canım benim abi kardeş ilişkilerini kıskanmıyrum ki diyorum ya sanki üstüme kuma gelmişde öyle davranıyor sürekli kötü kadınlar gibi aramızda laf dinlemeler faha bi çok şey bnm kardeşim war ama bu kadar değil..
Bence kıskançlık değilde siz sevmiyorsunuz o yüzden batıyor her hareketi.ama bence çok kayleye alınacak bir durum değil
Türkçede "w" diye bir harf yok, lütfen dikkat edelim, forumun bir sürü üyesi var.
Madem sizin de kardeşiniz var neden kücük görümcenize abla gibi davranmıyorsunuz, ona doğru yolu göstermiyorsunuz, kötü kadınlar gibi laf dinliyor da ona bunun yanlış olduğunu anlatmayı denediniz mi?
bugün kendimi kırılmış cam parçaları gibi hissediyorum ne yana dönsem herşey batıyo. herkes ve herşey bi yandan kötülük yapmış bi insan değilim çocuğa herşeyden iyi yaklaştım ailesinede eşimede fakat bu bi farklı haller sergileyince benimde kafam iyice bulandı çok saçma ve yersiz aslında tam sebebi bile o değil sanırım o çocuk benim sıkıntımın bahanesi.. bu arada 19 yaşındayım ve balık burcuyum
anlamadınız benii ben ona evlendm günden beri asla yengelik yapmadım yeri geldi çocuk gibi eğlendim yeri geldi nasihatler verdim her zaman ılımlı yaklaştım. fakat o bu iyi yönümden midir bilmiyorum çok farklı haller sergiliyor. yeni olan bi durum bunlar daha öncesinde yoktu banada kırıcı geliyor uyarıyorumda anneside yani kayınvalidemede söylüyorum. çeki düzen ver böyle olmaz diye oda kızıyo uyarıyo ama onuda dikkate almıyor
bugün kendimi kırılmış cam parçaları gibi hissediyorum ne yana dönsem herşey batıyo. herkes ve herşey bi yandan kötülük yapmış bi insan değilim çocuğa herşeyden iyi yaklaştım ailesinede eşimede fakat bu bi farklı haller sergileyince benimde kafam iyice bulandı çok saçma ve yersiz aslında tam sebebi bile o değil sanırım o çocuk benim sıkıntımın bahanesi.. bu arada 19 yaşındayım ve balık burcuyum
O cocuk siz cocuk, olur böyle seyler. Evliliğin yükünü kaldıramamışsınız siz.
Bence yaşadığınız duygu kıskançlık değil hatta belkide o kardeşle bir sorununuzda yok sanırım yaşınızdan dolayı bazı şeyler ağır gelmiş ve birine yüklemeye çalışıyorsunuz üzgünüm beraber iç içe yaşamak istemiyorsunuz ya da beklediginizin dışında gelişiyor birşeyler o yüzden her söylenen söz ya da davranış agır geliyor size yoksa böyle psikoloji içine kolay kolay girilmez :26:
ben kendimi ifade edemedim siz tam anlamıyla ifade etmişsiniz sağolun gerçekten allah razı olsun anlayışınız için
11 yaşındaki görümceniz için kumamı gelmiş gibi size diye düşünüyorsunuz.çocuğu değil hal ve hareketleri sanki üstüme kuma gelmiş kadın gibi aynı öyle huyları war ve bu da beni sinir ediyo.. küüçük felan diyorum ama koca karılar gibi lafları hareketleri batıyo bana kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?