- 9 Ekim 2016
- 118
- 20
- 98
- 31
- Konu Sahibi Flowergirl32
-
Tesekkur ederim daha cok aydinlatirsaniz beni sevinirim cunku cok ihtiyacim varHayir normali bu degil
Anlayamiyorum inanin bende nasil davranacagimi sasirdimnormal değil eşiniz. dengesizi de geçmiş
Ben taniyarak evlenmedim malesef kacarak olduEşiniz işi düştüğünde canım cicim oluyor sanırım.
Ee böyle tanıyıp evlenmişsiniz neticede.
Ve soruya cevap; bu normal olanı değil, anormal olanı.
Tanımadan mı kaçtınız güvenip?Ben taniyarak evlenmedim malesef kacarak oldu
Evet dediginiz gibiBencil ve dengesiz....
Kürekle ağzına vur sende....
Islak tuvalet terliğide olur...
Kizmayin bana lutfenKaç konu açtın hala anlayamadın mı eşini :)
Malesef 17 yasimda bi heyecanTanımadan mı kaçtınız güvenip?
Kocanın psikolojik sorunu var bence sevmiyor da birden aklına cinsellik geliyor iyi davranıyor filan...Kizmayin bana lutfen
Tam karar veriyorum kendime diyorum bitiricem diye sonra bi bakiyorum cok iyi davraniyor anlamiyorum
Aynen sizin anlattiginiz gibiyiz bizdeBende kocamı anlamıyorum çoğu zamantartışmada ağzına geleni söyler hatta her tartışma boşanmaya gider 2 buçuk yıllık evliyim. Normalde çok iyidir bir dediğim iki olmaz. Evlilik zormuş yani en azından ben çok zorlanıyorum
Psikolojik sorunu olmasini buyuk bir ihtimal yetistigi yeri ve ailesini gorsenizKocanın psikolojik sorunu var bence sevmiyor da birden aklına cinsellik geliyor iyi davranıyor filan...
Mesleğiniz var mı? Boşanacak durumdaysanız hayatınızı böyle biriyle devam ettirmeye değmez.Malesef 17 yasimda bi heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?