Eşimi annesinden kıskaniyorum malesef..

Kv iyi niyetle yaptigini dîsunmuyorm hoc iki cocugu daha var kucuk yani biri lisede ona bunu yapmiyor ama beni gordumu oglum yakisikli oglum gel dizime diyor sabir yarabbim.
Eşine söyle o zaman.
Çok komik olduklarını, gülesinin geldiğini falan..
Net olarak ama...

Sürekli hayatınıza müdahale etmelerine karışmalarına, eşinizin denge kuramamasına falan kızıyorsan anlarım haklısın ama anne evlat arasındaki sevgiyi kıskanmayı sağlıklı bulmuyorum. Sevsin sarılsın öpsün koklasın anne evlat onlar ne var bunda. Hatta kv ile eşim sarıldıklarında mutlu olurum sevsin sarılsın annesi o onun.

Eşine söyle o zaman.
Çok komik olduklarını, gülesinin geldiğini falan..
Net olarak ama...
Söylicem kesinlikle hatta ikisine birden cifte kumrular diyip gülsem mi ,kocam cok bozulur o zaman eminim belki o sekilde anlar..lisedeki kızinin sacini okşasa o kız annesini severdi ama sevmiyor bunu dile de getiriyor bi oglu da hasta ama onunla da ilgisiz bana inat belli iste ..

Yok daha neler hala Bebeği mi sanıyor oğlunu

Hersey dahil bu durumda olmama ..bakin kv iki evladi daha var onlara cok ilgisiz eßime ise cok cok ilgili,ve bana soyledikleri hic normal degil oglusum her dedigimi yapar hic kirmaz beni bi senin icin bizi karsisina aldi yediremedik uzun zaman demesi yani bunlar soylenecek söz mu inadina söyluyo sanki soran oldu ayagini denk al diyo resmen bana bisey de yapmiyorum halbuki

Bende anneme hep annem, anneciğim falan derim, öyle almışmış nasıl hitap ederim bunda bir şey yok. öyle alışmış. Ama diğerleri abartılı. Yine de ne olursa olsun kıskanman çok saçma.
Bence senin kv ile aranda sorunlar var. Onun inadına yaptığını düşündüğün için sinir oluyorsun kıskançlık değil de.
Onun dışında eşin de pek normal değil, bir kere konu açmıştın kv ağladı diye eşim de oturdu ağladı diye yanlış mı hatırlıyorum ? Hatta size onu senin bin katı daha çok seviyorum demişti. Seni bu ruh haline sokan eşin bence.

Bende esimi deli gibi kiskaniyorum önceden bu huyum yoktu yeni cikti bende napicam bilmiyorum esimi ailesinden uzak tutmaya calisiyorum bide. Herseyden Benden önce ogullarina haber verdikleri için beni artik cildirdi!! Ben solerdim ne olmuş yani solemiycekmisim de ondan saklamaya başladı olduğu efendim dedim bende önceden çok severdim simdi eskisi kadar sevemiyorum hic. Gelinine iyi davraniyorum diyerekten herkese gösteriş peşinde buna sinir olmuştum.. Artik ben esimi ailesinden kiskaniyorum bilmiyorum. Önceden iyiydik simdi ne olduysa bilmem

Büyük ihtimalle annesi kıskanmasın diye o varken seni gözü görmüyor. Sen aslında kayınvalidenin eşinin saçını okşamasını değil. Eşinin seni görmezden gelmesini kıskanıyorsun ve sonuna kadar haklısın. Bi gün eşinle otururken gayet tatlı bir dille çıtlat bu konuyu bence. Beni unutuyorsun kendimi çok yalnız hissediyorum öyle olunca de küçük bi kedi yavrusu gibi başını eğ gözlerini sonuna kadar aç gözlerinin içine bak inan çok işe yarıyor. Tecrübeyle sabit.
Ayrıca birazdan bikaç kv gelip topa tutarlar seni dikkatli ol. Bi adam on tane eş bulur ama bitane annesi olabilir gibi. Eşleri yerden yere vuracak şeyler söylicekler. Kimsin sen ne sanıyorsun kendini dicekler hazırlıklı ol

