Eşimi anlayamıyorum!

çocuk istemiyor , herşeyi ailesiyle paylaşıyor hesap kitabı bile onlar yönetiyor , soru sorunca uykusu geliyor , teline şifre koyuyor eve misafir geitiriyor sana sormuyor erkekten rahatsız olmuyor ?????????????

bi arkadaşımın durumu da öyle ama canını sıkmak istemiyorum , kendi yerine koyup etkilenme , ailesine çok düşkün kızı sürekli hizmetçi gibi kullandırıyor , dövüyor , içiyor , arkadaşını getiriyor , eve gelmiyor, kendisi vızır vızır geziyor kız evde kukuman kuşu gibi yazık, kaç kere dövmüş ama söylememiş bu yazık , en son bi kez hamileyken çok dövmüş sinir krizi geçirip gece 2 de sokağa zor atmış kendini ailesine bi şekilde ulaşmış , gidince hiç umrunda da değil ailesinin akrabasının baskısıyla gelip götürüyor , kızın gitmesi için herşeyi yapıyor ama kız ailesinden o desteği göremiyor şimdi çocuk da dogdu , adam da her pislik var güya zengin ama kız evde aç (( teline arada el koyuyolar, neler neler, elimde olsa o kızı çekip çıkarmak istiyorum bebeğiyle ordan ama elden bişy gelmiyor işte

böyle şeyler okudukça hemen aklıma geliyor yazık , rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inş. sana da sabır versin, kocanı iyice tanımadan çocuk yapma , birde alttan aldıkça tepene çıkıyorlar , önce soğuk davranmaya başla ve bi gün sabrının taştığını bi göster bence bak hareketlerine , belkide ondan anlıyordur, iyilik yaramıyorsa

Evet baştan hatayı ben yaptım çok pohpohladım, sevgimi çok belli ettim..
Hiç sesimi yükseltmedim, Kızsamda kırılsamda belli etmedim içime attım ama zamanında tepkimi gösterseydim böyle olmazdı..

Bak canım sence ömrünü böyle harcaman daha mı kolay olucak?
Bir gün bi bakıcaksın aldatılmışsın ama üstünden seneler geçmiş bi göreceksin ki o hayatını yaşamış ama sen onun derdiyle yaşlanmışsın
Kendi annenin babanın derdi çekilir ama böyle sevgisiz insanların çekilmez Bir daha mutlu olamazmısım sanıyorsun ailenin yanına döner bi işe girersin ayakta kalırsın gün gelir yeniden seversin Karşındaki sana prensesler gibi davranır o zaman inanırsın mutluluk nasıl oluyor o adamla hayatını harcama her geçirdiğin gün boşa gidiyor inan bi insan 7sinde neyse 70indede odur asla değişmez
Bunları yazıyorum diye beni bekar sanma iki senelik evliyim bizimde çok zor günlerimiz oldu ama kıymet vardı değer vardı pişmanlık vardı senin eşinde bunların hiçbiri yok kendine değer ver kendini düşün

Sen evli değilsin canım esirsin.. Böyle hayat mı olur.. Sana güvenmiyorsa evlenmeyecekti.. Seni tanıdığında sosyal hayatı olan bir insandın..Neden seni zorla değiştiriyor! Sen ona yapsan beni bunaltma der,değiştirme der ama...

Bütün bunlar en büyük sorunken teline koyduğu şifre pek bir sorun gibi durmuyor.. Muhtemelen kimseyi arama,gizliden tel nolarını alırsın diye yapmış.. yarın dediğine göre bütün noları silip verecek..

sen sakince bekle istediği kadar silsin ne görüşme yapmış ne mesajlaşmış online işlemlerden bakarsın..

hadi eşini anladım da sen de normal değilsin bence.
bir de çocuk diyorsun dertsiz başına iyice dert açacaksın.
seni tutan ne aşk desem böyle aşk mı olur?
seni sindirecek korkutacak kendine güvenini kaybedeceksin sonra ya sonra ne olacak???

Ne çocuğu ya. Çocuk olunca boşanmak ne kadar zor biliyor musun? Çocukla vakit geçiririm diye çocuk yapılır mı? Hele bu adama hiç yapma. bitir gitsin.

sen bunları gerçekten yaşıyormusun o öyle istiyor diye...

yanlış anlamayın bende bazen eve kapanır kimseyle günlerce konuşmak istemem...

veya ne bilim kafa dağıtırım evde ama bu benim tercihim ...beni kimsenin kapatığı yok...

iyi sabrediyorsun...çok evcimen bir insan bile sırf karşı taraf öyle istiyor diye

inadına durmaz evde...Allah kolaylık verirsin sana ....:44:

Son düzenleme:

Zaten psikolojim çok bozuldu kendimi çok yalnız çok değersiz hissediyorum.. Kendime güvenimi kaybettim, kekelemeye başladım düzgün konuşamıyorum artık oysa ki önceden böyle değildim.. birde türk dili ve edebiyatı mezunuyum.. Bi de utanmadan bana ''tedavisi felan varsa ol psikolojin iyi değil hadi ona da yardımcı olayım'' dedi.. Bu söylediği babamın çok zoruna gitti. Koca adam oturup ağladı halime..

