- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
11 senedir katlanıyorsanız ,şimdi niye sorun oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bara gidiyor yani. Esi, sevgilisi olmadan giden biri icin uzgunum ama ordaki kizlarla flortlestigini dusunurum. Icmedigi de yalan bence. Seni goturemiyorsa kendi de gitmesin, cok sacma senden izin almiyor ama sana izin vermiyor.Tam ismi nedir bilmiyorum ondan yazdım.Ömrümde hic gitmedigim bir yer.Anca tvlerde gördügüm ve eşimin anlatımlarıyla biliyorum.Onun anlattıgı icki falan içilen bazı yerler oturmalı bazı yerler ayakta durulan dans edilebilen bangır bangır müzik calan bi yer dedigi.
İçmedigine eminim öyle olsa kokusu olur.esim alkol ve sigaraya karsı.Bara gidiyor yani. Esi, sevgilisi olmadan giden biri icin uzgunum ama ordaki kizlarla flortlestigini dusunurum. Icmedigi de yalan bence. Seni goturemiyorsa kendi de gitmesin, cok sacma senden izin almiyor ama sana izin vermiyor.
Artık tükendim bu durumdan sık yapmaya basladı son zamanlarda.eskiden bukadar degildi.11 senedir katlanıyorsanız ,şimdi niye sorun oldu?
Ah bu erkekler.Artık tükendim bu durumdan sık yapmaya basladı son zamanlarda.eskiden bukadar degildi.
Napacagımı bilmiyorum daha sıklastırdı.moralim bozuluyor cok o gelene kadar uyumuyorum sürekli onu telefonla arıyorum.Hatta bir ara müshil içirsem yada uyku ilacımı versem diye düşündüm ama farkeder diye korktum yapamadım.Suan evde yapılcak isler var bu haftasonu 1 gün onu o işlerle oyalarım sonra ne yaparım bilemiyorum.Aynı şeyleri yaşadım koparamadım beni de götürmezdi. Çok uğraştım ama olmadı. Arkadaşları aldatıyorsa o da aldatır. Zamanla böyle şeyler ona da normal gelmeye başlar çünkü. Eğlenmeye ihtiyacı var yorumlarını gerçekten anlayamıyorum. Eşiyle haftasonunu geçirmek varken ne diye başkalarıyla geçirsin. O ortamları da hep oynamadık içmedik bilmem ne yapmadık diye anlatırlar. Karı kıza bakıyorlar ne yapıyorlar sanki. Eğlensin de her hafta niye eğlensin. Evli barklı adam işi ne öyle ortamlarda?
Eşim uzaklara tasınmak istemiyor.zaten o gelip alan arkadaslarıda uzaktan gelip alıyorlar eşimi.onlara uzaklık engel degil.Kardeş etrafimda gördügüm kadariyla en guzel cözüm tasinmak. Arkadaslarinin olmadigi bir yere. Kiraydi is di kendi evimizdi borctu harcti demeyin. Ilk hedefiniz uzaklik mesafe koymak olsun. gözden uzak olan gönulden irak olurmuş. kendiniz uygun bir aile secin ve uygun aile babalariyla arkadaslik etmesini saglayin.
Evlencegimizde ben bu hayattan bıktım bırakıyorum arkadaslarıda gece kuluplerinide dedi.bir zaman bıraktı ama sonra gene basladı.içki içmez hacı kendisi namazında ama bunlardan kopamıyorAlkol almiyor, kadina vs bakmiyor ama har haftasonu gece 3-4lere kadar orada takiliyor??? Napiyor arkadaslari icip, karilarini aldatirken kendi kenarda durup seyrediyor mu saatlerce?
Ayrica her alkol leş gibi kokmaz. :)
Yasam tarzlariniz bu kadar farkliyken nasil evlendiniz cidden ilginc.
Bunun normal gorulecek bi yani yok. Evli bir adam arkadaslarindan kopmasin diye her haftasonu gece yarilarina kadar barlarda takilamaz.
Benim de esimin +10 senelik arkadaslari var. Kimse esini birakip barlarda takilmiyor veya her haftasonu gorusmuyorlar. Cogu zaman eşlerle plan yapilir. Kimsede kimseden kopmadi henuz.
O zaman sizin ve eşinizin hayat tarzlarınız,dünya görüşünüz çok da birbirine paralel değil.Benim oralara gitmem imkansız cünkü tesettürlü bir bayanım.Bizim beraber tek yaptıgımız sey dısarda ara sıra beraber alısveris yapmak.
Eşim bu seyleri bırakacagını söylediginden inandım evlendimO zaman sizin ve eşinizin hayat tarzlarınız,dünya görüşünüz çok da birbirine paralel değil.
Nasıl anlaşıp evlendiniz? Doğrusu ilginç geldi bana.
Genç kızlarımızın sık yaptığı bir hata:Eşim bu seyleri bırakacagını söylediginden inandım evlendim
Yalan evlendiginizden beri varmis. o ortamin da esinin anlattigindan fazlasinin olduguna kanit bence bu...Eşim bu seyleri bırakacagını söylediginden inandım evlendim