- Konu Sahibi reginaspektor
-
Herşeye yarım yamalak cevap verip insanın sinirini bozuyorsunuz gerçekten.. Ne oluyor yani eşinizle birşey yaşasanız deneyin bir kere de YARIM değil TAM bir ilişki yaşayın ölmessiniz. Eşiniz size tecavüz etse yeridir. Çok sinir oldum gerçekten..
belirgin biri yok ama etkilendiim kişiler oluyor yazmışsınız bence bu konunun tartışılacak bi yönü kalmamış gibi görünüyor, siz eşinizi sevmiyorsunuz sevmediğiniz içinde tabiki arzulayamazsınız, eğer eşinizi seviyor olsaydınız dünyanın en yakışıklı adamıda gelse etkileyemezdi sizi. siz diğer erkeklerden etkileniyorsanız bu boşluktan falan değil tek anlamı var eşinizi sevmiyorsunuz. bence boşanın en doğrusu bu sizin için değil eşiniz için en doğrusu boşanmanız bence. haksızmıyım kızlar
bir de şuna açıklık getireyim ki eşime acıdığım için birlikte değilim aksine ben ayrılsak nasıl olur diye sorduğumda "mutlu olacaksan ayrılalım böyle eziyet çekmenin bir anlamı yok , ben erkeğim hayatımı yeniden kurmam sana göre daha kolay olur ama senin için endişeleniyorum " demişti.Yani bu konuda benden daha güçlü olduğuna eminim
Diğer açtığı konuda verdiği cevap :)Dediğim gibi garanticilik yapıyor.Adam boşanalım dese boşanacak anladığım kadarıyla bu yazıdan ama bayan açıkta kalmaktan çok korkuyor.Kısacası BENCİL....
Aynen öyle.Allah gönüllerine göre versin.Biz burda ne kadar çözüm üretmeye çalışsakta bayan beğendiğini okuyup onaylıyor.eşide boşanmaya hazır biriyse zaten bu evliliğin temelleri sağlam atılmamış demektir yanılıyormuyum. bu sorunun üstüne gitmiyorlar anladığım kadarıyla. hoş kadın adama seni arsulamıyorum diyosa adam zaten ondan soğumuştur. Allah gönüllerine göre versin ne diyelim. böyle sorunlar çok var ne yazıkki maddi durumu iyi olanlar için evlenmek ev kurmak kolay şeyler ama maalesef aile olmayı beceremeyen çok çift var. bunu konu sahibi için söylemiyorum üstüne alınmaz inşallah.
haklısın canım ben de onun için çok üzülüyorum ihtiyaçlarını karşılayamadığım için de..bazen boşanmayı da konuşuyoruz ama ne bileyim tuhaf geliyor işte insana işte o da kolay değil ki
Zaten konu sahibi deseydi ki çok üzülüyorum düzelsin istiyorum ,eşimi arzulamak istiyorum ne yapmam gerekiyor demiş olsaydı yorumlar çok farklı olurdu.
Şunuda deseydi farklı olurdu eşimi sevmiyorum ,arzulamıyorum bu evliliğide yürütmek istemiyorum ama nasıl davranmalıyım ,bu işkencenin içinden nasıl çıkabilirim de demiyor ,aynı eşine uyguladığı politikayı bizlere uyguluyor ,herkes herkesi sevmek zorunda değil sevmediği insanla evli kalmak zorunda değil ,mutlu olmak varken neden mutsuz yaşasın insanlar ama hanfendi sevmiyor, istemiyor,düzelsinde istemiyor ,ama eşindende boşanmıyor ne olursa olsun bu kul hakkıdır kimse kimsenin hayatını bu kadar alıkoyamaz..[/QUOT
yazılanların hepsini okudum ve gerçekten özellikle de son yapılan yorumları çok acımasızca buldum ne demek çözüm aramıyor ya! Kadın daha ne yapsın kaç doktora terapiste gitmiş hala gidip direniyor çözebilmek için ve sonunda çözülmezse zaten ayrılacağını söylüyor.Geçmişde de bu yönde adım atmış fakat eşi ve çevresi mani olmuş anlamıyorum ki daha ne yapsın..Buraya da bu konuda bizden yardım almak için yazmış zaten.Bu kadar yıkıcı olunmaz ben de tensel uyumsuzluk yaşadım ve siz bunu yaşamayıp bol keseden atan yorumcular bunla baş etmenin ne kadar zor olduğunu hiç bir zaman anlayamayacaksınız..
Herşeye yarım yamalak cevap verip insanın sinirini bozuyorsunuz gerçekten.. Ne oluyor yani eşinizle birşey yaşasanız deneyin bir kere de YARIM değil TAM bir ilişki yaşayın ölmessiniz. Eşiniz size tecavüz etse yeridir. Çok sinir oldum gerçekten..
sayın kk yetkilileri acaba görmüyorlar mı böyle yorumlara nasıl müsade ediliyor? bu ne seviyesizlik ve kendini bilmezlikl!
Kızlarr çıldırdıııAma bir yandanda haklılar ya vallahi kocanı kardeşim yerine koyuyorum nasıl üzülürdüm ya zavallı adam en güzel yıllarını seninle harap ediyor. Erkek için cinseliik önemliyi geçtim kadın bile tadınca onu sürekli istiyor...Bence senin sorunun erkeklere karşı birşey hissetmemen olabilir. Belki cinsel tercihin farklıdır. Nasıl 2.5 sene kendini keşfedemedin ya...
tanimadiginiz bir erkek icin uzulmeniz de bir garip ! size ne ne yapip ne yapamadigindan adamin?
konuyu acan kisi ile yazisirken ona degil de kocasina neden uzulur baska bir kadin?
ne garip bi dunya olmaya basladi bu forumda, camdan kavaktan oyle sirf is olsun diye yazilan yorumlar falan hayret !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?