Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

reginaspektor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
162
0
0
İstanbul
elam kızlar daha önce de yazmıştım boşanmak ve boşanmamak arasında gidip geldiğimi..2.5 yıldır evliyiz ve bende eşime karşı ciddi bir cinsel isteksizlik var,hiç ilişkiye girmemiştik ve herkes bunun vajinusmustan olduğunu söylerken ben onu arzulayamamdan kaynaklandığını biliyordum.Bir süredir terapiye de gidiyorum ve sırf vajinusmus olmadığımı ispatlamak için ilişkiye girdim geçen eşimle! Yani kısmen de olsa.. Şundan eminim ki bir daha asla bunu yapmayacağım tek derdim ispatlamaktı yapabildiğimi.Beni sevmesine rağmen Onu bir arkadaştan öte göremiyorum severek evlenmemize rağmen.Yani bir erkek gibi görüp arzulayamıyorum hiç bir his uyandırmıyor bende,ev arkadaşı gibiyiz.Bu şekilde evli kalmak çoook zor yani cinsellik olmayınca böyle nereye kadar daha gider bilmiyorum.Hep bir yanım eksik sanki ..Merak ettiğim aranızda benzer durumda olan var mı acep?? Ya da bir fikri olan?

aklınızda başka biri olma ihtimali var mı:26:

sırf vajinusmus olmadığımı ispatlamak için ilişkiye girdim geçen eşimle! Yani kısmen de olsa.. Şundan eminim ki bir daha asla bunu yapmayacağım tek derdim ispatlamaktı yapabildiğimi

bence sen vajinusmussun, kısmen demişssin çünkü, kendini daha kötü hissetmemen içinde arzulamıyorum diyorsun, evlilik öncesi nasıldın???

Yani demek istediğim çevremde görüp etkilendiğim kişiler olsa da öyle ciddi anlamda bişey yok demek istiyorum ki bu etkilenmenin de bendeki boşluk duygusundan kaynaklandığını düşünüyorum.

Neden evlendiniz madem böyle bı durum var. Sevgiliyken hiç cinsellik yasamadinizmi ozaman anlaya bilirdiniz durumun böyle olacağını vaz gecerdiniz evlenmekten.

vajinusmus değilim tatlım istesem yaparım çünkü terapistim hangi parmak vs. egzersizini verdiyse anında yaptım benim sorunum arzulayamam eşimi,aşık olamamam..

Neden evlendiniz madem böyle bı durum var. Sevgiliyken hiç cinsellik yasamadinizmi ozaman anlaya bilirdiniz durumun böyle olacağını vaz gecerdiniz evlenmekten.

Sevgiliyken tabiki cinsellik yaşamadık,dünya görüşüme ters olduğu için ama evliliğimizin ilk zamanları bu kadar isteksiz değildim zamanla daha da arttı.Çok sancılı bir nişanlılık dönemi geçirdik o dönemden kalma öfkeler ,kırgınlıklar var belki bu da soğumama neden olmuş olabilir..

Yani siz eşinizle evlendiğinizden bu yana hiç beraber olmadınız mı yoksa başlarda oldunuz da sonradan gelişen bir durum mu bu soğukluk.
Yani hiç beraberlik yaşamadıysanız durum oldukça garip çünkü.

Yani siz eşinizle evlendiğinizden bu yana hiç beraber olmadınız mı yoksa başlarda oldunuz da sonradan gelişen bir durum mu bu soğukluk.
Yani hiç beraberlik yaşamadıysanız durum oldukça garip çünkü.

Evet tatlım hiç beraber olamamıştık denediğimiz çok olmuştu ama bende arzulama olmadığı için sonuç hep menfiydi.İlk kez geçen gün oldu o da vajinusmus olmadığımı ispatlamak içindi terapistime..

Hormonlarini tavan yaptirmak icin ari poleni yemeyi deneseniz.
Biriyle cinsel anlamda birlikte olmak icin illa asik olmak gerekmiyorki.
Birde birliktelik olmadigi icinde soguyor olabilirsin.
Seni opmesine koklamasina izin ver.

Hormonlarini tavan yaptirmak icin ari poleni yemeyi deneseniz.
Biriyle cinsel anlamda birlikte olmak icin illa asik olmak gerekmiyorki.
Birde birliktelik olmadigi icinde soguyor olabilirsin.
Seni opmesine koklamasina izin ver.

"Biriyle cinsel anlamda birlikte olmak icin illa asik olmak gerekmiyorki" evet terapistim de bunu söylüyor ama ben bi gün birlikte olacaksam eğer Onu sevdiğim ve arzuladığım için yapmak istiyorum bunu kendimi mecbur hissettiğim için değil ve cinsel ihtiyaçlarımı gidermek için de değil

sanırım senin sorununu kısmende olsa anlıyorum bir keresinde biri vardı benden hoşlanan çocuğun durumu iyi ,ailesi çevresi iyi ,kendi iyi iyi bir işi var kariyeri var ,parası var yani evlenilcek bir erkekte olması gereken herşey vardı ,görüşmeye başladım başta hoşlanmama rağmen belki alışırım diye ama yok yani hiçbirşey hissetmiyorym elimi tutmasını istemiyorum düşün ,o ara çok düşündüm hadi evleneyim dedim ama yani yatak ilşkisi nasıl olucak diye düşünüyordum ben onla yapamam içimden gelmes vs hiseetim olmayacağını ve sonunda ayrıldım bütüna rkadaşlarım ,annem hepsi üstüme geldi ne yapmaya çalşıyorsun ne kadar iyi biri seni seviyor vs vs ama ben dinlemedim çünkü beni etkilemiyordu ya çok değişik bir duygu yaşamayan bilmez eğer evlenseydim aynı sorunlar bizdede olucaktı şimdi diyorum iyiki yapmamışım bu hatayı hem kendi hayatımı hemde bir başkasınınkini mahvedicektim .neyse sizin konunuza dönelim canım sen evlenmeden önce yakınlık hissetmedin büyük ihtimalle nedenn evlendin ki o zaman mantık evlilimiydi seninki bence sevmiyorsun sevsen istersin eşini çünkü 2.5 sene olmuş epey olmuş alışma süresi vajinusmus değilsindir büyük ihtimalle çünkü sorunu sen biliyorsun zaten neyse canım hakkında hayırlısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…