İşe yarar mı dersinBüyük ihtimalle annesi kıskanmasın diye o varken seni gözü görmüyor. Sen aslında kayınvalidenin eşinin saçını okşamasını değil. Eşinin seni görmezden gelmesini kıskanıyorsun ve sonuna kadar haklısın. Bi gün eşinle otururken gayet tatlı bir dille çıtlat bu konuyu bence. Beni unutuyorsun kendimi çok yalnız hissediyorum öyle olunca de küçük bi kedi yavrusu gibi başını eğ gözlerini sonuna kadar aç gözlerinin içine bak inan çok işe yarıyor. Tecrübeyle sabit.
Ayrıca birazdan bikaç kv gelip topa tutarlar seni dikkatli ol. Bi adam on tane eş bulur ama bitane annesi olabilir gibi. Eşleri yerden yere vuracak şeyler söylicekler. Kimsin sen ne sanıyorsun kendini dicekler hazırlıklı ol
Evet kiskanclik degil belki de adini koyamiyorum ama bu durum sinirlerimi bozuyor yani soyle bir imaj var annemin yaninda sana iyi davransan kırılir kiskanir diyo hareketleriyle ve annesini surekli yüceltiyor benim yanimda tamam annesi bindan mutlu oluyor da ben ne oluyorum burda düsunen yok beni kırıyo ikimize de soguk yada sicak esit davransa sorun yapmicam aslindaaslında senin kaynanayı kıskanmıyorsun onun bu inadına yaptığı davranışlar eşinin de mesafe koyamayıp sizin ilişkinizde seni 2. plana atması hali ile senin sinirlerine dokunuyor
hamile olmasan boşan derdim net o zaman istediği kadar yatırır kv oğluşunu kucağına seninde kafa rahat olurdu üzenin canını sıkanın kalmazdı
Bence haklisin kadin seninle sidik yatistiriyo afedersin..bunu fark etsem bende huylanirim bence bozuntuya verme mahsus yapiyoEşim biz basbasayken cok iyi ailesinin yaninda da bi o kadar ilgisiz bambaska biri oluyor dengemi bozuyor benim ,eşim bi defa beni optü annesi gülumsedi beni öpmek yok mu dedi ay nasil sinr olmayayim resmen gıcik oluyorum nerdeyse aramiza yatacak
Gercekten sinir bi durum ama sizin esiniz en azindan size anlatiyor amnesini savunup dirmuyor tartistik diyebiliyor benim ki ayni anasina cekmis oda gizliyo :))) ana ogul birbirlerinin herseylerini onayliyorlar dogru yanlis demeden buda komik oluyo haliyle ..benim kvalidem de bu şekilde malesef
dizine yatıp saç okşama yok ama hep anecım yawrum canım bıtanem
bir kere eşimle onlara kalmaya gittiğimizde ben dusta ıken ciddi derecede tartısmıslar
dustan bi çıktım eşimin yüzü bir karış, kvalideme ne oldu anne dedim eşimin yüzü neden asık dedım ayyy senın kocan ayol sen daha ıuyı tanırsın dedı kahkaha attı
eşim gece yatarken bana anlattı durumu , üzüldüğünü bir konuda baya tartıstıklarını soyledı
benım de kvalide hiç açık vermez ve eşimin her konusmasını onaylar tatlı dille
ben de gıcık oluyorum , hatta bende bir görümce var her sabah eşime günaydın bitanemmmmmmmm,
canımmmmmmm, özledimmmmmm gibi mesajlar yazar watsaptan ve sonuna da elli tane kalpli öpücük koyar:)))))))))))))))))))))))))
Evet mahsus yapiyo esim disinda iki cocugu var ilgilenmiyo opmuyo sevgisini belli etmiyo ama benimkini yanindan ayirmiyo ve genelde ben yanindayken yapiyo ..bigun arabadayiz eşim aradi annesini hoparlör acik eşim ısten dönuyorum dedi döndüm dicegine kv mesafeli konustu hani ben yokum sandi sonra x in slmi var dedi yani benim.birden oglusum canim yavrum seni cok seviyorum cok ozledim ne zaman gelcen demez mi halbuki muhabbetın sonuyduBence haklisin kadin seninle sidik yatistiriyo afedersin..bunu fark etsem bende huylanirim bence bozuntuya verme mahsus yapiyo
Evet mahsus yapiyo esim disinda iki cocugu var ilgilenmiyo opmuyo sevgisini belli etmiyo ama benimkini yanindan ayirmiyo ve genelde ben yanindayken yapiyo ..bigun arabadayiz eşim aradi annesini hoparlör acik eşim ısten dönuyorum dedi döndüm dicegine kv mesafeli konustu hani ben yokum sandi sonra x in slmi var dedi yani benim.birden oglusum canim yavrum seni cok seviyorum cok ozledim ne zaman gelcen demez mi halbuki muhabbetın sonuydusonra kapatmadi teli ev yemekleri yapcam dedi sanki ben ne yemegi yapiyorum yanimdan ayirmicam seni dedi bianda döndu kadin beni duyunca
