Eşimi anlayamıyorum!

vallahi eşin seni tam bir köle olarak görüyor. konuşmaktan başka çaren yok canım.

ne diyelim ki canım walla çok üzüldüm
sabrın sonu selamet demişler
alışma evresinde olur heralde böyle şeyler bilemiyorum ki
kör değildir heralde senin sevgini ilgini görecektir birgün
dua et bol bol
Allah yardımcın olsun

canım sen buna değer misin? ciddi ciddi otur kalbindekileri dök bir yol bulalım ben mutsuzum de. yola gelmiyorsa aileleri çağır bu konu hallolsun. sen aldatmaya takılmışsın ama senin hayatın hayat değil bir kere. işim yok EVİ İŞİ GÜCÜ olan adamın donunu yıkayacağım???? bir kere namahrem, ne biçim adam o ya_

Ailem bilse hayatta bırakmaz ki.. Bi kaç yaptığını anneme anlattım. Ertesi gün hemen geldiler. Babam ''istiyorsan gel ben seni sokakta bulmadım böyle hayat geçmez bu adam seni daha çok hasta edecek.. psikolojik zarar vermek, seni bezdirip sonra suçlu olarak seni gösterecek'' dedi. Hatta ağladı.. Babamı ilk defa ağlarken gördüm. Ama nedense gidemiyorum. Sevgi mi yoksa nedir benim gitmeme engel olan bilmiyorum ama değişir belki diye umutla bekliyorum..

bak ne güzel ailen arkanda. bu adam değişmez sanmıyorum. kusura bakma ama eşin kendine hizmetçi almış.

Değişmez, giderek kötü olur. Tecrübeyle sabittir. Kocan kusura bakma da psikopat. Bunun kıskançlıkla da ilgisi yok. Sen zerre kadar umurunda değilsin. Seni kullanıyor. Sen umurunda olsaydın sana bunları yapmazdı, yapamazdı. Seven insan sevdiğine kıyamaz. Seninle evdeki işlerini görmen için evlenmiş. Kusura bakma. Seninki de sevgi değil, bağımlılık. Kendine güvenini yitirmişsin. Nedense psikopatların eşleri hep böyle bağımlı olup gidemiyor. Ya esarete devam edeceksin ya da yeni bir hayata merhaba diyeceksin. Bu adam değişmez.

Orası eşinin olduğu kadar senin de evin kalıcak insana karışabilirsin kıskansa onuda kıskanırdı kusura bakma ama arkadaşım sen kendini çok ezdirip kıymetsiz kalmışsın bunu kendine yapma şimdi yeni evlisin katlanamıyorsun ileride büyük patlaklar çıkar ortaya

Daha ne bekliyorsun ki, senin de psikolojini bozmuş. Seni ezmeye başlamış. Bir süre sonra kendini kaybedeceksin. Paylaşma olmayan evlilik evlilik midir? Seni ne olarak görüyor ki? Bırak gitsin. Çık dışarı, arkadaş edin. komşu edin. Hobilerini yap. Kuaföre git. Yap birşeyler. Hayatını esaret altına almasına neden müsade ettin? Sen onun kapatmasımısın? kusura bakma.
Bence baba evinde daha mutlu olursun, kimbilir daha iyi biriyle evlenirsin. Çocuk falan yapma sakın.

:44:
Eşimin ailesi çok tuhaf insanlar.. İlk zaman benim çok üstüme düştüler, çok iyilerdi.. Şimdi ise bi kere dahi beni aramıyorlar.. Eşimde işten eve gelirken görüşür ailesiyle.. Babası ile günde 5 defa konuşur hemde saatlerce herşeyini ona danışır. Bana hiçbirşeyini anlatmaz.. Hesabımızı babası ile beraber yaparlar. Bana paylaşmaz ne borcunu ne de ödemeleri.. Ben çok konuşmayı denedim hep sustu cevap vermedi. Uykum var deyip geçiştirdi. Beni her geçen gün daha çok içime kapattırdı. Kendime güvenimi kırdı. Onunla konuşurken kekeliyorum artık o derece güvenim eksildi..

Böyle bir insanı sen nasıl seviyorsun ki anlayamadım sen alışmışsın sadece bence otur eşinle son bir defa konuş olmadı ailene ulaş bi an önce toparlanıp evine dön bak bu insanlar asla değişmez boşuna hayatını harcama bu adam seni resmen kullanıyor getirmiş kuzenini eve kızın elinden almış telefonu aldatsa nerden haberin olucak? bi düşün
oldu olucak kapıyı üstüne kilitlesin bari toparla kendini Ölümün bile acısı unutuluyor bu adammı unutulmayacak

Bu evlilik değil maalesef. Kıymet yok, adam yerine konulmak yok, paylaşma yok, gel deyince geliyorsun git deyince gidiyorsun, evin hizmetçisi, attığın her adımı haber veriyorsun, sana güvenmiyor (demek ki kendinin bir haltları var), anneni bile telefonda arayamıyorsun, köle gibi bir yaşam.... Daha sayıyım mı?
Peki bir de artılarını yazar mısın?

ilk açman gereken konu bana göre eşim telefonumu aldı, kimseyle görüştürmüyor. ailemi bile o geldiğinde arıyorum olmalıydı...

psikopat mı eşin..

yahuu bu k.kda psikopat erkek vakaları mı arttı ne... gdolu yada hormonlu yiyeceklerden mi oluyorlar bu adamlar aaaaaa......

