- 1 Ocak 2022
- 6.143
- 23.524
- 298
Konuyu uzatmak istemiyorum kadın istemiş adam bir kere almış.Adam almak istemiyor ve ısrarla bu mevzu evin içinde dönüp duruyor.Yazılanlara göre adam zaten konu sahibine aşık ve hayran ve her türlü sevgisini gösteriyor.Çiçek te almasın ya çiçek diye diye evde huzursuz olmanın mantığı ne???Çiçek almadı diye boşayacak mı adamı yani uzatmanın nedenini çözemedim...Ama ağzıyla söylüyor kadın
Bence içselleştirmişsin ama sen bilirsinKonuyu uzatmak istemiyorum kadın istemiş adam bir kere almış.Adam almak istemiyor ve ısrarla bu mevzu evin içinde dönüp duruyor.Yazılanlara göre adam zaten konu sahibine aşık ve hayran ve her türlü sevgisini gösteriyor.Çiçek te almasın ya çiçek diye diye evde huzursuz olmanın mantığı ne???Çiçek almadı diye boşayacak mı adamı yani uzatmanın nedenini çözemedim...
Sürekli çiçek diyorsunuz adam almıyor ve siz hâlâ bunu dile getiriyorsunuz.Eşiniz yazdığınıza göre iyi biri sizi seviyor tek kusuru çiçek olsun .Evliliğiniz güzel ve değerli birbirinizin kıymetini bilin derim...huzursuzluk cıkardığımı nerden çıkardınız?
Anladım zaten böyle bir adam olduğunu, kısacası siz ittirmeden istemeden göstermeden hiç bir şey almamış size.evet alır ama der ki ben pek seçemem sen istedigini göster alalım ikisi cok baska
Almış yani ,bakış açınızı değiştirinben dedimde aldı
İnada bindirmissiniz karşılıklı gibi geldi.evet alır sadece çiçek konusunda katı o böyle yaptıkça bende merak ediyorum neden
Yo burada ne konular ne acılar okuyoruz .Tek kusuru çiçek almayan bir adama ne diyelim üstelik konu sahibi ve kocası birbirine aşık ve mutlular ,çiçek almıyor diye konu sahibini doldurmanın anlamı yok.Mutlulukları daim olsun,çiçeğe fazla takmasın diyorumBence içselleştirmişsin ama sen bilirsin
Herkese alır alır yazıyorsunuz insanlarında kafası karışıyor , sizin gösterdiğiniz bir şeyi alalım demek başka şey , kendi iradesiyle elinde hediye paketi ile gelmek başka şey.evet alır ama der ki ben pek seçemem sen istedigini göster alalım ikisi cok baska
Uff cidden bazı insanlar hayatında sorun çıkarmak için sebep arıyor.Kızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin
Hiç mi almadı 4 yıl boyunca nerde satıldığını biliyor muKızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin
Biz bilemeyiz ki eşinin düşüncesinimaaşını bana atar istedigini al diyor ama aynı ley değil onun düşünüp yapmasıyla benim almam bir dwğil
Eşin seni seviyor, seninle ilgileniyor, sadece böyle solacak çöpe gidecek şeyler almak istemiyor anlaşılan. Bizde de tam tersi eşim alır ben alma çöpe gidicek parana yazık derimKızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin
Senden güzel çiçek yokmuş ondanKızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?