Eşimi annesinden kıskaniyorum malesef..

İşe yarar mı dersin bu duygunun adini koyamiyorum annesinin yaninda kendimi degersiz hissediyorum oyle hissettiriyo bunu kiskanclik ile karistirmis olabilirim aslinda esim annesinin yaninda benimle ilgilense boyle düşünmem belki de fakat annesinin gözüne mi girmeye calisiyor anlamiyorum o üzülmesin die benimle ilgilenmiyor oyle hissediyorum

Evet kiskanclik degil belki de adini koyamiyorum ama bu durum sinirlerimi bozuyor yani soyle bir imaj var annemin yaninda sana iyi davransan kırılir kiskanir diyo hareketleriyle ve annesini surekli yüceltiyor benim yanimda tamam annesi bindan mutlu oluyor da ben ne oluyorum burda düsunen yok beni kırıyo ikimize de soguk yada sicak esit davransa sorun yapmicam aslinda

Bence haklisin kadin seninle sidik yatistiriyo afedersin..bunu fark etsem bende huylanirim bence bozuntuya verme mahsus yapiyo

Gercekten sinir bi durum ama sizin esiniz en azindan size anlatiyor amnesini savunup dirmuyor tartistik diyebiliyor benim ki ayni anasina cekmis oda gizliyo :))) ana ogul birbirlerinin herseylerini onayliyorlar dogru yanlis demeden buda komik oluyo haliyle ..

Bence haklisin kadin seninle sidik yatistiriyo afedersin..bunu fark etsem bende huylanirim bence bozuntuya verme mahsus yapiyo
Evet mahsus yapiyo esim disinda iki cocugu var ilgilenmiyo opmuyo sevgisini belli etmiyo ama benimkini yanindan ayirmiyo ve genelde ben yanindayken yapiyo ..bigun arabadayiz eşim aradi annesini hoparlör acik eşim ısten dönuyorum dedi döndüm dicegine kv mesafeli konustu hani ben yokum sandi sonra x in slmi var dedi yani benim.birden oglusum canim yavrum seni cok seviyorum cok ozledim ne zaman gelcen demez mi halbuki muhabbetın sonuydu sonra kapatmadi teli ev yemekleri yapcam dedi sanki ben ne yemegi yapiyorumyanimdan ayirmicam seni dedi bianda döndu kadin beni duyunca

yani söylencek bazı kelimeler varda söylenmiyo...
kadın tribünlere oynuyo

gözünüze sokulması hoş değil ama evlatta yaşı kaç olursa olsun saçı okşanır sevilir anne ve eş çok farklı kulvarlar kıskanmak gereksiz bence...

Hissettiklerinde haklısın ilk zamanlar bende yaşadım eşim tarafından değilde kv tarafından geliyordu sadece oğlunu göklere çıkarmakla kalmayıp bana da sürekli bir laf sokmalar bilmem neler bana bikeresinde eşim evde yokken açık açık söyledi bile lafl arasında oğlum o benim kimse oğlumla benim arama giremez diye ki o zamanlar 3 aylık evliydik bende gayet saf temiz dıygular besliyordum kvdeme karşı. O zaman dank etti o gün bugündğr bende de var o kıskançlık.4 yıldır yaşıyordum bu laf sokmaları ama azaldı çünkü kvdeme saygısızlık etmiyorum ama eşime söylüyordum. Artık öyle açık açık laf sokamıyor eşim konuşmuş heralde o da görüyordu çünkü. Eşie anlat bence tek çözüm yolun bu ama güzel bi dille anlat laf soktu etti kıskandırdı diye değil ama ben çok üzülüyorum kendimi yalnız hissediyprum diye kendi üzerinden gidiceksin kıyamaz o zaman :)

Bana da oglumla aramiza kimse giremez demisti eşim bana biraz iyi davransin direk laf sokuyo bizim ailenin erkekeri evlendikten sonra karici oluyo anaci degil dedi mesela eşim de duydu gozleri doldu kaynanamin eşim sarildi falan herseyi dramatize ediyor malesef bnde esimle uygun bir dille konusmayi düsünuyorum umarm sizde işe yaradigi gibi ise yarar..

Yasiniz kac acaba? Hissettiginiz duygular hic de saglikli degil bana kalirsa. Kedi gibiz gozunuzu acip basinizi one egip masum olun falan gibi tavsiyeler de almissiniz bence dogal olun. Bi de olgun davranin. Oglunuz da sizinle karisinin arasinda kalabilir ileride ne olacagi hiiiiic belli olmaz.

Kizz bu kv hep wayni benimkide gecen bi sohbet oldu kocam falan oturuyoruz bana kaldirdi 25 yildir benim oglum dedi bende ayy o kadarcikmi sorun degilmis bizim ruhlarimiz ezelden beri zaten bir dedim tabi biz evlenmeden once kaldirdi bana brn oglumu kiskanirim seninle konustugunda dedi bende ona bende kiskanirim canim ona gore dedim o yuzden benim yanimda genelde dikkat eder bide ayni evde yasiyoz

Kv yanında kıskandığını belli etme eşinle yanlız kalınca güzel bi tartış madem anneni nazlandırıcan beraber yaşayın ben gideyim ama yok ben karınsam eğer o hareketlerı annene değil bana yapacaksın diye maalesef erkekler alttan almadan anlamıyor illa odun kafalarına soka soka anlatacaksın ayrıca kv bilerek yaptığı belli sırf seni kıskandırmak

Bi pazar sabahi esimi ekmek alsin diye kaldirdim bende kayinvalidemle kahvalti hazirliyrz her sabah bn alirdim ekmegi pazar gunu gitmedim kayinvalidem mutfaktan esime oglum sen gitme ben gideyim ekmek almaya dedi

Bi pazar sabahi esimi ekmek alsin diye kaldirdim bende kayinvalidemle kahvalti hazirliyrz her sabah bn alirdim ekmegi pazar gunu gitmedim kayinvalidem mutfaktan esime oglum sen gitme ben gideyim ekmek almaya dedi

Yuuhhh

Yani şimdi sevmek var, sevmek var eski komşumuz vardı kv oğlu ile gelini yanyana otururken aralarına oturmuş kaç kere. İnsan inadına yapıldığını hisseder bence. Senin ki kıskançık değil aslında sinir oluyorsun hareketlerine. Gerçekten snir bozucu zaten. O ne ya çocuk gibi.

Her pazar kahvaltisinda kayinvaludem kahvalti yaptiktan sonra cayini alir balkona giderdi bixle oturmazdi sonrasinda sordugumda sen oglumu bnden kiskaniysn dedi nden boyle yapiysn dedigimde

keske kayınvalıdem esımı boyle sevse.
evladını seven anneden korkma yuvasına zarar gelmesını ıstemez uzmek ıstemez,
sız yokken annesı vardı anneden kıskanmak nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…