- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
narmik sen hiç konusma yaptıklarınla söyledıklerın zerre uymuyor,muhalefet olmak ıcın atlama her lafa,sen ikiz bebeklerine bakıcı arıyorsun,maddı durumunuzda ıyıymıs neden calısmak ıstıyorsun,daha bebeklerın cok kücük,bakıcı arıyorum dıye konu acmışsın...
edasummm sen sana iyi niyetle yazanlara hep böyle ters cevaplar mı verirsin ?? Ben 19 yaşında bir kız değilim böyle azarlayasın..39 yaşında bir insanım...
Herşeyden önce benimle kendini hiç kıyaslama..Ayrıntıları bilmeden nasıl böyle suçlarsın insanları ??
1. Benim 1 değil 2 çocuğum var ,ikizlerim var ve tek başıma baktım sürekli..Prematüre doğdular üstelik..Hiç bir aile üyesinden,konu komşudan yardım almadan..
2. 3 aylık bebeklerim varken çalışmayı hiç düşünmedim,hala dahi düşünmüyorum...
3.Maddi durumumuzdan iyiden kastim malikanede yaşıyoruz ,çok zenginiz değil,öyle fazla borcu harcı olmayan kendi yağında kavrulan bir aileyiz demek istedim..
4.Benim hamilelikten önce de kendime ait bir yerim vardı,hala dahi duruyor..Çalışabilmek için çocuklarımın biraz daha büyümelerini bekliyorum..İş aramıyorum yani....
5. Evet bakıcı aradım ama çocuklarımı bırakıp işe gitmek için değil,ben çocuklarla ilgilenirken ufak tefek bazı şeylerde bana yardımı olsun diye..Ki şu anda kreşe gidiyorlar haftanın birkaç günü..Böylece ben yemek yapmak,uyumak ve evi temizlemek için vakit bulabiliyorum...Çok çok hareketliler..Öyleki yorgunluktan parmağımı kaldıracak halim kalmıyor....
Çelişki senin kafanda.........Senin bilip bilmeden yaptığın önyargılarında...
buda kapak olmuş heralde
ne terbıyesızlık yapıyorsunuz ,sızı kaale almadıgımdan cevap dahı vermek ıstemıyorum,önce siz aynadakı halınıze bakın ondan sonra cevap verın bana,dedıkerınızle yaptıklarınız hıc uymuyor,caldion78 senin derdin başından aşkın ,milletin derdi seni gerdi olmasın,sen git kendi ailevi problemlerini çöz,çok dertlisin,birde benım derdime kafa yormaa:126:
canım sakin ol herkes birşeyler yazacak elbet sinirlenme hemen ... benim sana önerim evde birşeyler yapıp dışarıda satabilir misin yani nasıl desem el işi ahşap boyama tarzı birşeyler ? öyle bir yer var mı bildiğin ? sanat atolyelerine satarsın mesela ne bileyim el işi dükkanlarına satarsın hem bebeğinle evde olursun hem uğraşın olur hem maddi getiri sağlar ne dersin ?
Ben de benzer bir şey söyledim ama tersledi arkadaş....... Ev dışında çalışmak istiyor...
canım sakin ol herkes birşeyler yazacak elbet sinirlenme hemen ... benim sana önerim evde birşeyler yapıp dışarıda satabilir misin yani nasıl desem el işi ahşap boyama tarzı birşeyler ? öyle bir yer var mı bildiğin ? sanat atolyelerine satarsın mesela ne bileyim el işi dükkanlarına satarsın hem bebeğinle evde olursun hem uğraşın olur hem maddi getiri sağlar ne dersin ?
