- 6 Mart 2024
- 13.057
- 11.594
- 218
- 29
e o zaman normal ya. neden çiçeğe bu kadar takıldınız anlamadımevet alır sadece çiçek konusunda katı o böyle yaptıkça bende merak ediyorum neden
Siz istemeden size özel bir hediye aldı mı hiç?evet istediğim diğer şeyleri alır genelde para bende toplanır istediğini al der ama çiçek almıyor bir kez almıştı işte o kadar
Almış zaten ama konu sahibi bunun devamlı olmasını istiyor,yazmışHiç almamış ama herkes aza tamah etmek zorunda değil
İsteyebilir işte kocası karısının isteklerini göz ardı etmemeliAlmış zaten ama konu sahibi bunun devamlı olmasını istiyor,yazmış
Bencede değil hayatım da kadınız arada canımız istiyor sonuçta üstelik direkt söylenmiş kaç kere ondan alınmaması tuhafYarın solacak bir şeye zırt pırt para vermekte hiç mantıklı değil.
Bazi erkekler çiçeği masraf olarak görüyor çiçeğimKızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin
Adsmbzaten çiçek hariç her istediğini yapıyormuş konu sahibi herşeyi gönlünce alıyormuş adam karısını şimartıyor sevgisini gösteriyormuş.. Çiçek al demek yerine neden almak istemediğini güzelce sorabilir.Adamın neden sadece çiçek konusunda inat etmesinin bir nedeni olabilir .Biz şimdi bu adama nasıl kötü eş diyelim???Bencede değil hayatım da kadınız arada canımız istiyor sonuçta üstelik direkt söylenmiş kaç kere ondan alınmaması tuhaf
Etmiyormuş ki herşeyi kadının önüne seriyor Muş...İsteyebilir işte kocası karısının isteklerini göz ardı etmemeli
Sermiyor oluyor işteEtmiyormuş ki herşeyi kadının önüne seriyor Muş...
Benim eşim herşeyi alır gönlümü kırmaz ama çiçek almaktan utanır bir kere almış onu da montun içine koymuş zavallı çiçekler eve gelene kadar çoktan mefta olmuş .Eşimi bu konuda hiç baskılamadım adamın bütün iyi yönlerini silip çiçek almıyor diye huzursuzluk çıkarmak bana çok saçma geliyor .Bazi erkekler çiçeği masraf olarak görüyor çiçeğimçünkü yenmiyor takilmiyor bir süre soluyor ve atılıyor benim kocam ilk zamanlar çiçek gül almaya bayilirdi kizdim bunlari almak yerine bana altin al bos yere çiçekler de solmasin parada gitmesin çiçekler yerinde güzeldir dedim ilk doğumda burma bilezik geldi ikincisinde durum olursa daha fazlasını bekliyorum inşallah
Bana saçma geliyor ,adamın tek kusuru çiçek almamak bunun peşine takılıp evde huzursuzluk çıkarmak ne kadar mantıklı???Sermiyor oluyor işte
Ama ağzıyla söylüyor kadınBana saçma geliyor ,adamın tek kusuru çiçek almamak bunun peşine takılıp evde huzursuzluk çıkarmak ne kadar mantıklı???
huzursuzluk cıkardığımı nerden çıkardınız?Bana saçma geliyor ,adamın tek kusuru çiçek almamak bunun peşine takılıp evde huzursuzluk çıkarmak ne kadar mantıklı???
Huzur huzurunuzu kaçırmış şeklinde yorumladımKızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin
huzursuzluk cıkarmıyorumBenim eşim herşeyi alır gönlümü kırmaz ama çiçek almaktan utanır bir kere almış onu da montun içine koymuş zavallı çiçekler eve gelene kadar çoktan mefta olmuş .Eşimi bu konuda hiç baskılamadım adamın bütün iyi yönlerini silip çiçek almıyor diye huzursuzluk çıkarmak bana çok saçma geliyor .
ben dedimde aldıAlmış zaten ama konu sahibi bunun devamlı olmasını istiyor,yazmış
evet alır ama der ki ben pek seçemem sen istedigini göster alalım ikisi cok baskaSiz istemeden size özel bir hediye aldı mı hiç?
belkide cocuktan sonra ben gereksiz takıldım bu konuya lohusalık kolik derken falan daha da hassaslaştıme o zaman normal ya. neden çiçeğe bu kadar takıldınız anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?