Pardonda hamile olmanız bağırmanızı çağırmanızı çocuk gibi azarlamanızı gerektirmez ve hiçte haklı falan durmuyorsunuz oldukça itici hareketler. Daha dün öğrenip hemen hamile psikolojisine girmenizi de anlamadım. Bugünü beklemişsiniz mubarek ağzına etmişsiniz sevinç mi bıraktınız sanki adam da kusura bakmayın.
Direkt annesinin yanında gururumu ayaklar altına alacak kadını derhal boşarım bi kendinize gelin bence. Çocuksu hareketleriniz var.
Ben yorgunum kahvaltı hazırlar mısın? deseydiniz ne suçu var adamın ya o kadar tepki verecek kadar hiç anlam veremedim. Annenizin yanına gelmiş işte neymiş sohbete katılmamış belki ilgisini çekmedi ne olacak yani?
İkide bir hamilelik psikolojisine sığınan kadınlar resmen psikolojik şiddet yapıyorlar eşlerine bu kadar olmaz. Birde hem suçlu hem güçlü gözünün üstünde kaşın var diyerek engellemişsiniz aramamış vs iyi yapmış evet böyle saygısı olmadan davranan ve ne yaptığını bilmeyen toksiklik durumlar yaratan eşe küsülür herhangi bir dokunulmazlığınız yok hamilesiniz diye o da bir insan....