eşimi boşuyorum amaa, diğer kadının söylediklerini unutamıyorum...

Kadinin ailesine herseyi anlatıp onu da huzursuz etseydin. Merak etme o kendi evladini senin kadar dusunmuyordur dusunse zaten baska birinin yuvasini yikmaz cocuklarina acırdı. Aldatilmak cok aci birsey insan kolay kolay unutup hayatina devam edemiyor etse bile surekli aklina geliyor ve o evlilikten hayir gelmiyor. Kadin terkedilmenin acisiyla etrafa saldiriyor genelde hepsi oyle yaparlar. Adamlarla gezip tozarken evli oldugunu bilirler sorun olmaz ama tekmeyi yiyince veryansin eder ortaligi ayaga kaldirirlar. Hem suclu hem guclu psikolojisi. Allah hepsinin cezasini versin bir kadin baska bir kadina bunu nasil yapar midesizler.

Barışma diye kötülüyor sana. Ki barışma da zayen. Allah sana güç kuvvet bol bol da mutluluk versin. Evlatlarınla çok güzel bir hayatın olsun inşallah. Kadını şahit yazdır. Sonra ona da dava aç pis k.....k .

Çok güzel moral vermişsiniz yalnız. İntihar da etsin mi konu sahibi ? "dağılan senin hayatın, onların yanına kar kalır"..

Eski eşini arayıp sevgilinin ipini bağla beni arıyo de. Anlattıklarını söyle oh araları bozulsun:)

Allah yardımcın olsun canım.Boşveerr takma kafana ,takarsan hastalıklar gelir bulur seni bırak onlar hasta olsun ,delirsin

Çok üzüldüm okuyunca. Ağır bir durum elbet ama böyle bir adamdan kurtulmuşsunuz. İleri de buna sevineceksiniz bana kalırsa. Hem çocuklarınıza siz fazlasıyla yetersiniz. Onlara doğru ve iyi bir insan olmayı öğretirsiniz en başta.

Söylenenleri,yaşananları unutamamanız normal tabi ki ama üzülmeyin zamanla atlatırsınız. Umarım hayatınızda bu günlerinizi hatırlamanıza bile fırsat vermeyecek güzellikler ile karşılaşırsınız. Eşiniz de ömür boyu mutlu olamaz inanın. Bu kafada bir adamın mutlu olması bana hiç mümkün gelmiyor. Hoş zaten sizi de ilgilendirmez tabi ama yanına kar kalır diye düşünmeyin. Kendi kulvarında ki kadınlar ile olur, olursa. Oda kendini ne kadar mutlu ederse tabi.

Ne utanmaz arlanmaz bir şeymiş. Evli çocuklu adamla birlikte olup da karsidakini kahvalti hazirlamamasiyla vurmaya calisiyor. Kadının aptallığı komik aslında.

Doğru kararı vermişsiniz. Diğer kadının kim olduğu, ne söylediği umurunuzda olmasın. Siz kendinizi biliyorsunuz, hakkınızda söylenenlerin, duyduklarınızın doğru olmadığını en iyi siz biliyorsunuz. İnşallah bundan sonra evlatlarınızla birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu, ayrıca başarılarla dolu uzun bir ömür geçirirsiniz.

Keske hic muhatap olmasaydin canim o nokta noktayla , bir de tek tek aciklamissin kiyamam ben sana bu kadar iyi bir Anne iyi bir es olmasan zaten arayip moralini dusurmek icin bunlari soylemezlerdi , sen kendini dusun ama keske o kadina seyi soyleseydin ben barismak istesem burusturup cope aticak seni bana akil verecegine serefli bir Adam bul kendine diye neyse artik takma canim benim sen super bir kadinsin kaybeden zavalli dusunsun

