- 14 Mart 2016
- 692
- 590
- 33
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Çok güzel moral vermişsiniz yalnız. İntihar da etsin mi konu sahibi ? "dağılan senin hayatın, onların yanına kar kalır"..Kadınla konuşmasaydın da farklı hissetmeyecektin.
Aldatılma ağır bir travma.Bir haksızlık.Sırtından bıcaklanma.
Hazmı da ağır ve uzun bir süreç.
Onlar da bana yaşattıklarını yaşasınlar faln diye de beklentiye girme .Çoğu yaptığıyla
kalıyor.Onlar için bir, ayrı hayat devam ediyor.Düzeni, evlatları olan sensin.Dağılan
senin hayatın
Eski eşini arayıp sevgilinin ipini bağla beni arıyo de. Anlattıklarını söyle oh araları bozulsun:)iyi akşamlar herkese..
eşimin beni aldattığını, watsapla öğrendiğimi diğer konumda yazmıştım.
sevgili kk kadınları bana çok destek olmuşlardı.sağolsunlar.
şuan ailemin yanındayım ve düzen kurmaya çalışıyorum.
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.
eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...
boşanma gerçekleşmedi,süreç devam ediyor şuan.çocukların velayetini istiyor.
sanki oturup bakacak çocuklara.annesi bakacakmış.. pehh
bir yandan yalvarmaları devam ederken, bir gece gizli numaradan arandım..
kadının sesini aldığımda nefesim kesildi bir an.
allah sonrasında bir sabır verdi, ben bile kendime inanamadım.
eşimi kötülemeye, seninle ilgili şunları söyledi demeye başladı ki;
çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...
sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
benimle ilgili ne anlatmıştı o kadına.. gerçi yalan yalnış şeyler..
asla affetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.
19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
oğlum, kızım, ben oturup hep birlikte ders çalışıyoruz :)
gece yatarken aklıma geliyor kadının söyledikleri, canımı acıtıyor.
aklımdan silip atamıyorum.bazen keşke konuşmasaydım diyorum amaa..
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
kızını huzursuz etmek istemedim. kapattım telefonu.
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..
çok uzun oldu kusura bakmayın, iç dünyamı paylaşmak istedim..
Allah yardımcın olsun canım.Boşveerr takma kafana ,takarsan hastalıklar gelir bulur seni bırak onlar hasta olsun ,delirsiniyi akşamlar herkese..
eşimin beni aldattığını, watsapla öğrendiğimi diğer konumda yazmıştım.
sevgili kk kadınları bana çok destek olmuşlardı.sağolsunlar.
şuan ailemin yanındayım ve düzen kurmaya çalışıyorum.
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.
eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...
boşanma gerçekleşmedi,süreç devam ediyor şuan.çocukların velayetini istiyor.
sanki oturup bakacak çocuklara.annesi bakacakmış.. pehh
bir yandan yalvarmaları devam ederken, bir gece gizli numaradan arandım..
kadının sesini aldığımda nefesim kesildi bir an.
allah sonrasında bir sabır verdi, ben bile kendime inanamadım.
eşimi kötülemeye, seninle ilgili şunları söyledi demeye başladı ki;
çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...
sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
benimle ilgili ne anlatmıştı o kadına.. gerçi yalan yalnış şeyler..
asla affetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.
19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
oğlum, kızım, ben oturup hep birlikte ders çalışıyoruz :)
gece yatarken aklıma geliyor kadının söyledikleri, canımı acıtıyor.
aklımdan silip atamıyorum.bazen keşke konuşmasaydım diyorum amaa..
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
kızını huzursuz etmek istemedim. kapattım telefonu.
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..
çok uzun oldu kusura bakmayın, iç dünyamı paylaşmak istedim..
Kadının söylediklerini dinlememiş olsan belkide barışacaktın herşey yolunda gidiyor derken kadın bir şekilde bunları anlatacaktı sana çünkü içinde kin var kötülük var dökmesi lazım ortaya. Şimdi en azından geç olmadan yolunu çiziyorsun. çocuklarınızla yolunuzda mutlu olun bırakın geçmiş geçmişte kalsın.
Belkide kadın sizin onada açacağınız davadan dolayı size yalakalık yaptı. Bence öyle.
