Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

Bu nasıl bir mesaj yahu, terbiyenizi ve edebinizi takının lütfen !!

ozaman cözüm cok basit sayfalarca yazmaya gerek yok

esini sevmiyorsa kadinliginida yasamak istiyorsa gider bosanir

yok bosanmicam diyorsa neyi dert ediyor, kocasi zaten zorlamiyorki , mülaim adam kendi halinde

cinsellik hayatimizin önemli bir parcasi, onsuz olmuyor, simdi biri cikipta ben yapmiyorum demesin hic
kadin bir tarafta kendini tatmin etsin, koca öbür tarafta ediyordur. eee ne anladik bu evlilikten

Yazmadan edemedim esinizle aranizde kulturel ekonomik sinifsal farklar varmis ve bunlari yeni anlamissiniz benimde esimle aradaki farklar ayni o cok siki bir aileden bense cok serbest buyudum o dogu kulturuyle ben bati ailesiyle hic anlasamadim ben univ terkim esim orta okul terk dunya gorusumuz herseyimiz farkli bende sorguluyorum bazen bu durumu ama cinselligimizide yasiyoruz ustelik 7 aylik hamileyim simdi sen bunlari icinde buyutursen asamazsin esinin iyi yanlarini gormeye calis biraz olmuyorsa ikinizide ziyan etme bosan

belirgin biri yok ama etkilendiim kişiler oluyor yazmışsınız bence bu konunun tartışılacak bi yönü kalmamış gibi görünüyor, siz eşinizi sevmiyorsunuz sevmediğiniz içinde tabiki arzulayamazsınız, eğer eşinizi seviyor olsaydınız dünyanın en yakışıklı adamıda gelse etkileyemezdi sizi. siz diğer erkeklerden etkileniyorsanız bu boşluktan falan değil tek anlamı var eşinizi sevmiyorsunuz. bence boşanın en doğrusu bu sizin için değil eşiniz için en doğrusu boşanmanız bence. haksızmıyım kızlar

bir de şuna açıklık getireyim ki eşime acıdığım için birlikte değilim aksine ben ayrılsak nasıl olur diye sorduğumda "mutlu olacaksan ayrılalım böyle eziyet çekmenin bir anlamı yok , ben erkeğim hayatımı yeniden kurmam sana göre daha kolay olur ama senin için endişeleniyorum " demişti.Yani bu konuda benden daha güçlü olduğuna eminim

Diğer açtığı konuda verdiği cevap :)Dediğim gibi garanticilik yapıyor.Adam boşanalım dese boşanacak anladığım kadarıyla bu yazıdan ama bayan açıkta kalmaktan çok korkuyor.Kısacası BENCİL....

Son düzenleme:
Zaten konu sahibi deseydi ki çok üzülüyorum düzelsin istiyorum ,eşimi arzulamak istiyorum ne yapmam gerekiyor demiş olsaydı yorumlar çok farklı olurdu.

Şunuda deseydi farklı olurdu eşimi sevmiyorum ,arzulamıyorum bu evliliğide yürütmek istemiyorum ama nasıl davranmalıyım ,bu işkencenin içinden nasıl çıkabilirim de demiyor ,aynı eşine uyguladığı politikayı bizlere uyguluyor ,herkes herkesi sevmek zorunda değil sevmediği insanla evli kalmak zorunda değil ,mutlu olmak varken neden mutsuz yaşasın insanlar ama hanfendi sevmiyor, istemiyor,düzelsinde istemiyor ,ama eşindende boşanmıyor ne olursa olsun bu kul hakkıdır kimse kimsenin hayatını bu kadar alıkoyamaz..

Bence boşanmayın..

evlıya gıbı bır adamla evlısınız

sıze ne kadar saygı duyuyor..Bu sıtede eşlerıyle cınsellık yuzunden tartışan nıce ınsan var

2 5 yıl sıze sabrettı zorlamadı aldatmaı boyle erkek herkesın basına..

