Eşimi Artık Eskisi kadar sevmiyorum ve soğudum.

korkmak diyelim buna biz zarar verir mi bana diye
böyle bir ayı kendini illaki belli etmiştir bekarken, niye evlendiniz ki?
başka çareniz yok şiddet görürkende zarar görme ihtimaliniz var. aile evine gidip çekişmeli boşanma davasını açmalısın.(keşke darp raporu alsaydınız daha kolay olurdu süreç)

Eeeee? Boşanmanın iki türü var. Anlaşmalı ya da çekişmeli. Bazıları boşanma davası için illa iki tarafında tamam demesi gerektiğini düşünüyor. Çocuk yokmuş. İşiniz var mı ya da aile evi? Çıkın gidin.

Boşanmaya yanaşmazsa yanaşmasın tüm delilleri alsaydın çantanı topla ve çık yani gidecek yerin varsa.

Alın değerli eşyalarınızı gerekirse belli etmeden parça parça evden yok edip birinde bırakın sonrada evden kendiniz çıkın nerede olduğunuzu söylemeyin ve dava açın oturduğunuz yerden boşanalım deyince olmaz zaten

Dayak yiyip aldatmak için mi evlendin davar deseydin

Boşanmak onun tekelinde değil şiddet varsa darp raporu al ispatla aç davani boşa haklar kadından yana sen yeter ki emin ol boşanmak istediğine.

Boşanmayı kabul edip etmemesinden size ne ki?
Ne dememizi bekliyorsunuz?
Size savunma sporları ile ilgili hoca mı önerelim. Tabii ki boşanma davası açacaksınız ve güvenli olduğunuz bir yerde bu süreci geçireceksiniz.
Hem fiziken hem ruhen daha ne kadar yara almanız lazım ikna olmanız için?

Maalesef ki ülkemizde her türlü pisliği yapıp, boşanmayı da kabul edemeyen psikopatlarda var. Yoksa tonla kadın cinayeti neden olsun?
En son haberlerde gördüm. Kadın boşanmış. Kızıyla Nevşehir’e tatile gelmiş. Boşandığı eşi havuzda hem eski karısını, hem kızını bıçaklayarak öldürmüş.
Boşanma davası açıp, sonrasında da izinizi kaybettirmeniz gerekiyor.

Himm napman mi lazim mesela bosayabilirsin ??

Mutlaka bi cocuk yapın gececek merak etmeyin

Çekişmeli dava aç.Darp raporu al.Mecbur boşanır.

Allah Allah boşanmak için eşinizden izin mi alacaksınız. Açın çekişmeli davanızı

Dayakçı adamla da cilveleşilmez yaa .o kadar da değil.

boşanalım diyorum Boşanmak içinmi evlendik filan diyip konuyu kapatmaya çalısıyor.

Boşanmak için izin isteyenlerde gerçekten ilginçsiniz. Boşanmak için izin istemez sadece gidip söylersin. Yoksa erkekler boşanmaz. evde harem kurmak daha çok hoşlarına gidiyor çünkü.

yok cocuk yok asla da istemiyorum böyle bir insandan.
Çocuk yoksa git sığınma evine ergi terk et ondan önce darp raporu al şikayet et .ne hali varda görsün itle it olunmaz .bunlar dışarı iyi eve gelince kötü olurlar .geç olmadan ayrıl bende ayrılmak için çabalıyorum cocgumun olmasa valizimi alıp çoktan yola çıkmıştım yanaşmazsa yanaşmasın onun keyfini beklemeyin Ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…