsen benim miğdem kaldırmaz. Valla cnm yanlış anlama ama ben dürüstçe söylüyorum burnuma kötü kokular geliyor
Mide...

Kiminnnn kocasıııı bu beninm kocammm diyo musunuz eve gelince?
Belki kızın giyecek cok biseyi yok?
Ünifoırmayı ondan istedi
Ay ne meraklısınız milletin kızına hemen,kocama asılıyor demeye?
Napsın elin kızı sizin kocanızı acaba?
Ohh rahatladım:KK70:
Çünkü biz bekarlar bir köşede evli adam gelse de karşısında salına salına yürüsek diye bekliyoruz😀😀😀 ay valla gına geldi kocacımlardan. Müge anlının dediği gibi .senin kocan brad pitt mi 😀😀

evlı barklı kadın ıcın bulundugunuz ımalardan yapmaya calıstıgınız seyden rahatsız oldum
Aynen, iş arkadaşlarının eşli katıldığı yemeğe götürmeyen eş, çalışma arkadaşı istemediği halde kendine vazife çıkarıp üniforma götüren eş, tek suçlu eş ama kabahatli olan çalışma arkadaşı:KK64:
Adamın kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkaramayanlar(mecazi) karşı tarafı suçlu çıkarıyor maalesef.

Back
X