Yeni kadın ütüsünü yapıyordur mutlaka
Kahvaltı da hazırlıyordur çoçuğa, senden daha fazla düşünür çünkü
Hayat tam da bu yemek ve ütü
Ben olsam pişman olacağımı bileceğim halde dinlerdim oyüzden normal yaptığınız
Boşverin hayata tutunmuşsunuz en güzeli de o
Eski eşiniz de dolansın dursun şimdi çocuklarına ne diyecek kendini nasıl affedecek yansın kendine
Sakin barisma
Kadinin dediklerini de unut.
Erkeklerin cogu diger kadini kandirmak icin evliliginin kotu gittigini, karisinin ona kadinlik vs yapmadigini, cocuklara iyi bakamadigi ve cok mutsuz oldugunu soylerler.
Klasik erkek taktikleri
Sizin ki de diger kadini bu sekilde tavlamis bence
Unutun ikisini de
Yolunuza bakin
En güzel yıllarım geçti diye düşünme, bak daha ne kadar gençsin, güçlüsün. Burada ne kadınlar okuyoruz neler yaşıyorlar ama asla ayrılmıyorlar, tabii herkesin kendi hikayesi kendi şartları ama, sen kapıyı çekip çıkabilmişsin. Yeni bir hayat kurmak için gerekli adımları atabilmişsin. En zorunu yapmışsın aslında. Kendinle gurur duy.
O kadını dinlemeseydim diye de düşünme, boşver, dinlemesen de merak edecektin. Bir arkadaş yazmış, çok doğru. O sevilmemenin acısını senden çıkarıyor. Daha çok güzel yılların var önünde, geçenlere üzülmek yerine gelecek olanlara sevin.
Birbirleriyle tokuşa dursunlar siz yeni hayatınızı kuruyorsunuz.
Aldatilmanin hançeri çok ağırdır ancak elinizde hazineleriniz var.
Eşiniz olacak kişi de daha çok pişman olacak,daha çok yanacak. Kimi bulursa bulsun hep yuvasını sizleri anacak , yanacak.
Yuvaniz dağılmadi , dağılan o , savrulan o.
O arayan kansız kadında terkedilmenin acısını çıkarmaya çalışmış sizden.
Emin olun ki bine bin katarak anlatmıştır.
Arayıp babasına söyleyin v.s diyenlere katılmıyorum. Bu dava sürecinde o işe yaramazla uğraşmak daha çok canınızı yakar.
Tevekkül ettiğin merci herkesten güçlü evet. Insallah daha da pişman olacak, daha da ayaklarıniza kapanacak.
Ve siz coktan gitmiş olacaksınız.
Kızgınlığın geçecek senin de karşına bir başkası çıkacak ne kadar salakmisim onlar için kendimi üzmüşüm diyeceksin onlar birleşse bile senin umrun olmayacak
2. Kadınların sıradan kendilerini aklama ve barışma ihtimallerini ortadan kaldırma yolları.
O sizin kadar gurur değil demekki,kocanızın onu postalayıp ileride size yalvarması kuvvetle muhtemel. Allah yardımcınız olsun,umarım hep ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz.kendince öyle sanıyor ama beni tanımıyor. o benim yatağımdan çıkıp giden adamı kabul edebilecek kadar midesizken, ben onun varlığını öğrendiğimde, 14 yılımı yakıp arkama bile bakmadım.
Çok güçlü bir kadınsın, kişiliğinin güzelliği inan belli oluyor.Onları insan yerine koyup da zamanını harcama, eden bulur. Bu kadın sırf seni rahatsız etmek için yapıyor, çocuğundan utansın. Düşün, zamanında o kadar sevilmişsin ki hassetliğini kusuyor. O da sadece yedek kulübesinde bekleyip izlemiş, arada bir meydana gelmiş bir insan. Bir insan bu kadar mı düşer ? Eden illaki bulur! Hanı derler ya, İhanetin telafisi, kahpeliğin bahanesi olmaz diye, işte olay tam olarak bu. Bir insan hiç mi akıllanmaz ? Hayati o kadar mı berbat ki başkasına sataşıyor ? Her işte bir hayır var, tıpkı senin yeniden üniversite sınavlara girdiğin gibi. Allah kolaylık versin, dilerim ki hayatın istediğin gibi olur
O sizin kadar gurur değil demekki,kocanızın onu postalayıp ileride size yalvarması kuvvetle muhtemel. Allah yardımcınız olsun,umarım hep ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?