eşinize empati kurdurtun sen benim yerimde olsn ne hissederdin falan . en iyi yol acındırmak kendinizi. bir iki göz yaşı :))
ama gerçekten de ortada bebek var. küçücük daha sizinle beraber perişan olucak. evde oturup çocuk bakan bir sürü insan var. çalışmak yerine çevre edinmeye çalışsanız . akıl vermek gibi olmasında. en iyisini siz bilirsiniz tabi çocuğunuz ve kendiniz için
bebegım tabıkıde herseyden once gelır,ben 2 odalı bıryer dusunuyorum ona ozel oda yapacagım bu hıcte zor olmayacak,yaza doğru bebeğim 7 aylık fılan olacak,ben cok bunaldım bu sekılde bebeğime verımlı olamıyorum moralım hep bozuk bebısımde hıssedıyor,kayınvalıdem cok ustume gelıyor,bu durumumla alay edıyorlar,yazık ınsan yuzu gormuyor vs. bızde olmasak ne yapacak gıbısınden ,halbukı hıc sevmıyorlar benı,yalnızlık cok kotu hıc akrabam yok,ceken bılır,kımısı iş yerıne cevre arkadas edın demıs,bu devırde komşuluk ılıskılerını bılıyorsunuz,binadakı herkes calısıyor,rutın ıslerı var,ben bebegımı alıp sokaklarda arkadasmı arayım cevre nasıl kurabılırımkı,kımseyı tanımıyorum,carsıya cıktıgımda sokaktakılerı cevırememya tanısalım dıye
Herkesin hayati insanla dopdolu mu saniyorsunuz? Ne yapicaksiniz degisik insan yuzu gorup onu anlayamdim. Muhabbet, dedikodu bu mudur yani?
Bebeginizin uykusu, mamasi, banyosu, evin temizligi, utusu, yemegi. Anlayamiyorum bu kadar isi bir kenara atip arkadasa takmisiniz kafayi.
Kusura bakma ama siz bekarliga doyamadan evlenmissiniz. Keske hayatinizi yasayip ondan sonra evlenseydiniz.
Bu arada benim de dukkanim vardi. Kadinlara yonelik. O ortami dusunerek bunlari yaziyorum.
bebegım tabıkıde herseyden once gelır,ben 2 odalı bıryer dusunuyorum ona ozel oda yapacagım bu hıcte zor olmayacak,yaza doğru bebeğim 7 aylık fılan olacak,ben cok bunaldım bu sekılde bebeğime verımlı olamıyorum moralım hep bozuk bebısımde hıssedıyor,kayınvalıdem cok ustume gelıyor,bu durumumla alay edıyorlar,yazık ınsan yuzu gormuyor vs. bızde olmasak ne yapacak gıbısınden ,halbukı hıc sevmıyorlar benı,yalnızlık cok kotu hıc akrabam yok,ceken bılır,kımısı iş yerıne cevre arkadas edın demıs,bu devırde komşuluk ılıskılerını bılıyorsunuz,binadakı herkes calısıyor,rutın ıslerı var,ben bebegımı alıp sokaklarda arkadasmı arayım cevre nasıl kurabılırımkı,kımseyı tanımıyorum,carsıya cıktıgımda sokaktakılerı cevırememya tanısalım dıye
oğlum küçükken dediğiniz işi ben denedim(ki benim oğlum 4 yaşıdaydı) bir sene sonrada geri kapattım.çünkü bahsettiğiniz yer bir çocuk için uygun olmuyor.
bebeğiniz çok küçük,bence bütün enerjinizi ona vermelisiniz.kamuda çalışan anneler bile maddi sorunları yoksa 2 sene ücretsiz doğum izni alıyorlar ki çocuklarına vakit ayırsınlar.sizin sıkıldığınız için iş açmaya kalmanız garip geldi bana.
erkekler kadınlardan daha dedıkoducu,çalışan kadınlar bol bol dedıkodu mu yapıyor bumudur yanı çalışan emekcı kısılere bakış açınız,erkekler çalısıyorda kadınlar neden calısamaz? bu kadar dar görüşlü olmayın,üstelık çalışan her anne çocugunu sokağamı atıyor??
'''Bebeginizin uykusu, mamasi, banyosu, evin temizligi, utusu, yemegi''' bunlarla uğraş demişsiniz haklısınız ben dunyaya köle gıbı yaşamaya evden dışarı cıkmaya hakkı olmayan bırıyım,size sadece guluyorum,kadınlar sızın gıbı örumcek beyınler yuzunden ilerleyemıyor,kadın demek hersey demektır ,her anne bebeğini sahiplenme icgüdüsüne sahıptır,üstelık çalışan bayanlar daha programlı ve duzenlı oluyor onları hor görmeyın lütfen...
Ben anlamiyorum esinizi ve esiniz gibi dusunen erkekleri halbuki calisan bayan hem maddi hem manevi destektir esine. Anlamiyorum neden hem kendisi hem ailesi sizin sadeve ev hayatinizin olmasini istiyor. Kiskanclik ne demek ya. Bu kensine guveni yok demektir.
Sizi sonuna kadar destekliyorum haklisiniz. Kendi icinizdeki cevheri kullanmak istiyorsunuz. Daha once calismizsaniz yada calismayi seviyorsaniz ev hayati zor gelecektir. Benim bir cok calisan arkadasim uzun sureli ucretsiz izin alip bir sure sonra iptal ettirdiler. Evde bunalima girmisler.