şoktayım adam sana verdiğini lütuf görüyor! bir şey verdiği de yok ya..

Babana söyle alsın seni götürsün... sen ne yaşadığının farkında mısın?! Normalleşmiş artık yaşadıklarına bak! bunlar normal değil! kimse böyle saçma şeyler yaşamaz!!

babanın yanında mı oldu bunlar.
bak ailen arkanda şanslısın burada kaç tane kadın gidecek yeri olmadığı, ailesi sahip çıkmadığı için ayrılamıyor.
sen yolun başındasın neden kendine bunu yapıyorsun?
insanın kendine ettiğini başka kimse etmiyor, bu kadar insan anlatıyor birşeyler sana bence dikkate al arkadaşım

bence çok saçma birde eve kitleseydi sizi telefon olayındada hattınızı değiştirebilirsiniz kendisini beklemek zorunda değilsiniz evlendikten sonra fazla kısıtlama zarar getiriryo ilişkiye bir anlam veremedm

Peki arkadaşlar bana yardımcı olun hiç bilmiyorum bu işlemleri..
Boşanma davasını nasıl açabilirim?
Avukat mı tutmam gerekiyor?
Karşı taraftan ne talep edebilirim boşandığımda hiçbirşeyi bırakmak istemiyorum.
Haklarım neyse hepsini kullanayım..
Düğünde ki altınların hepsini aldı benden sadece tek bi yüzüğüm var altın olarak..
Bunlar benim hakkım olmalı değil mi bunları istemelimiyim???

normalde o altınlar senin hakkın , onlarıdamı aldı ,ee yuh yani..
ama bence sen hiçbişey isteme , bırak ne hali varsa görsün. yoksa bu iş çok uzar.
böyle hayatmı olur yahu bak ailen arkadandaymış daha ne düşünüyorsun ki..
sana değer vermeyen insanla ne zamana kadar sürdürebilirsin.Hele çocuk asla düşünme.
bu kadar şeyi yapmış hala ona değer verip kalmışsın , şansını kaybetmiş tüketmiş resmen seni.
bak türk dili mezunuyum diyorsun gayet güzel yapacağın şeyler var hayatta.hiçbişeyin sonu değil.
eşinde olsa senin kişisel eşyana el koymak ne demek , insanda biraz saygı olur yahu..

Son düzenleme:

Canım en güzeli babanla bir avukata gidin.. O sana doğru yolu gösterir.. Gerekirse maddi manevi tazminat davası açarsın,bütün haklarını alırsın,hiç üzülme o konuda..

sen sen olmaktan çıkmışsın,ezilmekten.. Babana yazık,gözünün önünde kızı eriyor...

Canım savcılığa tek dilekçe vermen yeter Barodan sana ücretsiz olarak avukat vericekler ailen ve arkadaşların şahitlerdir bu duruma zaten boşanma dlekçesine hiç bişeyi atlamadan hepsini yazdırıcaksın maddi manevi tazminat davası açıcaksın herşeyini de alırsın merak etme BARO sana ücretsiz olarak AVUKAT sağlamak zorunda

Ben sana yapacaklarını söyleyim. Babanları ara, gelsinler. Kocanın yaptıklarını anlat, seni götürsünler. Eşyalarının hepsini al. sonra bir avukata git. altınlarının kaç gram olduğunu hatırlıyorsan mahkemede bugünkü değerinden faiziyle alabiliyorsun. eğer davayı o açarsa bildiğim kadarıyla nafaka alabiliyorsun, mahkeme masrafları ve avukat ücreti ona kalıyor. Eğer sen açarsan nafaka talep edemiyorsun, yine de avukata sor. Avukat paran yoksa anlaşmalı boşan, yani internette örnekleri var, bir dilekçe hazırlıyorsun, şartlarını belirtiyorsun, tabi oda şartlarını yazıtyor, imzalıyorsunuz ve en kısa sürede boşanıyorsunuz. Öbür türlüsü çekişmeli boşanma. Paran yoksa barodan avukat talep edebilirsin. Benim tavsiyem şuan psikolojin iyi değil. Baba evine döndükten sonra bir psikiyatsite gidip önce tedavi ol. çünkü şimdi yanlış karar verebilirsin, bence yanlış değil ama ilerde pişman olmamak için bekleme süresi tanı kendine. Tedavin bitip kendini iyi hissettikten sonra avukata gidip boşanabilirsin.

Ev sizin ise yarısı senin oluyor, mahkeme yarısını sana verir. evlendikten sonra edinilen malların yarısı senin.

Alt komşumuz baroda çalışıyor ona danışayım o zaman.. Çünkü bazen dayanacak gücüm kalmıyor artık.. En iyisi şuanlık biraz uzaklaşmak bu hafta ailemin yanına gideceğim karar verdim..

Unutmak kolay mı demişsiniz emin ol unutmak bu şekilde yaşamaktan daha kolaydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…