• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Yooooo cok haklisin adamin bir agzina s..cmadigin kalmis dünyada gebe olan bir sensin gibi

Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin
Abla kardeş zihniyetiniz kötü. Şimdi çocukta yolda adama yazık oldu. Çoğu zaman ses etmeyince tepesine çıktınız yani ve bu ilk vukuatiniz değil bence. Siz esinize saygı duymuyorsunuz ki doğurduğunuz saygı duysun. Böyle bir baba figurumu hayaliniz.

Bence sen haklısın.Helal olsun sana. Seni tutuyorum az bile yapmışsın.Ne olurdu sabah erkenden kalkıp taze simit alsa gelse kahvaltı hazırlayıp bir adet papatya ile gıdıklayarak uyandırsa sonuçta iki canlısın! hassasın duygusalsın onun çocuğunu karnında taşıyorsun!
Haketmiyor bu çocuğu ve seni. Hemen boşan.Yarın dava aç görsün gününü.
Dimi adam kendini kurtarsin

Abartmayın eşim benimle evlendiği için.cok mutlu ve bana aşık
Valla ben sizi insan olarak bile sevmedim. Ben kocama defol diyeceğim ve o benim yüzüme bı daha bakacak o an bitirir kafasında. Siz hep bu adamı eziklemissiniz bence şimdiye kadar

Sizde ciddi bi empati sorunu var psikolojik tedavi alın narsist olabilirsiniz. Eski konunuzda kedinize salon tutup doğum günü yapmak, aileniz sizi tatile götürsün diye 7 yasinda yegeniniz icin otobüsle tek yolculuk etmesini beklemek gibi abuk düsünce tarziniz var.
Ay bu o kisimi 😱😱😱

Bazı erkekler hakediyor, helal olsun, böyle devam edin. Kendisine böyle davranan kadına hakettiği gibi davranmayan adamın vardır bir numarası.

Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Okurken sizden 100 kere boşandm yazık kafanıza.

Back
X