Eger siz kendinize guveniyorsaniz heleki aileniz destekse durmayin deneyin. Hayatin kendisi bir risk zaten. Risk almaktan korkarsaniz evden cikamazsiniz ki siz cesursunuz.
Eger esiniz konusarak anlamiyorsa. Bir psikologa gidin rahatsizim diyerek ve yardim isteyin derim. Esinize mutlaka calisma hayatinizin olmasi gerektigini anlatsin.
bekarken calısıyordum ozamanda kendıme aıt dukkanım vardı bujıterı uzerıne gayet guzel ve keyıflıydı hersey,bebegımle bırlıkte neden olmasınkı dıyorum,istediğim saatte acar ıstedıgım saatte kapatırım,evde kendıme olan guvenımı kaybettım,bırde yenı doğum vs. bunladım,bebegımın ıhtıyacları fazla ,suan maddı durumumuz ıyı ama esımın cok borcu var bu yuzden kımıldayamıyoruz,evımın bebegımın ve kendımın ıhtıyaclarını karsılamak ıstıyorum,neden ımkansız gııbı bakıyorsunuz,cocuguyla esnaflık yapan bırcok kadın goruyorum...
Edasumm msjini aldim ama msj atamiyorum. Senin msj kutun doluymus uzgunum. Bol sans
merhaba kızlar,eşim cok kıskanc bırısı aramızda 11 yas var,ben calısmak ıstıyorum izin vermıyor,ailemden uzaktayım,kımsem yok,gelen gıden yok,arkadas komsu hıcbırı yok,kışı yazı evde tek basıma gecırıyorum,kış hadı neysede yazın evde bırbaşına oturmak insana cok koyuyor,kayınvalıdem alay edıyor bende olmasam kapısını acan yok dıye,oderece yanı,ben bırısının yanına gırıp calısayım demıyorum,dükkan acmayı düşünüyorum,eşimden bırsey istemıyorum o zaten cok borclu,ailem sağolsun bana bu konuda yardımcı olacaklar,onlar halıme üzülüyorlar ve bana bugun desem dükkan açacaklar,ama eşim! cok kıskanıyor nasıl ikna edıyorum bılemıcem,bu arada 3 aylık bebegım var,yaza doğru bebişimle dükkanda olsak cok ıyı olacak,inanın cok yalnızım ailemde yok,yabancısıyım buranın,eşim asla çalıstırmam dıyor ,kızlar bana bır akıl verın lutfen !!!!
merhaba kızlar,eşim cok kıskanc bırısı aramızda 11 yas var,ben calısmak ıstıyorum izin vermıyor,ailemden uzaktayım,kımsem yok,gelen gıden yok,arkadas komsu hıcbırı yok,kışı yazı evde tek basıma gecırıyorum,kış hadı neysede yazın evde bırbaşına oturmak insana cok koyuyor,kayınvalıdem alay edıyor bende olmasam kapısını acan yok dıye,oderece yanı,ben bırısının yanına gırıp calısayım demıyorum,dükkan acmayı düşünüyorum,eşimden bırsey istemıyorum o zaten cok borclu,ailem sağolsun bana bu konuda yardımcı olacaklar,onlar halıme üzülüyorlar ve bana bugun desem dükkan açacaklar,ama eşim! cok kıskanıyor nasıl ikna edıyorum bılemıcem,bu arada 3 aylık bebegım var,yaza doğru bebişimle dükkanda olsak cok ıyı olacak,inanın cok yalnızım ailemde yok,yabancısıyım buranın,eşim asla çalıstırmam dıyor ,kızlar bana bır akıl verın lutfen !!!!
erkekler kadınlardan daha dedıkoducu,çalışan kadınlar bol bol dedıkodu mu yapıyor bumudur yanı çalışan emekcı kısılere bakış açınız,erkekler çalısıyorda kadınlar neden calısamaz? bu kadar dar görüşlü olmayın,üstelık çalışan her anne çocugunu sokağamı atıyor??
'''Bebeginizin uykusu, mamasi, banyosu, evin temizligi, utusu, yemegi''' bunlarla uğraş demişsiniz haklısınız ben dunyaya köle gıbı yaşamaya evden dışarı cıkmaya hakkı olmayan bırıyım,size sadece guluyorum,kadınlar sızın gıbı örumcek beyınler yuzunden ilerleyemıyor,kadın demek hersey demektır ,her anne bebeğini sahiplenme icgüdüsüne sahıptır,üstelık çalışan bayanlar daha programlı ve duzenlı oluyor onları hor görmeyın lütfen...
bebegım tabıkıde herseyden once gelır,ben 2 odalı bıryer dusunuyorum ona ozel oda yapacagım bu hıcte zor olmayacak,yaza doğru bebeğim 7 aylık fılan olacak,ben cok bunaldım bu sekılde bebeğime verımlı olamıyorum moralım hep bozuk bebısımde hıssedıyor,kayınvalıdem cok ustume gelıyor,bu durumumla alay edıyorlar,yazık ınsan yuzu gormuyor vs. bızde olmasak ne yapacak gıbısınden ,halbukı hıc sevmıyorlar benı,yalnızlık cok kotu hıc akrabam yok,ceken bılır,kımısı iş yerıne cevre arkadas edın demıs,bu devırde komşuluk ılıskılerını bılıyorsunuz,binadakı herkes cadaşalısıyor,rutın ıslerı var,ben bebegımı alıp sokaklarda arkadasmı arayım cevre nasıl kurabılırımkı,kımseyı tanımıyorum,carsıya cıktıgımda sokaktakılerı cevırememya tanısalım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?