- Konu Sahibi reginaspektor
-
elam kızlar daha önce de yazmıştım boşanmak ve boşanmamak arasında gidip geldiğimi..2.5 yıldır evliyiz ve bende eşime karşı ciddi bir cinsel isteksizlik var,hiç ilişkiye girmemiştik ve herkes bunun vajinusmustan olduğunu söylerken ben onu arzulayamamdan kaynaklandığını biliyordum.Bir süredir terapiye de gidiyorum ve sırf vajinusmus olmadığımı ispatlamak için ilişkiye girdim geçen eşimle! Yani kısmen de olsa.. Şundan eminim ki bir daha asla bunu yapmayacağım tek derdim ispatlamaktı yapabildiğimi.Beni sevmesine rağmen Onu bir arkadaştan öte göremiyorum severek evlenmemize rağmen.Yani bir erkek gibi görüp arzulayamıyorum hiç bir his uyandırmıyor bende,ev arkadaşı gibiyiz.Bu şekilde evli kalmak çoook zor yani cinsellik olmayınca böyle nereye kadar daha gider bilmiyorum.Hep bir yanım eksik sanki..Merak ettiğim aranızda benzer durumda olan var mı acep?? Ya da bir fikri olan?
Hayır öyle belirgin biri yok
sırf vajinusmus olmadığımı ispatlamak için ilişkiye girdim geçen eşimle! Yani kısmen de olsa.. Şundan eminim ki bir daha asla bunu yapmayacağım tek derdim ispatlamaktı yapabildiğimi
Hayır öyle belirgin biri yok
Neden evlendiniz madem böyle bı durum var. Sevgiliyken hiç cinsellik yasamadinizmi ozaman anlaya bilirdiniz durumun böyle olacağını vaz gecerdiniz evlenmekten.
Belirgin derken?
Yani siz eşinizle evlendiğinizden bu yana hiç beraber olmadınız mı yoksa başlarda oldunuz da sonradan gelişen bir durum mu bu soğukluk.
Yani hiç beraberlik yaşamadıysanız durum oldukça garip çünkü.
Hormonlarini tavan yaptirmak icin ari poleni yemeyi deneseniz.
Biriyle cinsel anlamda birlikte olmak icin illa asik olmak gerekmiyorki.
Birde birliktelik olmadigi icinde soguyor olabilirsin.
Seni opmesine koklamasina izin ver.
sizin vajinusmus olmadıgınız kesinmi??
diğer türlüsü son derece mantıksız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?