- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Bu tip erkeklere sinir oluyorum.
Aslinda kv ve gelinin anlasip anlasmamasi onlarin elinde biraz..
Ama yüzlerine gözlerine bulastiriyorlar.
En iyisi annesi yaninizda olunca acacaksin bu konuyu..anne sen üzülürmüssün biz gezince vs diye..
Belki kadinin öyle düsündügü bile yoktur.
ahh ahh.. zor...kafam allak bullak. bir yandan kendimi değersiz hissediyorum..
bir yandan annesi temelli gelirse ne olacak diye düşünüyorum...
ne olacağı var mı gerçi boşanırız adamla
eşiniz sizinle birlikte olmak istediğinde aaa olmaaazzz annen duyar üzülür diyip arkanızı dönün uyuyun....
AMAN bu tarz erkeklere anasının ayağınıda yıkasan yaranamazsın en ufak bişeyde yine sen kötü olursun annesi iyi ....Eminim ki haklısındır ama büyüklük sende kalsın ve bu tür şeyleri sorun etme hatta sen kayınvalidene daha yakın davran bakalım nasıl bir sonuç alacaksınız
eşiniz sizinle birlikte olmak istediğinde aaa olmaaazzz annen duyar üzülür diyip arkanızı dönün uyuyun....
Bir omur sizle kalmayacagi icin sorun etmeyin.Esiniz annesini sizden iyi taniyordur tada gonlunu hos tutmak istiyordur. Bence idare edin.Gittiginiz gezdiginizi bilse ne olur bilmese ne olur.Bu arada su on koltugun ne ozelleigi var anlamamsizin icin demiyorum.Kendi annemde k.validemde arka koltugu oturacak olsun hemen "aaa lutfen one oturun" derim ama niye derim bilmiyorum.
Önemsiz değilsiniz. Ama o annesinin küçük oğlu. Annesine kıyak yapmaya çalışıyor. Ama sizden çekiniyor. Korku ie yapıldığı için yüzüne gözüne bulaşıyor. Seyredip eğlenin.Nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum artık. Kendimi önemsiz hissediyorum çünkü..
Bir ömür kalacakmış.
Konu sahibi rica ediyorum ilk mesaja bu durumu ekler misiniz?
Bu şekilde sadece ilk mesajınızı okuyanlar sürekli yanlış şeyler yazmak zorunda kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?