Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saygi bekleyen ve görmeyi istiyen önce kendisinden baslayacak ve insanlara saygili olmayi ögrenecek bilecek ve saygili olacak ki saygiyi hak etsinDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Biz iyi insanlarız ihtiyaç sahibinin ihtiyacını gözetiriz.Do not feed the troll arkadaşlar be![]()
Cavidan sen mi geldin diye sorduk zaten daha ne yapalımDo not feed the troll arkadaşlar be![]()
Bu sanki cavidan değil ama yaa bilemedim. O daha deliydi. Bu kendine daha normal süsü vermiş olan bir başka deliCavidan sen mi geldin diye sorduk zaten daha ne yapalımbahaneyle hırsımızı da aldık, erkek düşmanı değil sağ duyulu olduğumuz belli olsun bahaneyle
Seni acil kocan bırakmalı hemde çok acilDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Öncelikle hayırlısi olsun inşallah bebeğiniz. İnsan eşine küser bence yani bı insanın kirildigini belli etmesinin en masum haki bana göre küsmek şuan hamile olduğunuz için hormonlardan dolayı zaten duygu değişimi vs yaşıyorsunuz ge haberini de yeni almışsınız bu da psikoloj olarak sizi değiştirir tabi tek sizi değil sizinle beraber eşinizin de psikolojisi değişecek ve şöyle bı gerçek var bana gore hamileyken bizimki istemsiz oluyor farkında olmuyoruz ve normal bı sekilde hareket ettigimizi düşünüyoruz çünkü hormonlarimiz o şekilde tepkiler vermemizi sagliyor eşinizin böyle bı tetikleyicisi yokken saadece empati kurarak eşim hamile diyerek sizi alttan alıyor bu benim düşüncem tabiki ama bı mucize haberi almışken bence lütfen birbirinizi kirmayin ve hareket etmeden düşünmeyin beni eşim annesinin evinden kovsa inanın bende hem eşime hem ailesine küserdim başka bı insan daha farklı tepki de verebilir ama inanın hep kötü tepkiler olur sonuçta kimse eşi tarafından dislaninca ohh çok güzel yaptın demezDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
ayy canım yaa ne zorluklar yaşamışsın sen nasıl dayandın bu zorbalığa hiç bişeye ses etmemiş saygısızDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Yazık günah yaa acıdım resmen. Anneniz babanız "kes sesini, kendine gel" fln demediler mi? Öylece izlediler mi bu saygısızlığınızı?Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Eşiniz kendi ailesinin önünde sizi bunu yapsa ne düşünürsünüz ne hissedersiniz.Bunu yutabilir misiniz?Bence hamilesiniz diye yuttu.Keşke başbaşa konuşsaydınız.Ne yazık ki annenizde eşiniz de demek ki sizi gerçekten hiç sevmiyor bide övünerek yazmış bunu ezik