- Konu Sahibi kedidirokedi
-
Eşimle aynı yerde çalışıyorlar. Kendi evide var ama eşim bana sormadan çağırmış. Bende bişey diyemedim. Ama neden gitsin ki adam yemek yapan var, temizliği yapan var, ütüsüne kadar yapıyorum gene de yaranamıyorum
Çok fazla konu var dert edindiğim sadece bugünki olay bu olduğu için bunu paylaştım. Oysa ki neler neler hergün bi problem kesin oluyor. Anlaşamadığımız kesin. ilk zamanlar boşanmaya bile çok karar verdik. Ama nedense yapamadık. Hem çok seviyorum, hemde günden güne daha çok kırılıp, soğuyorum.. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Bana hiçbir şeyini paylaşmıyor. Ne bi sevgi sözcüğü, ne bi ilgi... herşeyden mahrum geçiyor günlerim.. Takmamaya çalışıyorum ama o da biliyor üzüldüğümü... Güvensizliği neden bilmiyorum..
Sana böyle davranmasına nasıl izin veriyorsun anlamadım telefondan rahatsız eden varsa bundan rahatsız oluyorsa alır yeni bi hat yeni bi telefon istemediğim kişilere numaranı verme der sende buna uyarsın ama ne demek telefonu alıp vermemek ya sana bişey olsa evde kolun bacağına sıcak bişey dökülse bi yerden düşsen hastalansan ne olucak kime ulaşıcaksın sana böyle davranmasını nasıl kabul edersin hem sevgilim var deyip güldükten sonra sen bırak dediğin halde bırakmadıktan sonra neden kıyamayıp yanına gidiyorsun o sana kıyıyor ama sen dengeli davran en başta ve hayatın sadece kocandan ibaret oolmadığını göster ona ailendemi bişey demiyor bu konuya hiç anlamadım doğrusu
Ailem bilse hayatta bırakmaz ki.. Bi kaç yaptığını anneme anlattım. Ertesi gün hemen geldiler. Babam ''istiyorsan gel ben seni sokakta bulmadım böyle hayat geçmez bu adam seni daha çok hasta edecek.. psikolojik zarar vermek, seni bezdirip sonra suçlu olarak seni gösterecek'' dedi. Hatta ağladı.. Babamı ilk defa ağlarken gördüm. Ama nedense gidemiyorum. Sevgi mi yoksa nedir benim gitmeme engel olan bilmiyorum ama değişir belki diye umutla bekliyorum..
canım sen buna değer misin? ciddi ciddi otur kalbindekileri dök bir yol bulalım ben mutsuzum de. yola gelmiyorsa aileleri çağır bu konu hallolsun. sen aldatmaya takılmışsın ama senin hayatın hayat değil bir kere. işim yok EVİ İŞİ GÜCÜ olan adamın donunu yıkayacağım???? bir kere namahrem, ne biçim adam o ya_[/QUOTE
Eşimin ailesi çok tuhaf insanlar.. İlk zaman benim çok üstüme düştüler, çok iyilerdi.. Şimdi ise bi kere dahi beni aramıyorlar.. Eşimde işten eve gelirken görüşür ailesiyle.. Babası ile günde 5 defa konuşur hemde saatlerce herşeyini ona danışır. Bana hiçbirşeyini anlatmaz.. Hesabımızı babası ile beraber yaparlar. Bana paylaşmaz ne borcunu ne de ödemeleri.. Ben çok konuşmayı denedim hep sustu cevap vermedi. Uykum var deyip geçiştirdi. Beni her geçen gün daha çok içime kapattırdı. Kendime güvenimi kırdı. Onunla konuşurken kekeliyorum artık o derece güvenim eksildi..
canım sen buna değer misin? ciddi ciddi otur kalbindekileri dök bir yol bulalım ben mutsuzum de. yola gelmiyorsa aileleri çağır bu konu hallolsun. sen aldatmaya takılmışsın ama senin hayatın hayat değil bir kere. işim yok EVİ İŞİ GÜCÜ olan adamın donunu yıkayacağım???? bir kere namahrem, ne biçim adam o ya_
çok severek evlendim ama günden güne köreliyor içimdeki sevgi ilk günki gibi değil..
Daha ne bekliyorsun ki, senin de psikolojini bozmuş. Seni ezmeye başlamış. Bir süre sonra kendini kaybedeceksin. Paylaşma olmayan evlilik evlilik midir? Seni ne olarak görüyor ki? Bırak gitsin. Çık dışarı, arkadaş edin. komşu edin. Hobilerini yap. Kuaföre git. Yap birşeyler. Hayatını esaret altına almasına neden müsade ettin? Sen onun kapatmasımısın? kusura bakma.
Bence baba evinde daha mutlu olursun, kimbilir daha iyi biriyle evlenirsin. Çocuk falan yapma sakın.
Sakın çocuk falan yapma en büyük hatan olur bi an önce ailene ulaş eşinle konuş o kuzen evden gitsin sana yeni bi telefon alınsın sana insan gibi davransın yoksa toparlan git başka çaren yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?