Hissettiklerinde haklısın ilk zamanlar bende yaşadım eşim tarafından değilde kv tarafından geliyordu sadece oğlunu göklere çıkarmakla kalmayıp bana da sürekli bir laf sokmalar bilmem neler bana bikeresinde eşim evde yokken açık açık söyledi bile lafl arasında oğlum o benim kimse oğlumla benim arama giremez diye ki o zamanlar 3 aylık evliydik bende gayet saf temiz dıygular besliyordum kvdeme karşı. O zaman dank etti o gün bugündğr bende de var o kıskançlık.4 yıldır yaşıyordum bu laf sokmaları ama azaldı çünkü kvdeme saygısızlık etmiyorum ama eşime söylüyordum. Artık öyle açık açık laf sokamıyor eşim konuşmuş heralde o da görüyordu çünkü. Eşie anlat bence tek çözüm yolun bu ama güzel bi dille anlat laf soktu etti kıskandırdı diye değil ama ben çok üzülüyorum kendimi yalnız hissediyprum diye kendi üzerinden gidiceksin kıyamaz o zaman :)İşe yarar mı dersinbu duygunun adini koyamiyorum annesinin yaninda kendimi degersiz hissediyorum oyle hissettiriyo bunu kiskanclik ile karistirmis olabilirim aslinda esim annesinin yaninda benimle ilgilense boyle düşünmem belki de fakat annesinin gözüne mi girmeye calisiyor anlamiyorum o üzülmesin die benimle ilgilenmiyor oyle hissediyorum
Hissettiklerinde haklısın ilk zamanlar bende yaşadım eşim tarafından değilde kv tarafından geliyordu sadece oğlunu göklere çıkarmakla kalmayıp bana da sürekli bir laf sokmalar bilmem neler bana bikeresinde eşim evde yokken açık açık söyledi bile lafl arasında oğlum o benim kimse oğlumla benim arama giremez diye ki o zamanlar 3 aylık evliydik bende gayet saf temiz dıygular besliyordum kvdeme karşı. O zaman dank etti o gün bugündğr bende de var o kıskançlık.4 yıldır yaşıyordum bu laf sokmaları ama azaldı çünkü kvdeme saygısızlık etmiyorum ama eşime söylüyordum. Artık öyle açık açık laf sokamıyor eşim konuşmuş heralde o da görüyordu çünkü. Eşie anlat bence tek çözüm yolun bu ama güzel bi dille anlat laf soktu etti kıskandırdı diye değil ama ben çok üzülüyorum kendimi yalnız hissediyprum diye kendi üzerinden gidiceksin kıyamaz o zaman :)
Bana da oglumla aramiza kimse giremez demisti eşim bana biraz iyi davransin direk laf sokuyo bizim ailenin erkekeri evlendikten sonra karici oluyo anaci degil dedi mesela eşim de duydu gozleri doldu kaynanamin eşim sarildi falan herseyi dramatize ediyor malesef bnde esimle uygun bir dille konusmayi düsünuyorum umarm sizde işe yaradigi gibi ise yarar..Hissettiklerinde haklısın ilk zamanlar bende yaşadım eşim tarafından değilde kv tarafından geliyordu sadece oğlunu göklere çıkarmakla kalmayıp bana da sürekli bir laf sokmalar bilmem neler bana bikeresinde eşim evde yokken açık açık söyledi bile lafl arasında oğlum o benim kimse oğlumla benim arama giremez diye ki o zamanlar 3 aylık evliydik bende gayet saf temiz dıygular besliyordum kvdeme karşı. O zaman dank etti o gün bugündğr bende de var o kıskançlık.4 yıldır yaşıyordum bu laf sokmaları ama azaldı çünkü kvdeme saygısızlık etmiyorum ama eşime söylüyordum. Artık öyle açık açık laf sokamıyor eşim konuşmuş heralde o da görüyordu çünkü. Eşie anlat bence tek çözüm yolun bu ama güzel bi dille anlat laf soktu etti kıskandırdı diye değil ama ben çok üzülüyorum kendimi yalnız hissediyprum diye kendi üzerinden gidiceksin kıyamaz o zaman :)
Kv yanında kıskandığını belli etme eşinle yanlız kalınca güzel bi tartış madem anneni nazlandırıcan beraber yaşayın ben gideyim ama yok ben karınsam eğer o hareketlerı annene değil bana yapacaksın diye maalesef erkekler alttan almadan anlamıyor illa odun kafalarına soka soka anlatacaksın ayrıca kv bilerek yaptığı belli sırf seni kıskandırmakKizlar son 1 aydır bu duyguyu yaşıyorum,daha once asla boyle hissetmemistim suan ki durumdan dolayi da kendimi sucluyorum ama elimde degil..eşim bu duruma getirdi ama kv biraz tuaftir eşime cocuk gibi davraniyor dizine yatirip saclariyla oynuyor mesela ,canim oglum yakisikli oglum evlatcigim falan hep böyle,eşim de hic anne demez canim annem bitanecik annem hep böyleler,bu basta sorun olmadi ama annesiyle karsi karsiya geldik malesef bi baktim eşim annesinden yana onceki konularimda da var bebegimin ismi konusunda bile beni aglattilar ailece ailesi beni zamaninda cok uzdu unutmustum ama simdi yediremiyorum kendime annesi bilerek bunu yapiyor cok mutsuzum bu durumdan ,esimi kiskaniyorum yanlizken benimle ilgili annesinin yaninda annesiyle ilgili bi defa telfnda canim karim cok guzel yemek yapmis dedi o kadar ya ben mi abartiyorm bilemedimannesinin yaninda ben yokmusum gibi davraniyor bu cok incitici...
Bi pazar sabahi esimi ekmek alsin diye kaldirdim bende kayinvalidemle kahvalti hazirliyrz her sabah bn alirdim ekmegi pazar gunu gitmedim kayinvalidem mutfaktan esime oglum sen gitme ben gideyim ekmek almaya dedi
Evet konu acmistim eşim ićmisti aglamaya basladi durduk yere annem de annem demeye basladi o zaman hic bi sorun yoktu ve seni cok seviyorum ama cok arada kaliyorum seni nasil sevdigimi bi düsün annemi bin kati seviyorum ikiniz icin ölürm dedi ama annesini bin seviyormus ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?