yok cocuk yok asla da istemiyorum böyle bir insandan.Çekişmeli boşan. Çocuk yokturdur inş?
Çekişmeli boşanma davası açın?Ya arkadaşlar nerdeyse 2 bucuk yıllık evliyim ve başlarda olmayan seyler simdi olmaya başladı 3 4 kere resmen beni öldürme derecesinde dövdü baska insanların yanında benımle ağır bi sekilde küfürlü konuştu. sonrasında telefonunda baska hesap açıp kızlara yazdıgını gördüm bunu inkar ediyor sinir hastası Napıcam ben artık sevmiyorum boşanmak istiyorum ama ona yanaşmıyor sürekli bana yanaşmaya çalışıyor bu durum beni CILDIRTIYOR . napmam lazım .
boşanalım diyorum Boşanmak içinmi evlendik filan diyip konuyu kapatmaya çalısıyor.Şiddet ve ne alaka ya insanlarin yaninda kufurlu konuşmak. Sende tepkini koy cevabini ver. Ve aldatma boşan ya nasil dayaniyorsn bu adama.
Dayak atmak için mi evlenmiş?boşanalım diyorum Boşanmak içinmi evlendik filan diyip konuyu kapatmaya çalısıyor.
korkmak diyelim buna biz zarar verir mi bana diyeBoşanmak istiyorum ama yanaşmıyor yazanlara anlam veremiyorum. Davayı açtığınızda hakim gerekli görürse boşamıyor mu zaten? Bahane gibi geliyor bana
Dayağınızı yiyip oturun o zmn bizler daha ne söyleyebiliriz ki? Eliniz kolunuz mu bağlı da gidip dava açamıyorsunuz?boşanalım diyorum Boşanmak içinmi evlendik filan diyip konuyu kapatmaya çalısıyor.
boşanmak istiyorum ama ona yanaşmıyor sü
Dayak ve aldtmak içinmi evlenmiş.boşanalım diyorum Boşanmak içinmi evlendik filan diyip konuyu kapatmaya çalısıyor.
Peki hala o evde durma motivasyonunuz nedir?yok cocuk yok asla da istemiyorum böyle bir insandan.
Boşanmak için karşı tarafın gönlünü beklemek zorunda değilsiniz. Maddi gücünüz var mı , aileniz arkanızda durur mu ?boşanalım diyorum Boşanmak içinmi evlendik filan diyip konuyu kapatmaya çalısıyor.
boşanalım diyorum Boşanmak içinmi evlendik filan diyip konuyu kapatmaya çalısıyor.
Keske siddetle ilgili darp raporu alsaydiniz. Gayet guzel kurtulurdunuz.boşanalım diyorum Boşanmak içinmi evlendik filan diyip konuyu kapatmaya çalısıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?