Eşimi anlayamıyorum

Eşine karşı ince düşünceli degil diye düşünüyorum nedense. Öyle olunca evde ki öküz dışarıda yardımsever bir iş arkadaşı oluyorsa rahatsız olmuş olabilir. Genelde bu rahatsız olmaların altında ki sebep bu oluyor.

Yoksa dediklerinde çok haklısın.
Bu kız oraya geldinden beri eşime bisey soruyor telefonla arayip. Tamam iş ile ilgili soruyor ama esimde hiç rahatsız değil bu durumdan.is iste kalır. Birde bunların iş yemekleri oluyor kiz esiyle geliyor herkes eşiyle geliyor. Beni goturmuyor esim.sıkılırsin diyor.hemen gelcem diyor. 2 defa götürdü. Ondada normalde cok konuşkan olan esim süs pus oturdu bir kosede. Anlayamadım.kizda aksine cok konuskan atık bisey.

Sonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyor
Ikisinede sınır oldum.esim götürmemeliydi.kizda mecburluktan ayıp olmasın diye aldıysa bile giymemeliydi
allah yardımcınız olsun yasam hayat sızın ıcın cok zor olmalı
sız demedınız mı terzıde tadılat yapılmıs
o kıyafet verıldı terzıye gıdıldı tadılat edıldı kız pislik bagımlısı mı oyle ce gıysın
hayır sız esınızın kırlılerını yıkamıyor musunuz kıyafetlerını kırlı mı kaldırıyorsunuz ?
kırlı kaldırıyorsunuz heralde esımın kokusunu gıydı gezdı dedıgınıze gore ve kızda pislikte yasamayı sevıyor heralde oylece gıyınıp salınmıs ya
sankı vıctoria secret mankenı esınızde camasır hedıye ettı
ortada salınıyor dıyorsunuz bırde
allah bılır tulum falandır ya da su hastane personellerı gıyer ye doktor onlugu gıbı alt ust esofmanımsı pıjama gıbı bırsey allah bılır oyle bırseydır cul caput yahu

Eşine karşı ince düşünceli degil diye düşünüyorum nedense. Öyle olunca odun ki öküz dışarıda yardımsever bir iş arkadaşı oluyorsa rahatsız olmuş olabilir. Genelde bu rahatsız olmaların altında ki sebep bu oluyor.

Yoksa dediklerinde çok haklısın.
valla ben koca olsam boyle acayıp dusunceler besleyen karım olsa ona ıncelık yapmaya korkarım
sen benı aldatıyor musun neden ıncelık yapıyorsun falan der neme lazım

Bu kız oraya geldinden beri eşime bisey soruyor telefonla arayip. Tamam iş ile ilgili soruyor ama esimde hiç rahatsız değil bu durumdan.is iste kalır. Birde bunların iş yemekleri oluyor kiz esiyle geliyor herkes eşiyle geliyor. Beni goturmuyor esim.sıkılırsin diyor.hemen gelcem diyor. 2 defa götürdü. Ondada normalde cok konuşkan olan esim süs pus oturdu bir kosede. Anlayamadım.kizda aksine cok konuskan atık bisey.
İşle ilgili söylemesi gereken birşeyse illa mesai saati olmak zorunda değil ki. Geç vakit olmadığı sürece aranabilir.

Eşinizin sizi sıkılırsin diye is yemeklerine götürmemesi , gittiğinizde tavrının değişmesi ise direkt ikinizin problemi. Kızla ilgili bir problem yok bence.

evlı barklı kadın ıcın bulundugunuz ımalardan yapmaya calıstıgınız seyden rahatsız oldum

Sonuçta eşimin gydigi kıyafet ve kokusu sinmiştir üstüne.nekadar yikansada. Dusunsenize onla geziyor
Niyet önemli hanımefendi niyet ! Kötü niyetli olmayan bir insanın yatağına kocanizi sokun, kalkıp gider ordan. Hayatta herşey işin bahanesi , insanın içinde olduktan sonra. Kocanıza güvenmiyorsaniz da asıl ilgilenmeniz gereken nokta orası. Yoksa yıllar içinde milyon kadın gelecek geçecek eşinizin gözünün önünden, içinde varsa engelleyemezsiniz. Bir adam engellendiği için değil sevdiği için aldatmamali eşini.

Eşim boyle bir sey icin bana danışır. Ne yapsam, uygun olur mu diye sorar. Erkek arkadasina pantolon verdi mesela bunu oncesinde konusmustuk. Birbirimizden gizli tuvalete bile gitmiyoruz. Boyle bir aile oldugumuz icin gizli yapması hosuma gitmezdi. Siz de ona gore değerlendirin.
Ay wc ye giderken neden söylüyorsunuz ya:)
Özel hayat diye bisey var.
:skandal:

Ben de ilk işe girdiğimde yanımızdaki adamın kıyafetini verdiler al giy diye ben dedim kusura bakmayın ben giyemem ki bende iki kişi sığardı içine yaptıralım dediler yok dedim giymedim kabul etmeyebilirdi ya da alıp giymeyebilirdi ama kız da sıkıntı yok yeni başşladığı için yok diyememiş muhtemelen bence sorun eşinde dediğin gibi ona mı kalmış derdi tasası

Vallahi merak ettigim sorular var kadin erkek uniformasi aynimi kamuda. Bilemedim askermi polismi cozemedim. Esimde asker boyle birsye rast gelmedim. Yada sunuda merak ettim esinizke kizin bedenleri nasil ayni yaa. Erkegin pantolonu kiza nasil oldu 😆 ayyy daha oncede adamin nelerinin degdigi kiyafeti almis tanimadgi adamin kiyafetini giyiyor 140 derecede yikansa tovbe gene giymemmmm

Vallahi merak ettigim sorular var kadin erkek uniformasi aynimi kamuda. Bilemedim askermi polismi cozemedim. Esimde asker boyle birsye rast gelmedim. Yada sunuda merak ettim esinizke kizin bedenleri nasil ayni yaa. Erkegin pantolonu kiza nasil oldu 😆 ayyy daha oncede adamin nelerinin degdigi kiyafeti almis tanimadgi adamin kiyafetini giyiyor 140 derecede yikansa tovbe gene giymemmmm
Benimkide polis bende anlamlandiramadim🤣🤣🤣🤣

Çalışıyor musunuz siz

Back
X