• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi aşırı kıskanmak kötüye yol açıyo

canım benim abi kardeş ilişkilerini kıskanmıyrum ki diyorum ya sanki üstüme kuma gelmişde öyle davranıyor sürekli kötü kadınlar gibi aramızda laf dinlemeler faha bi çok şey bnm kardeşim war ama bu kadar değil..

valla şu cümleler karşısında ki şaşkınlığımı ifade edemem şu anda..çocuk bu ,kötü kadınlar gbi kuma gibi ne demek ya? ondan kaç yaş büyük ablası yengesi konumundasınız size bu sözler hiç yakışıyor mu? her çocuğun yapısı farklıdır.abisini kıskanmış olabilir ki bir çocuk için bu çok normal yetişkin biri bile çocuktan eşini kıskanabiliyorsa değil mi?

siz ona abla gibi yaklaşacaksınız,o bir yaparsa siz iki konuşup nasihat vereceksiniz..onun düzelmesi kolay olur şekillenmeye hazır çünkü..iki tatlıdil yeter derler,rakibiniz değil kaynananız değil 11 yaşında bir insan....ama siz sevgisizliğinizi belli ederseniz çocuk da inadına davranır.

bence yazdıklarınızı tekrar gözden geçirin siz bu çocuğa karşı aşırı dolmuşsunuz.

Son düzenleme:
aslında o da sizi kıskanıyo olabilir sonucta abisini paylaşıyo cok kıymetli abisi sadece o ve abisi varken siz girdiniz araya artık eskısı gibi değil belki abim beni sevmiyo artık diye dusunuyodur belki yanınızda olmak ıstiyor hep yakın olmak ıstıyor siz ters anlıyorsunuz sonucta o daha cocuk zamanla oturur her şey ama bence o kıza karşı biraz ılımlı olumlu yaklaşın ve kardeş gibi görmeye calısın kardeş gibi davranın siz onu ittikçe o da sizi itiyor kıskançlığa gidiyor beraber biraz zaman geçirin abisini çalmadıgınızı aksine bi abla edindiğini gösterin ona

11 yaşında daha çocuk canım adı üstünde abisini senden kıskanıodur ilgisi senin üstüne kaydı die

benim 20yaşında görümcem var abisinin kucağında gezio hala

Bence kıskançlık değilde siz sevmiyorsunuz o yüzden batıyor her hareketi.ama bence çok kayleye alınacak bir durum değil

Bence kıskançlık değilde siz sevmiyorsunuz o yüzden batıyor her hareketi.ama bence çok kayleye alınacak bir durum değil

tabi ki kıskançlık değil bugün moralim çok bozuk psikolojim en alt seviyede bu da tuzu biberi oldu gerçekten hoşlanmıyorum...

Türkçede "w" diye bir harf yok, lütfen dikkat edelim, forumun bir sürü üyesi var.

Madem sizin de kardeşiniz var neden kücük görümcenize abla gibi davranmıyorsunuz, ona doğru yolu göstermiyorsunuz, kötü kadınlar gibi laf dinliyor da ona bunun yanlış olduğunu anlatmayı denediniz mi?

anlamadınız benii ben ona evlendm günden beri asla yengelik yapmadım yeri geldi çocuk gibi eğlendim yeri geldi nasihatler verdim her zaman ılımlı yaklaştım. fakat o bu iyi yönümden midir bilmiyorum çok farklı haller sergiliyor. yeni olan bi durum bunlar daha öncesinde yoktu banada kırıcı geliyor uyarıyorumda anneside yani kayınvalidemede söylüyorum. çeki düzen ver böyle olmaz diye oda kızıyo uyarıyo ama onuda dikkate almıyor

Ne mi yapacaksiniz?

Esinizi hayatinizin odak noktasindan cikaracaksiniz .
Bu kadar "ESgudumlu" yasamak dogru degil...

bugün kendimi kırılmış cam parçaları gibi hissediyorum ne yana dönsem herşey batıyo. herkes ve herşey bi yandan kötülük yapmış bi insan değilim çocuğa herşeyden iyi yaklaştım ailesinede eşimede fakat bu bi farklı haller sergileyince benimde kafam iyice bulandı çok saçma ve yersiz aslında tam sebebi bile o değil sanırım o çocuk benim sıkıntımın bahanesi.. bu arada 19 yaşındayım ve balık burcuyum

bugün kendimi kırılmış cam parçaları gibi hissediyorum ne yana dönsem herşey batıyo. herkes ve herşey bi yandan kötülük yapmış bi insan değilim çocuğa herşeyden iyi yaklaştım ailesinede eşimede fakat bu bi farklı haller sergileyince benimde kafam iyice bulandı çok saçma ve yersiz aslında tam sebebi bile o değil sanırım o çocuk benim sıkıntımın bahanesi.. bu arada 19 yaşındayım ve balık burcuyum

O cocuk siz cocuk, olur böyle seyler. Evliliğin yükünü kaldıramamışsınız siz.

anlamadınız benii ben ona evlendm günden beri asla yengelik yapmadım yeri geldi çocuk gibi eğlendim yeri geldi nasihatler verdim her zaman ılımlı yaklaştım. fakat o bu iyi yönümden midir bilmiyorum çok farklı haller sergiliyor. yeni olan bi durum bunlar daha öncesinde yoktu banada kırıcı geliyor uyarıyorumda anneside yani kayınvalidemede söylüyorum. çeki düzen ver böyle olmaz diye oda kızıyo uyarıyo ama onuda dikkate almıyor

Aysima cocuk o daha. Bu tarz seyler yapması normal. Görmezden gelmelisiniz.