Bu sorun aranızda kavga gurultu olmasın sebep olur genelde sonu boşanma olur ama sızde sorun yok..

hamılelıkten sonra erkek kadınları ıstemez kadınlar ıster bız kk olarak kadına suslen puslen kocanın karşısına cık onu tahrık et derız...

Eşınızde artık suslense puslense sızı tahrık etse ne bıleyım sevgınızı kazansa...

eşide boşanmaya hazır biriyse zaten bu evliliğin temelleri sağlam atılmamış demektir yanılıyormuyum. bu sorunun üstüne gitmiyorlar anladığım kadarıyla. hoş kadın adama seni arsulamıyorum diyosa adam zaten ondan soğumuştur. Allah gönüllerine göre versin ne diyelim. böyle sorunlar çok var ne yazıkki maddi durumu iyi olanlar için evlenmek ev kurmak kolay şeyler ama maalesef aile olmayı beceremeyen çok çift var. bunu konu sahibi için söylemiyorum üstüne alınmaz inşallah.

Aynen öyle.Allah gönüllerine göre versin.Biz burda ne kadar çözüm üretmeye çalışsakta bayan beğendiğini okuyup onaylıyor.

seni cok iyi anliyorum canim,tuhaf gelmesinin sebebi de ona alismis olman..2,5 yil ne kadar bisey yasanmamis olsa da beraber gecirdin bu sureyi..benim de hikayem kismen benziyo..benim de esimle evliligimizin ilk zamanlari cinsel hayatimiz cok iyi gidiyordu..sonrasinda ben esimi istememeye basladim..esim de farkindaydi..su an psikiloga gidiyorum..aklinda esinle ilgili cinselligin de otesinde yer alan soru isaretleri var mi? belki bu sorulara cevap buldugun zaman hersey duzelecektir..hayirlisi olsun hakkinda,gercekten zor bir durum..

sayın kk yetkilileri acaba görmüyorlar mı böyle yorumlara nasıl müsade ediliyor? bu ne seviyesizlik ve kendini bilmezlikl!

sayın kk yetkilileri acaba görmüyorlar mı böyle yorumlara nasıl müsade ediliyor? bu ne seviyesizlik ve kendini bilmezlikl!

Tam olarak yazacağım şeyi yazdın arkadaşım tebrikler.
Kızlar bu konuyu açan arkadaş bizim düşmanımız değil.Dünya görüşümüz,olaylara bakış açımız farklı olabilir ama zaten sorun yaşan birine de bunlar söylenmez tecavüz nedir bir insan hem cinsine nasıl tecavüz etse sana eşin yeridir der.Allahım kk da daha neler göreceğim.konu açmaya korkar oldum

Son düzenleme:
yukarıdaki msaja şaştım kaldım... yuh artık tecavüz demişşş..

terbiyesizlik başka bişey deil..

konu sahibi arkadaşım,böle evlilik sürmez yani eşin ne kadar sabr eder ki ?

Kızlarr çıldırdııı Ama bir yandanda haklılar ya vallahi kocanı kardeşim yerine koyuyorum nasıl üzülürdüm ya zavallı adam en güzel yıllarını seninle harap ediyor. Erkek için cinseliik önemliyi geçtim kadın bile tadınca onu sürekli istiyor...Bence senin sorunun erkeklere karşı birşey hissetmemen olabilir. Belki cinsel tercihin farklıdır. Nasıl 2.5 sene kendini keşfedemedin ya...

