- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.778
- 158
böyle bir ayı kendini illaki belli etmiştir bekarken, niye evlendiniz ki?korkmak diyelim buna biz zarar verir mi bana diye
Bu cihetten bakmamıştımkorkmak diyelim buna biz zarar verir mi bana diye
Boşanmak onun tekelinde değil şiddet varsa darp raporu al ispatla aç davani boşa haklar kadından yana sen yeter ki emin ol boşanmak istediğine.Ya arkadaşlar nerdeyse 2 bucuk yıllık evliyim ve başlarda olmayan seyler simdi olmaya başladı 3 4 kere resmen beni öldürme derecesinde dövdü baska insanların yanında benımle ağır bi sekilde küfürlü konuştu. sonrasında telefonunda baska hesap açıp kızlara yazdıgını gördüm bunu inkar ediyor sinir hastası Napıcam ben artık sevmiyorum boşanmak istiyorum ama ona yanaşmıyor sürekli bana yanaşmaya çalışıyor bu durum beni CILDIRTIYOR . napmam lazım .
Himm napman mi lazim mesela bosayabilirsin ??Ya arkadaşlar nerdeyse 2 bucuk yıllık evliyim ve başlarda olmayan seyler simdi olmaya başladı 3 4 kere resmen beni öldürme derecesinde dövdü baska insanların yanında benımle ağır bi sekilde küfürlü konuştu. sonrasında telefonunda baska hesap açıp kızlara yazdıgını gördüm bunu inkar ediyor sinir hastası Napıcam ben artık sevmiyorum boşanmak istiyorum ama ona yanaşmıyor sürekli bana yanaşmaya çalışıyor bu durum beni CILDIRTIYOR . napmam lazım .
Mutlaka bi cocuk yapın gececek merak etmeyinYa arkadaşlar nerdeyse 2 bucuk yıllık evliyim ve başlarda olmayan seyler simdi olmaya başladı 3 4 kere resmen beni öldürme derecesinde dövdü baska insanların yanında benımle ağır bi sekilde küfürlü konuştu. sonrasında telefonunda baska hesap açıp kızlara yazdıgını gördüm bunu inkar ediyor sinir hastası Napıcam ben artık sevmiyorum boşanmak istiyorum ama ona yanaşmıyor sürekli bana yanaşmaya çalışıyor bu durum beni CILDIRTIYOR . napmam lazım .
Çekişmeli dava aç.Darp raporu al.Mecbur boşanır.Ya arkadaşlar nerdeyse 2 bucuk yıllık evliyim ve başlarda olmayan seyler simdi olmaya başladı 3 4 kere resmen beni öldürme derecesinde dövdü baska insanların yanında benımle ağır bi sekilde küfürlü konuştu. sonrasında telefonunda baska hesap açıp kızlara yazdıgını gördüm bunu inkar ediyor sinir hastası Napıcam ben artık sevmiyorum boşanmak istiyorum ama ona yanaşmıyor sürekli bana yanaşmaya çalışıyor bu durum beni CILDIRTIYOR . napmam lazım .
Dayakçı adamla da cilveleşilmez yaaHöf bu kaçıncı "boşanmak istiyorum yanaşmiyor" okuyuşum şu forumda.
İnternet kullanabilen insansınız hiç mi dünyadan haberiniz yok. Öldüresiye dayak yediğiniz adamdan boşanmak için yanaşiyor olması gerekmiyor, bosanabilirsiniz tabii gerçekten istiyor olsaniz
e sen aç davanı. Adam boşanmak içn mi evlendik diyince sende mantıklı bulup oturuyor musun? Ömrün boyunca dayak mı yiyceksin?boşanalım diyorum Boşanmak içinmi evlendik filan diyip konuyu kapatmaya çalısıyor.
boşanalım diyorum Boşanmak içinmi evlendik filan diyip konuyu kapatmaya çalısıyor.
Çocuk yoksa git sığınma evine ergi terk et ondan önce darp raporu al şikayet et .ne hali varda görsün itle it olunmaz .bunlar dışarı iyi eve gelince kötü olurlar .geç olmadan ayrıl bende ayrılmak için çabalıyorum cocgumun olmasa valizimi alıp çoktan yola çıkmıştım yanaşmazsa yanaşmasın onun keyfini beklemeyin Yayok cocuk yok asla da istemiyorum böyle bir insandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?