bize anlattiginiz gibi konustunuzmu esinizle :S depresyona giriyorum evde diye?
tatli dille halletmeye calisin,kapris yapip kavga etmeyin..
dukkan ne uzerine olucak?
hmm ozaman kararli olun,ben calisicam ßitti deyin :S tersmi teper acaba,en kotu ne yapabilir ki ? ßosarmi yani!
Eşiniz ailenizden yardım görmek gücüne gittiği için kıskançlığı mı bahane ediyor olabilir mi?
Eğer eşiniz bu konuda kararlı ise bence biraz daha sabırlı olun bebişiniz biraz daha büyürse daha çok vakit ayırırsınız ona:)
Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdan muzdaribim 1,5 yıllık evliyim benim çocuğumda yok henüz kitaplar arkadaşım oldu :) zor ama çalışıp da eşiniz size huzursuzluk verecekse evde sıkılmak daha iyidir..
denıcem bu dedıgını:) bılmıyorum artık boşarmı kapının önune koyarmı ozaman gelıırm yanınaşaka bı yana boşamakla tehdıt eder ama boşayamaz sanırsam benı ve bebegını cok sevıyor,ama kızlar haksızlık bu yaa,görümcem gece yarılarına kadar dışarlarda ,anası deseniz birgün evde oturmaz,diğer görümcem yenı evlendı,eşimin ağzını aradım görumcem calısmayı düşünüyormuş dedim ,eşimde çalışsın tabii dedii,bana gelınce evden dışarı cıkmak bile sorun!!!
cok kolay bır sekıl de kabul ettırebılırsın cnm .
masraf cıkarın basına sureklı .eksıklerın hıc bıtmesın .
sacını evde boyuyorsan kuaofor de boya artık ,alısverıse cıkmak ıcın
hergun su eksıgım bu eksıgım var de cık .bak bakalım o zaman nasıl bıkkınlık
gelıp de kabul edıyor .
ama suda var cnm ; senın aılenden gelecek olan yardımı kabullenmeyebılır .
erkek mılletı guru yapar bunu .
sanmıyorum cünkü ailem baska konularda esıme maddı yonden yardım ettı,kendısı borclu açamaz bu yuzden aılem arkamda,canım ben 4 senedır yalnızım artık taakatım kalmadı.çok bunaldım,bu şekıldede huzursuz oluyoruz,eşim hep işlerıyle mesgul,eve geldıgınde günümün nasıl gectıgını dahı anlatmayı özledım,hep evde temızlık vs. bıktım bu sekılde olmaktan
Anlıyorum, eşinizle bu konuyu detaylı bir şekilde konuştunuz mu?
kendi içinde bi güven eksikliği mi yaşıyor acaba?
Ya da şu da olabilir eşiniz sizin maddi özgürlüğünüzü eline alıp kendisinin pasif kalabileceğinide düşünebilir, ben olaya başka açıdan bakıyorum çünkü bu şekilde bi kıskançlığın altında başka şeyler yatıyordur muhtemelen...
Kararlı olduğunu eşine göstermelisin.
Neden izin vermiyorsun,ne olur ki dükkan açsam gibi çaresiz ve ümitsiz sözler yerine...
Sen istesen de istemesen de ben eninde sonunda dükkan açacağım.Bütün hayatımı dört duvar arasında geçiremem.
Ne kadar çabuk kabullenirsen ikimiz için de o kadar iyi olur diyebilrisin.
Konuşma aralarında,gelecek planlarına sürekli dükkanını katabilirsin.
Dükkanım olduğunda ben de böyle yapacağım,dükkanımın dekoru için bu renk güzel olur gibi...:)
Bu arada ne kadar sıkıldığından ve ne kadar yalnız olduğundan şikayet edip başının etini yiyebilirsin.
Sonunda inşallah pes edecektir :)
Bebek olmasa sizi anlayisla karsilardim ancak bebeginizi dukkan ortaminda buyutmek istediginize emin misiniz?
Gunluk isler ve bebek bakimi derken aksamin nasil oldugunu anlamiyor olmalisiniz.
Bebege yazik bence. Tatil ortaminda buyutmuyorsunuz orasi dort duvar bir ortam. Alti degisecek, mama yiyecek, para alisverisinin oldugu bir ortam ne kadar hijyenik olabilir?
Ayrica onumuz yaz evet. Bebeginizi alip bol bol gunesli, temiz havaya cikartirsiniz, temiz hava ve gunes ona cok iyi gelir. Sonra eve getirip mamasini yedirip uyutursunuz. O da rahat rahat uyur.
Esiniz cok hakli bence. Bu hakkinizi bebeginiz buyudugunde gerceklestirebilisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?