ay delırttıler benı ya,bırkac kısı ısbırlıkcı olmus,aralarında konusup bana yuklenmeye calısıyorlar,kadın kadını neden istemez anlamadım gıttı,yenı doğum yapmışım halden anlayan yok,gezıp dolaşmak amacın dıyorlar,amacım bu olsa kıme ne ,gezmeye dolaşmaya hakkım yok mu?,calısmak ıstıyorum dıyorum çalısamazsın cocugun var dıyorlar,çalısan kadınlardan cocuklu olan yok mu? bunlar anlaşmış kendı aralarında ne dersem muhalefet oluyorlar,ben deıdmkı yaza doğru bebeğim 7 aylık fılan olacak,acarım 2 odalı dukkan bırını bebegıme hazırlarım hem evıme yakın olacak dukkan,üstelık elemanda alırım,kafama göre cıkar girerim,kim karışır,birde ailem yasadıgım sehre tayın istedi inşallah cıkarda bana daha cok destek olurlar yardım ederler,üstelık dukkanıda aılem acacaklar,öncekı hayatımda esnaflık yaptıgım ıcın aılem bu konuda bana sonsuz guvenıyor,bazı arkadaslar durumu okadar imkansız yaptı ki...hatta bunla kalmayıp annelıgıme kadar laf ettıler,ayıp dıyorum baska söz bulamıyorum.
Üslub diye bir şey vardır..Bizim ne gibi bir çıkarımız olabilir ki senin 3 aylık bebeğinle dükkan tutup tutmamandan..Herkes sana senin istediğin gibi yorumlar yapacak diye bir şey yok..Sana herkes iyi niyetle yorumlar yaptı..Geldin bize aynaya bak vs dedin..Aynaya bakınca gayet güzel bir kadın görüyorum endişen olmasın...Herkesin kendine göre derdi var..Senin eski konularına baktım da dertler derya olmuş sende.. Kayınvalidenden nette çapkınlık yapan eşine,eşinin dükkanından tak tak topuklarıyla geçen komşuna kadar...Burada sana iyi niyetle mesaj yazan insanları kırmak için uğraşacağına ......................... Boşluğu sen doldur artık uygun bir şekilde..
Üslub diye bir şey vardır..Bizim ne gibi bir çıkarımız olabilir ki senin 3 aylık bebeğinle dükkan tutup tutmamandan..Herkes sana senin istediğin gibi yorumlar yapacak diye bir şey yok..Sana herkes iyi niyetle yorumlar yaptı..Geldin bize aynaya bak vs dedin..Aynaya bakınca gayet güzel bir kadın görüyorum endişen olmasın...Herkesin kendine göre derdi var..Senin eski konularına baktım da dertler derya olmuş sende.. Kayınvalidenden nette çapkınlık yapan eşine,eşinin dükkanından tak tak topuklarıyla geçen komşuna kadar...Burada sana iyi niyetle mesaj yazan insanları kırmak için uğraşacağına ......................... Boşluğu sen doldur artık uygun bir şekilde..
ben her turlu yorumlara acıgım tabıkıde ,ama sız benım lafları carpıtıyorsunuz,ben aynaya bak derken dış görünüşten bahsetmedım,karakterden ama sen benı anlamak ıstemıyorsun zıtlaşıp durmayı bırak artık,ben esımı sevıyorum mutluyuz bundanda senın endısen olmasın ,kayınvalıdemlede gecınemıyoruz buda dunyada tek ben değilim anlaşamayan,komsum boyle bır ahlaksızlık yapıyorsa buda onun hatası...
ben her turlu yorumlara acıgım tabıkıde ,ama sız benım lafları carpıtıyorsunuz,ben aynaya bak derken dış görünüşten bahsetmedım,karakterden ama sen benı anlamak ıstemıyorsun zıtlaşıp durmayı bırak artık,ben esımı sevıyorum mutluyuz bundanda senın endısen olmasın ,kayınvalıdemlede gecınemıyoruz buda dunyada tek ben değilim anlaşamayan,komsum boyle bır ahlaksızlık yapıyorsa buda onun hatası...
ne terbıyesızlık yapıyorsunuz ,sızı kaale almadıgımdan cevap dahı vermek ıstemıyorum,önce siz aynadakı halınıze bakın ondan sonra cevap verın bana,dedıkerınızle yaptıklarınız hıc uymuyor,caldion78 senin derdin başından aşkın ,milletin derdi seni gerdi olmasın,sen git kendi ailevi problemlerini çöz,çok dertlisin,birde benım derdime kafa yormaa:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?