öyle yorumlar yapılmış ki hani sanki biz cinselliği yaşayamayan kadınlar bu durumdan gayet mutluymuşuz da sadece eziyet çeken erkeklermiş gibi.Böyle bir mantık olabilir mi ya cinsellik kadın-erkek hepimiz için bir ihtiyaç.Vah vah adama da yazık iyi sabretmiş diyorsunuz da kadın için niye aynı şeyler söylenmiyor?? Kadın daha mı az sabrediyor sanki bu mutluluğu yaşayamadığı için daha mı az acı çekiyor erkekten.Veya neden adam başka kadınlara gitmediği için tebrik edilirken ,kadın yabancılarla birlikte olmadığı için tebrik edilmiyor?..Lütfen artık şu erkek ister kadın verir mantalitesinden kurtulun.Bu işin kadını erkeği olmaz..

tanimadiginiz bir erkek icin uzulmeniz de bir garip ! size ne ne yapip ne yapamadigindan adamin?

konuyu acan kisi ile yazisirken ona degil de kocasina neden uzulur baska bir kadin?

ne garip bi dunya olmaya basladi bu forumda, camdan kavaktan oyle sirf is olsun diye yazilan yorumlar falan hayret !

herkes kocasına üzülüyor ok anladık da kadına da yazık değil mi yani genç yaşta yapmış bir hata kendine uygun olmadığını düşündüğü birinle evlenmiş şimdi ne yapacağını bilmiyor bence bu durumda burdaki arkadaş daha mağdur durumda erkekler boşanınca hayatına devam ediyor bu ülkede kadınlar aynı şekilde rahat olamıyorlar maalesef .her durumda konu sahibi arkadaş mağdur .

Bir sosyolog dünyayı dolaşmış, aynı soruyu çeşitli ülkelerde yaşayan kadınlara sormuş:
– Kocan seni aldatırsa ne yaparsın?
* İsveçli kadın: Kocama "Benden ne fazlası var?» diye sorarım.
* Rus kadını: Terk ederim.
* Alman: Misilleme yapar, bir sevgili bulurum.
* Fransız: Sevgilim zaten beni teselli eder.
* İtalyan: O karıyı vururum.
* İspanyol: Kocam olacak herifi vururum.
* Yunanlı kadın: İkisini de vururum.
* Türk kadını: Benimki öyle şey yapmaz...

Arkadasim, kocan seni onunla 2,5 sene daha yatmasan bosamaz. Erkekler duzen bozmayi sevmezler. O bu duzen icinde kendine cinsellik de yasayabilecegi bir yol bulmustur, senin haberin yok sadece. Cinsel yonden normal olan hic bir erkek 2,5 sene cinsellik yasamadan beklemez. Sende sogukluk varsa onda da mi var? Erkek illaki ask filan da aramaz bunun icin. Bu konu boyle devam ettikce bunu kendine bir hak olarak da gorur. Onun icin sana tavsiyem, beni aldatmaz deyip kendini kandirma, ille de olmustur bu sure icinde, hala da oluyordur. Onun icin endiselenmeyi birakip kendin icin endiselen bence.. Bu evlilik degil. Bence sen aslinda kocani seviyorsun da farkinda degilsin. Aksi takdirde onunla ayni evi paylasmak da batardi. Ask kisa sureli bir duygudur, eger aski ariyorsan. Evlilikte ask sevgiye donusur ve oyle devam eder. Sevgi ya vardir, ya yoktur. Sende var, dikkatli ol. Esinin karsisina senden daha sicak biri cikarsa onu da sevgini de kalbine gomup ellerin bagrinda kalirsin oylece, onun geri donusu de olmaz.

Birine üzülürken size mi soracağım ? Kadın erkeği karşı resmen düşman içinde adam o kadar sabırlı bu evliliğin yanlış olduğunu onla neden evlendiğini yüzüne haykırıyor ve boşanmıyor... Kendinden o kadar emin ki aldatlmayacağının adamın inancına güveniyor.. 2,5 ay olsa tamam derdim ama yıl diyoruz farkındamısın. Her gece kocanla yatıyorsun ve kadınlık görevini yapmıyorsun diyelim hasta tedavi oldu ama sonuc sıfır adama yazık diyorum ben keşke bu konun başlığı kocamı incitmeden nasıl boşanırım olsaydı... Bir kadın olsam kocam ben arzulamasa arkadaş yerine koysa bunca zaman beni niye boşamadı diye nefret ederdim ondan...Ama hiçbirşeyden haberi yok belki burdaki yazıları görse uyanır ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…