çok severek evlendim ama günden güne köreliyor içimdeki sevgi ilk günki gibi değil..

evlilikte en önemli sey
evliligi ayakta tutan sey bence öncelikle SAYGI ve ondan sonra sevgi
size karsi saygisi olmayan bir esin sevgiside sorgulanmali
ve siz tabiki bu saygisizliklara akrsin icinizdeki sevgide erimekte ve bitecektir

Konu başlığı doğru. Eşini anlasaydı zaten bir çözümü olurdu. Ama bu adam çözümsüz!

Son düzenleme:

Bende böyle düşünüyorum önceden ne kadar mutluydum hiçbir sorunum yoktu.. Bilseydim evlenirmiydim.. Çalışmadığım için maddi yöndende zayıfım istediğimi yapamıyorum.. Ne kuaför,ne hobi,ne de gezme.. Para dahi isteyemiyorum ondan. Babam geldiğinde 100 lira çıkarıp verdi onunla idare ettim kaç ay.. Zaten bi yere gidemiyorum ki telefonda olmayınca haber veremiyorum.. Dışarı çıksam bi de o zaman eve gelse gelde anlat.. Anlamaz ki.. O yüzden en iyisi evde bütün gün temizlik yemek uğraşıyorum.. Bazen acaba çocuğumuz olsa onunla zaman geçiririm hiç değilse diyorum sonra korkuyorum.. Zaten ben istesem o istemiyor ki ödü kopuyor çocuktan..

Sakın çocuk falan yapma en büyük hatan olur bi an önce ailene ulaş eşinle konuş o kuzen evden gitsin sana yeni bi telefon alınsın sana insan gibi davransın yoksa toparlan git başka çaren yok

kıskançlık gibi gelmedi seni yönetebilmek için yalnız bırakmaya çalışıyor gibi geldi bana , kıskançlık olsa neti kapatır yada modemine şifre koyar , ayrıca evde erkek bırakmaz gözün açılsın istemiyordur , bi arkadaş eve gelen misafir kadının teli istemesi planlı olabilir demiş , gerçekten de düşününce mantıklı yani annenle bile konuşmanı istemeyen adam , kocasını alıp gidiyor kadını bırakıyor sende dökülmüşsün zaten o da direkt tel istemiş nerden biliomş fazla tel var kullanmadığınız versene diye , ne alaka 2. el seyyardan alsın yada telsiz kalsın , eşin bilerek yalnız bıraktı heralde senin düşüncelerini öğrenmek için, valla tatlım ben pek bişy anlamadım BİŞYLER DÖNÜYOR AMA ÇÖZEMEDİM İNAN eşinde afedersinde şeytansı biri galiba, akla gelemeyen şeyler dönüyor kafasında 40 tilki dolaşıyor 40 ınında kuyruğunu birbirine değdirmiyor denen cinsten :)

Acikcasi ben esine degil sana kizdim
Neden sana bu sekilde davranmasina izin veriyorsun?
O kadar olaya ragmen bir de opmek istemissin suratini cevirmis,
sen boyle tepene cikarirsan daha cokkk surat cevirir

Ayrica kisi kendinden bilir isi derler, sana guvenmiyor, her seyini kisitliyor,
demek ki kendisi bir haltlar karistiriyor...

Onlem almazsan bu adam seni cokkk ezer....

Ayrica sen izin vermedigin surece kimse sana bu sekilde davranamaz
Birey kendi degerini kendisi belirler...

Sakın çocuk falan yapma en büyük hatan olur bi an önce ailene ulaş eşinle konuş o kuzen evden gitsin sana yeni bi telefon alınsın sana insan gibi davransın yoksa toparlan git başka çaren yok

8 Aydır Belki değişir, belki beni anlar, belki bugün benimle ilgilenir, belki pişman olmuştur diye kendi kendime umut vermekle geçti.. Hala umudum vardı. Ama bugün bu davranışıyla tamamen kırdı umutlarımı.. Bi yanım çek git daha ne duruyorsun diyor bi yanımda... Unutmak kolay olur mu.. Kalbimin kırıklığını nasıl toparlayacağım.. Ya ailemin yüzüne nasıl bakacağım.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…