Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

sarılıp öpüşmediğini nerden biliyorsun ama yaşanılan bazı şeyler insanı soğutabiliyor eşinden
ben biliyorum, bilmiyorum gibi bisey söylemedim zaten
insan o zamanlarda anlar heralde neyin ne oldugunu dimi
hem sogumamis ki:106: hic yakinlik hissetmemis
:105:

peki neden istediğiniz arzuladığınız biriyle evlenmediniz kuzum.madem nişanlıyken kırgınlıklar sorunlar olmus mademki en baştan beri arzulamıyormussunuz neden evlendiniz başınıza silah mı dayadılar

Yorumları değerlendirirken geneline bakmak daha mantıklı değil mi?.Cümlenin içinden bir iki kelimeyi alıp sadece o yönde değerlendirmek niye???

peki neden istediğiniz arzuladığınız biriyle evlenmediniz kuzum.madem nişanlıyken kırgınlıklar sorunlar olmus mademki en baştan beri arzulamıyormussunuz neden evlendiniz başınıza silah mı dayadılar

Aynen katılıyorum.Sonuçta nişanlılık dönemi birbirini tanıma dönemidir.Zaten kadın arzulamaktan öte eşini eş olarak görmüyor ki.Bu daha evlenmeden oluşmuş bir psikoloji.

bende tam böyle birşey yazıyodum.senin yorumunu okudum.aynen böyle düşünüyorum.eşinin pasifliği etkilemiş bence.ayrıca kaç kişinin böyle bi lüksü varki.buraya bir sürü sorun yazılıyor.eşlerin neler neler yaptıkları yazılabiliyor.o arkadaşlardan da eşimden nefret ettim eşimden soğudum yazan çok.ama hiçbirinin eşini geç bikaç yılı birkaç ay boyunca bile reddettiğini sanmıyorum.eşin böyle sabırlı ve sakin biri olmasa sen bu sorunu çoktan aşmıştın sana söyleyim.kadınlar bileboşanıyor eşi cinsel ilşki istemeyince.keşke eşin biraz değişse ve nasıl davranması gerektiğini bilebilse evliliğiniz kurtulurdu

Bilmiyorum konu sahibi satır aralarında yazdı mı ama ben asıl kocasının fikrini merak ettim.
Yani adam, eşim vajinusmus o yüzden benimle birlikte olamıyor diye mi bekliyor, anlayış gösteriyor,( ki en son konu sahibi vajınusmus olmadığını ispatlamak için
birşeyler yapmaya kalkışmış ama yine tam olmamış, olurdu ama olmadı yazmış, adamcağız hala vajinusmus olarak mı biliyor acaba, kime ispatlamaya çalışmış orası da ayrı konu, eşi artık vajinusmus olmadığını anlasın, ayrılsın diye mi.)
Ya da adam eşinin kendisini arzulamadığını biliyor ve karısının kendisini istemediğini biliyor ama sabrediyor ve anlayış gösteriyor (bu şık biraz saçma)
Yani adam niye bekliyor, konu sahibi eşine ne kadar dürüst davranmış, duygularını anlatmış mı, anlattığı halde kocası kabul mü etmiş, bu anlamda
konu sahibi ben eşimi zorla tutmuyorum demiş ama bunları açık açık konuşmuş mu eşiyle, bunu kabul eden bir erkeği de düşünemiyorum.

Son düzenleme:

vajinusmus olmadığını kanıtlamasını terapisti söylemiş zaten kadın baştan beri isteksizliğin asıl problem olduğunu söylüyor

hayırdır konu sahibi çıkınca siz mi sahiplendiniz konuyu:26:ayrıca sözde yeni üyesiniz,sitedeki kişileri ne kadar iyi tanıyorsunuz,2. üyelik olduğunuz bariz belli

bu yorumu bende yaptım canım.bencede aynen böyle

Aynen katılıyorum.Sonuçta nişanlılık dönemi birbirini tanıma dönemidir.Zaten kadın arzulamaktan öte eşini eş olarak görmüyor ki.Bu daha evlenmeden oluşmuş bir psikoloji.
benimde demek istediklerim aynen bunlar..
simdi bi iki sayfaya göz gezdirdimde "23 yasindaydim arzulamiyordum bunun sorun olmayacagini düsündüm" tarzinda seyler yazmis konu sahibesi.. ay durun
kelime siralamalari böyle degil tabi simdi biri cikar hayir öyle yazmadi su sekilde yazdi der neme lazim, ben belirteyimde
neyse ne diyodum
af buyrunda 23 yasindasin senin aklin yetmiyor mu hanim
su devirde kücücük cocuklar bile biliyor neyin ne oldugunu, kalmis ki 23 yasinda olgun bi bayan
:100:
Yorumları değerlendirirken geneline bakmak daha mantıklı değil mi?.Cümlenin içinden bir iki kelimeyi alıp sadece o yönde değerlendirmek niye???

:13:

sayın kk yetkilileri acaba görmüyorlar mı böyle yorumlara nasıl müsade ediliyor? bu ne seviyesizlik ve kendini bilmezlikl!

Gerçek üyeliğiniz ile yazarsanız daha sağlıklı olacaktır. Size saygı göstermeyen birinin konusu burada olmamalı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…