Son düzenleme:

Ama siz kıskanıyoprum kucağına yatırıp başıno okşuyor, canım annem diyor falan demişsiniz. Ben bu durum için sevsin sarılsın ne var bunda yorumunu yaptım. Aslında sizin sorununuz kv nin fesatlığı, canınızı sıkmaya çalışması, eşinizin anneciliği, aile olduğunuzun farkına varamaması, çekirdek ailesi ile geniş aile arasında denge kuramaması bunları anlıyorum ve haklısınız. Aslında siz derdinizi yanlış nitelendiriyorsunuz. Yani eğer eşiniz ve annesi sorunlu olmasa kıskanmazdınız bence. Ve sorununuzun çözümü eşinizde bitiyor.

Kesicem şu anneci erkekleriiiii...

Bu ne ya. Annem kırılmasın, sen kırıl öyle mi? Onların hakkı var ana baba olduğu için, senin ki hak değil kul hakkı yok öyle mi?

eşimde ilk yıllarda aynen böyleydi, alışmam zaman almıştı çünkü benim annem asla sevgisini göstermezdi benim için çok ilginç bi süreç oldu, doğrusunun bu oldugunu düşünüyorum ama abartmamak şartıyla

sizin hisettiğiniz şeyin kıskançlık oldugunu sanmıyorum.eşinize annen seni bebek gibi severken ben de libido sıfırlanıyor dersin

aslında senin kaynanayı kıskanmıyorsun onun bu inadına yaptığı davranışlar eşinin de mesafe koyamayıp sizin ilişkinizde seni 2. plana atması hali ile senin sinirlerine dokunuyor

hamile olmasan boşan derdim net o zaman istediği kadar yatırır kv oğluşunu kucağına seninde kafa rahat olurdu üzenin canını sıkanın kalmazdı

Oh beni anlayanlar da var cok şukur benim kv hic ogluyla tartisma imajı vermez cok fenadir tartissa bile gizli tutar malzeme vermez bende iliskilerini anlamis degilim aynen

benim kvalidem de bu şekilde malesef
dizine yatıp saç okşama yok ama hep anecım yawrum canım bıtanem
bir kere eşimle onlara kalmaya gittiğimizde ben dusta ıken ciddi derecede tartısmıslar
dustan bi çıktım eşimin yüzü bir karış, kvalideme ne oldu anne dedim eşimin yüzü neden asık dedım ayyy senın kocan ayol sen daha ıuyı tanırsın dedı kahkaha attı
eşim gece yatarken bana anlattı durumu , üzüldüğünü bir konuda baya tartıstıklarını soyledı
benım de kvalide hiç açık vermez ve eşimin her konusmasını onaylar tatlı dille

ben de gıcık oluyorum , hatta bende bir görümce var her sabah eşime günaydın bitanemmmmmmmm,
canımmmmmmm, özledimmmmmm gibi mesajlar yazar watsaptan ve sonuna da elli tane kalpli öpücük koyar:)))))))))))))))))))))))))

Sen yat bi gün kv.denin dizine bi günde benim saçımı okşa de :) valla ben olsam öle yaparım da tabi bekarım ben kolay geliyor olabiler şimdi bana

Evet konu acmistim eşim ićmisti aglamaya basladi durduk yere annem de annem demeye basladi o zaman hic bi sorun yoktu ve seni cok seviyorum ama cok arada kaliyorum seni nasil sevdigimi bi düsün annemi bin kati seviyorum ikiniz icin ölürm dedi ama annesini bin seviyormus ..

Haklisiniz yanlis ifade ettim biraz..esimin ve kv tutumu buna sebep oldu basta hic takilmiyordum ama fesatligina inadina yaptigindan degisik duygulara sebebiyet verdi kıskanclik mi inadina ysptigini görüp sinir olmak mi adini koyamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…