EŞIMI ANLAYAMIYORUM !

Flowergirl32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
118
20
98
31
Mrhaba kk üyeleri

Benim derdim esimden yana kendisini anlayamiyorum

Kendisinin normal hali soguk ilgisiz konusmayi sevmeyen bi adam

Ama bi an oluyor mutlu sakalar yapar gelir gider sarilir bende bu sefer noluyor diyorum

Evliligimin basindan beri hic duymadigim hakaretler kufurler duydum ve duyuyorum kavga esnasinda

Onceden unutur giderdim ama artik kaldiramiyorum ve soguyorum ondan ve sogudum da

O yuzden biseyleri duzeltmek icin bile hevesim kalmadi cunku cok ugrastim sonuc yine ayni

5 senelik evliyim iki cocugum var ve kendisi bi oyle bi boyle

Boylelerine dengesiz mi deniyor onu da bilmiyorum mesela cinsel istekleri oldugu zaman canim cicimlidir ama normalde degildir

Bende diyorum ki bu adami cozemedim bi bakiyorsun melek bi bakiyosun normal gunlerde suratina bile bakamazsin eve gelir tv telefon ile ilgilenir vs vs vs siz anladiniz beni ama ben bu cikmazdan cikamiyorum

Ben mi buyutuyorum yoksa normali bu mu ?

Bencil ve dengesiz....
Kürekle ağzına vur sende....
Islak tuvalet terliğide olur...

Eşiniz işi düştüğünde canım cicim oluyor sanırım.
Ee böyle tanıyıp evlenmişsiniz neticede.
Ve soruya cevap; bu normal olanı değil, anormal olanı.

Bende kocamı anlamıyorum çoğu zaman tartışmada ağzına geleni söyler hatta her tartışma boşanmaya gider 2 buçuk yıllık evliyim. Normalde çok iyidir bir dediğim iki olmaz. Evlilik zormuş yani en azından ben çok zorlanıyorum

Yazdığınız pek çok şey sorun, uzun süreli evliliklerde sıradanlaşmayı, ilgisizliği bir nebze de olsa anlarım, çocuklarınız, düzeniniz için idare etmenize de hak verebilirim belki ama lütfen hakaretlerine müsamaha göstermeyin. Hakarete, saygısızlığa izin vermeyin. Sevgi bitebilir, ilgi azalabilir ama saygı her daim olmalıdır. Size saygı duymaya mecbur.

Anlayacağına, dinleyeceğine, işe yarayacağına inanıyorsanız alın karşınıza konuşun, işe yaramadı mı bu defa da siz de ona saygı duymayın, yokmuş gibi davranın, ilgisiz, sevgisiz kayıtsız kalın. İşe yarar mı bilmiyorum ama size saygı duyması gerektiğini öğretin.

Bencil ve dengesiz....
Kürekle ağzına vur sende....
Islak tuvalet terliğide olur...
Evet dediginiz gibi

Ben kafama yerlestirdim bosanmayi cunku hic bir yani yaramiyor anlatsam cok uzun olur merak ederseniz konularim arasinda var dilerseniz ordan okuyabilirsiniz " iki cocukla bosanma ve huzursuz evlilik " diye

Ben dedim ya kafaya yerlestirdim bosanmayi diye ama onun haberi yok bu dusuncemden bilse belki hani bilerek iyi davranir gitmiyeyim diye diyecem ama haberi de yok

Neyse ben kafaya koyuyorum bosanmayi sonra bu boyle iyi davranmaya baslayinca kendime soruyorum acaba bosabmak dogru mudur diye sonra bisey oluyor pat diye yine kavga kufur giriyoruz birbirimize

Benimde dengemi bozdu nasil davranip dusunecegimi bilmiyorum

Aynen sizin anlattiginiz gibiyiz bizde

Iyiligine iyi insandir ama ...

Kocanın psikolojik sorunu var bence sevmiyor da birden aklına cinsellik geliyor iyi davranıyor filan...
Psikolojik sorunu olmasini buyuk bir ihtimal yetistigi yeri ve ailesini gorseniz
Kucuklugunden beri itilip kakilarak kufurle dayakla buyumus ama ben kendimden nefret ediyorum hep baskalarina acidigim icin

Bana küfreden bir eşe saygım kalmaz. Saygı olmazsa sevgim de biter sanırım. Sevgisiz bir evlilik de ne kadar sürer bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…