Hala 19 yasinda evlenip
hayat gayesi sadece es olan insanlar var.
Inanamiyorum kendinize nasil boyle hayati kotulukler yapabiliyorsunuz?
Benim aklim almiyor.

Sonra da kv gorumce es ucgeninde kaybolmus hayatlar

Yazik...

bu yorumumdan dolayı kızacaksın bana ama daha sen çocuksun.. ergenliktesin henüz biliyorsun değil mi? doğal olarak aranızda sadece 8 yaş var ve sen kıskanıyorsun.. arkadaşların dediği gibi kendinize bir uğraşı bulun, böylece onu görmezsiniz.. :34:

O cocuk siz cocuk, olur böyle seyler. Evliliğin yükünü kaldıramamışsınız siz.

gerçektende kaldıramıyorum... eşimle çok şükür elhamdülillah bi sorunumuz olmuyo değil tabiki oluyo ama büyüteceğimiz kadar değil her evlilikte olduğu gibi. kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum ve bu yüzden sıkıntı yaşıyorum neyse herşeyin hayırlısı

Bence yaşadığınız duygu kıskançlık değil hatta belkide o kardeşle bir sorununuzda yok sanırım yaşınızdan dolayı bazı şeyler ağır gelmiş ve birine yüklemeye çalışıyorsunuz üzgünüm beraber iç içe yaşamak istemiyorsunuz ya da beklediginizin dışında gelişiyor birşeyler o yüzden her söylenen söz ya da davranış agır geliyor size yoksa böyle psikoloji içine kolay kolay girilmez :26:

kıskanıyor musunuz yoksa sevmiyor musunuz? konu okudukça kaldıramıyorumlara dönmüş, batıyorlara dönmüş. ben sizin ne hissettiğinizi anlayamadım sahiden. belki siz de anlamıyorsunuz. ama yarın bir gün çocuğunuz olursa onu da kıskanırsanız çocuğunuza zarar bile verebilirsiniz ki bu sebeple bence genişten bir psikolojik yardım alın. çok da gençmişsiniz bu yaşta değil bir evi çevirmek, kendinizi çevirirseniz şükredin.

kendi kararınız elbette bu yaşta ne evliliği demek bana düşmez ama sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var çok acil. depresyon için ve kıskançlık için.

11 yaşında bir çocuğun kalbini kazanmak çok kolaydır.
bence onu gerçekten sevmeye çalışır ve sevginize karşılık vermesini sağlarsanız siz de abla kardeş gibi olur mutlu yaşarsınız.

Bence yaşadığınız duygu kıskançlık değil hatta belkide o kardeşle bir sorununuzda yok sanırım yaşınızdan dolayı bazı şeyler ağır gelmiş ve birine yüklemeye çalışıyorsunuz üzgünüm beraber iç içe yaşamak istemiyorsunuz ya da beklediginizin dışında gelişiyor birşeyler o yüzden her söylenen söz ya da davranış agır geliyor size yoksa böyle psikoloji içine kolay kolay girilmez :26:

ben kendimi ifade edemedim siz tam anlamıyla ifade etmişsiniz sağolun gerçekten allah razı olsun anlayışınız için

ben kendimi ifade edemedim siz tam anlamıyla ifade etmişsiniz sağolun gerçekten allah razı olsun anlayışınız için

Cümlemizden inşallah razı olsun.Yapmanız gereken ya sevginize güvenerek bunları zamanla aşmak sabretmek ya da eşinizden yardım isteyerek üstesinden gelmeye çalışmak inşallah gönlünüzce olur herşey :16:Rabbim kararlarımızdan pişmanlık duyurmasın neden böyle neden şöyle diye düşünmeyin içinizi rahatlatın bence sevdinizki genç yaşta evlilik düşündünüz güvendiniz kendinizede eşinizede bunlarıda zamanla aşarsınız diye düşünüyorum ailesiyle çok içli dışlı olmak istemiyorsanız buda sizin ve eşinizin elinizde yeterki isteyelim herşey bizim elimizde :21:

çocuğu değil hal ve hareketleri sanki üstüme kuma gelmiş kadın gibi aynı öyle huyları war ve bu da beni sinir ediyo.. küüçük felan diyorum ama koca karılar gibi lafları hareketleri batıyo bana kafayı yicem
11 yaşındaki görümceniz için kumamı gelmiş gibi size diye düşünüyorsunuz.
:53::53:
acilen terapi. hemde hemen..vakit geçmeden.:ssz:

Back
X