Eşimi anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazi erkekler çiçeği masraf olarak görüyor çiçeğim çünkü yenmiyor takilmiyor bir süre soluyor ve atılıyor benim kocam ilk zamanlar çiçek gül almaya bayilirdi kizdim bunlari almak yerine bana altin al bos yere çiçekler de solmasin parada gitmesin çiçekler yerinde güzeldir dedim ilk doğumda burma bilezik geldi ikincisinde durum olursa daha fazlasını bekliyorum inşallah

Bencede değil hayatım da kadınız arada canımız istiyor sonuçta üstelik direkt söylenmiş kaç kere ondan alınmaması tuhaf
Adsmbzaten çiçek hariç her istediğini yapıyormuş konu sahibi herşeyi gönlünce alıyormuş adam karısını şimartıyor sevgisini gösteriyormuş.. Çiçek al demek yerine neden almak istemediğini güzelce sorabilir.Adamın neden sadece çiçek konusunda inat etmesinin bir nedeni olabilir .Biz şimdi bu adama nasıl kötü eş diyelim???

Benim eşim herşeyi alır gönlümü kırmaz ama çiçek almaktan utanır bir kere almış onu da montun içine koymuş zavallı çiçekler eve gelene kadar çoktan mefta olmuş .Eşimi bu konuda hiç baskılamadım adamın bütün iyi yönlerini silip çiçek almıyor diye huzursuzluk çıkarmak bana çok saçma geliyor .

Huzur huzurunuzu kaçırmış şeklinde yorumladım

huzursuzluk cıkarmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…