Çok güçlü bir kadınsın, kişiliğinin güzelliği inan belli oluyor. Onları insan yerine koyup da zamanını harcama, eden bulur. Bu kadın sırf seni rahatsız etmek için yapıyor, çocuğundan utansın. Düşün, zamanında o kadar sevilmişsin ki hassetliğini kusuyor. O da sadece yedek kulübesinde bekleyip izlemiş, arada bir meydana gelmiş bir insan. Bir insan bu kadar mı düşer ? Eden illaki bulur! Hanı derler ya, İhanetin telafisi, kahpeliğin bahanesi olmaz diye, işte olay tam olarak bu. Bir insan hiç mi akıllanmaz ? Hayati o kadar mı berbat ki başkasına sataşıyor ? Her işte bir hayır var, tıpkı senin yeniden üniversite sınavlara girdiğin gibi. Allah kolaylık versin, dilerim ki hayatın istediğin gibi olur

barışmak kelimesi lugatımda yok bu konuyla ilgili. bitti..
geçmişi ben bırakıyorumda o beni bırakmıyor.

Belkide kadın sizin onada açacağınız davadan dolayı size yalakalık yaptı. Bence öyle.

bilmem belkide, bunu dile getirdim, seni dava edeceğim, gör bak dedim yaptıklarının bedelini ödeyeceksin.
bana verdiği cevaba bakarmısın sen çok kaypaksın ..

dimi ya hayat ütü ve yemek bulaşıktan ibaret çünki..
binlerce şükürler olsun,oğlum herşeyin farkında 13 yaşında, ben elimden geleni yaptım annecim dediğimde, bana anlayan gözlerle bakıyor.

rüyasında dahi göremez barışmayı. o tren kaçtı. ne hali varsa görsün.

Terbiyesiz kadına bak bir de şahitlik yapacakmış boşanmanız için. Hiç utanmıyor konuşuyor. Evli adamlarla birlikte olan kadınlardan nefret ediyorum. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Sanırım o kadınla ilgili duyduklarımız eski eşimizin yalanları aklımızdan çıkmayacak. Ben de bu düşüncelerden kurtulamadım daha. Yeni düzeninizi en kısa sürede kurmanızı dilerim. Umarım çok mutlu olursunuz.

allah evlatlarıma uzun ömürler versin, hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
ayakta durmak zorundayım, çocuklarımın şerefli duran bir babaları yok belki ama, yanlarında aslan gibi anneleri var.
çok tşk ederim.

ne kadar güzel yazmışsınız.
tşk ederim.önem vermiyorum inanın şu saatten sonra ama söyledikleri bazen aklıma geldiğinde canımı çok acıtıyor.

Kızgınlığın geçecek senin de karşına bir başkası çıkacak ne kadar salakmisim onlar için kendimi üzmüşüm diyeceksin onlar birleşse bile senin umrun olmayacak

şuanda bile değiller, inanın evlenseler oh derim, birbirlerine layıklar çünki o kadar adiler.

2. Kadınların sıradan kendilerini aklama ve barışma ihtimallerini ortadan kaldırma yolları.

kendince öyle sanıyor ama beni tanımıyor. o benim yatağımdan çıkıp giden adamı kabul edebilecek kadar midesizken, ben onun varlığını öğrendiğimde, 14 yılımı yakıp arkama bile bakmadım.

kendince öyle sanıyor ama beni tanımıyor. o benim yatağımdan çıkıp giden adamı kabul edebilecek kadar midesizken, ben onun varlığını öğrendiğimde, 14 yılımı yakıp arkama bile bakmadım.
O sizin kadar gurur değil demekki,kocanızın onu postalayıp ileride size yalvarması kuvvetle muhtemel. Allah yardımcınız olsun,umarım hep ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz.

çok tşk ederim.
o kendi çocuğunu düşünse, ayaklarının altındaki cenneti virane etmezdi evladına.
ben bunca şey yaşamışken, babasının telini aradığımda gece 1 gibiydi kadının kızı açtı teli , telde çocuğun sesini duyunca, tamm kızım yat sen dedim önemli bişi değil diyerek kapattım.kıyamadım huzurunu kaçırmaya.

O sizin kadar gurur değil demekki,kocanızın onu postalayıp ileride size yalvarması kuvvetle muhtemel. Allah yardımcınız olsun,umarım hep ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz.

postalamış zaten, iş yerini dağıtmış, tüm cihazları kırmış.
kadın bunu mahkemeye vermiş.
şuan yalvarıyor, yakarıyor barışalım diye ama nafile. bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…