Neden çiçeğe bu kadar taktınız? Yani adam hiçbir şey mi almıyor? Önemli olan düşünüp bi şey alması. Ha çiçek ha böcek ne fark eder ki?
Biz kadınların bu çiçek olayına çok saçma derecede taktığımızı düşünüyorum.
Dediğin profille çiçek almamayı özdeşleştiremedim hayatım ben yaKızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin
Başka hediye alıyor mu sana
Yarın solacak bir şeye zırt pırt para vermekte hiç mantıklı değil.Dediğin profille çiçek almamayı özdeşleştiremedim hayatım ben ya
Anlamadım yani yalan olmasın
Anlattığına göre bu kadar seven adam neden zottirik 400 TL'lik bir çiçek için bu kadar uğraşıyor hem kendini hem seni yoruyor???
İstediğin başka şeyleri alıyor mu bari dikkat ettin mi
Her şeye para veriliyor çiçek mi mantıksızYarın solacak bir şeye zırt pırt para vermekte hiç mantıklı değil.
Siz niye çiçeğe saplantılı oldunuz onu bir anlatın,kimin etkisinde kalıp adamı darlıyorsunuz???çünkü ben onun eşiyim hamileyken de dahil hergün yemegini yaparım kıyafetleri yıkanmış katlanmış ve ütülüdür yaşadıgımız yeri temiz tutarım ona karşı anlayışlı olmaya çalışıyorum çocuktan sonra zor zamanlar geçirdim ve eşimden degilde kimden isteyeceğim çünkü bu beni mutlu edecek mesele çiçek değil takıldığım nokta neden yani niye almaz ki insan eşine hak mı görmüyor bana
Valla bilmiyorum her ilişki farklı her insan farklı tek sorun hediyeyse sen seç al kendine doğum gününü va hatırlar mumaaşını bana atar istedigini al diyor ama aynı ley değil onun düşünüp yapmasıyla benim almam bir dwğil
evet istediğim diğer şeyleri alır genelde para bende toplanır istediğini al der ama çiçek almıyor bir kez almıştı işte o kadarDediğin profille çiçek almamayı özdeşleştiremedim hayatım ben ya
Anlamadım yani yalan olmasın
Anlattığına göre bu kadar seven adam neden zottirik 400 TL'lik bir çiçek için bu kadar uğraşıyor hem kendini hem seni yoruyor???
İstediğin başka şeyleri alıyor mu bari dikkat ettin mi
Evet bir kere alırsın ama konu sahibi hep bir bahane yaratıp alsın istiyor,üstelik adam sevgisini gösteriyor dilde değil davranışıyla adamı çiçek çiçek diye darlamanın mantığını anlamadım...Her şeye para veriliyor çiçek mi mantıksız
evet alır sadece çiçek konusunda katı o böyle yaptıkça bende merak ediyorum nedengereksiz görüyor olabilir çiçeği. ben de normalde çok severdim ama şimdi gereksiz geliyor. baska konularda nasıl? mesela çiçek dısında ne bileyim sevdiğiniz çikolata, yemek, hediye vs alır mı? konu sadece cicek mi?
Hiç almamış ama herkes aza tamah etmek zorunda değilEvet bir kere alırsın ama konu sahibi hep bir bahane yaratıp alsın istiyor,üstelik adam sevgisini gösteriyor dilde değil davranışıyla adamı çiçek çiçek diye darlamanın mantığını anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?